icon

Kde kúpim zimnú bundu na nízku postavu?

17. nov 2025

Dobrý deň, viete mi poradiť kde kúpiť zimnú teplú bundu na nízku postavu? Mám 158 CM a chcem bundu pod zadok, ale aby som sa necítila ako vo vreci. Postavu mám normálnu. Existujú značky ktoré predávajú bundy na nižšie postavy? Ďakujem

natalia328
17. nov 2025

@anonym_autor ja mam 160 a nakupujem takmer všetko v mohite

autor
17. nov 2025
@natalia328

@anonym_autor ja mam 160 a nakupujem takmer všetko v mohite

@natalia328 a si spokojná s kvalitou?

natalia328
17. nov 2025
@anonym_autor

@natalia328 a si spokojná s kvalitou?

@anonym_autor jasne ja vacsinou teda kupujem po sezone mavajú super zlavy a som spokojná. Mam aj dlhe po kolena, aj kratsie ale ja mam velmi rada Mohito

autor
17. nov 2025
@natalia328

@anonym_autor jasne ja vacsinou teda kupujem po sezone mavajú super zlavy a som spokojná. Mam aj dlhe po kolena, aj kratsie ale ja mam velmi rada Mohito

@natalia328 ďakujem, lebo ja s nimi nemám žiadnu skúsenosť a nemám ani obchod v okolí, žeby som si kvalitu pozrela naživo

natalia328
17. nov 2025
@anonym_autor

@natalia328 ďakujem, lebo ja s nimi nemám žiadnu skúsenosť a nemám ani obchod v okolí, žeby som si kvalitu pozrela naživo

@anonym_autor teraz spoplatili vrátenie nedávno. Super bolo, že čo nesadlo sa dalo vratit zadarmo

nevenka
17. nov 2025

Ja som kupila v Reserved, ale kedze mam nadvahu a velke prsia, tak kupujem XL, mensie ciala asi budu kratsie, mne je sice po kolena skoro, ale OK, mam 152 cm. Mensie cisla by mohli byt kratsie. A pre dceru som kupila M-ko akurat pod zadok jej bola, troalsku aj dlhsia, ma 148 cm, v Sinsay. Taka pekne tvarovana na postavu, s opaskom, to malokde vidno, len rake vrecia dlhe alebo siroke kratke po pas a hore na pleciach ako pre zapasnika, to je strasne. Tieto elegantne su malokde teraz. V Mohite som davno nebola, musim skocit pozriet.

princezna_bosorka
25. nov 2025

@anonym_autor ked mienis nakupovat v mohite alebo reseeved zimnu bundu, to uz ozaj mozes ist najblizsiemu cinanovi, kvalita bude podobna. Ja mam horsefeathers a northface. Som spokojna, ake ceny su trocha ine.

anonym_bf9d95
25. nov 2025
@princezna_bosorka

@anonym_autor ked mienis nakupovat v mohite alebo reseeved zimnu bundu, to uz ozaj mozes ist najblizsiemu cinanovi, kvalita bude podobna. Ja mam horsefeathers a northface. Som spokojna, ake ceny su trocha ine.

@princezna_bosorka tak nemôžeš porovnavať northface kde sa ceny pohybuju od 300€ s 50-60€ bundou 🙈