icon

Kde kúpiť kvalitné bavlnené nohavičky?

patricja
17. júl 2025

Ahojte,
chcem sa spýtať, kde kupujete kvalitné spodné prádlo - hlavne klasické bavnlnené nohavičky?
/ za normálnu cenu/ Ja už neviem kde mám kúpiť také aby som ho po roku, dvoch nevyhodila, lebo je vyťahané, občas vydrané od prania alebo sa začnú gumičky párať... atď. Kupovala som aj v astratexe, nie práve najlacnejšie, ale i tak nič moc.
Ďakujem

mdse
17. júl 2025

@patricja ja mam z Kiku, kde muž vbehol hodinu po pôrode a kúpil mi 30ks😁 (ja som zakrvavila niekoľko ks počas pôrodu) perfektné sú, gumičky ma netlačia a ja milujem obyčajný strih a len čistá bavlna.

patka06
17. júl 2025

Ja kupujem v Tescu, dcéra v Sinsay - sme spokojné
Ale my berieme nohavičky ako spotrebný materiál, viac ako rok by som tie isté nepoužívala.

janetinka27
17. júl 2025

@patricja ahoj, aj v bonprixe maju schopne

marcellka32
17. júl 2025

Bellinda, slovenka, Tchibo, KiK

sisska96
17. júl 2025

Kik, sinsay, lidl, kaufland

luxus10
17. júl 2025

ca

michaela329
17. júl 2025

@patricja kupujem v Slovenke, ale nohavičky po roku-roku a pol teda obmieňam aj keby nebolo zničené...

mamutka
17. júl 2025

Nika intima, slovenská výroba. Majú 100% bavlnu, ale ešte radšej mám bambus. To je neskutočne jemne a vydrzi to celý deň také svieže, alebo ako to opísať

summer23456
17. júl 2025

Tesco, KiK, dcéra má z Kauflandu a sú tiež kvalitné. Pozerám tiež len bavlnené.

simsalabim
17. júl 2025

Tchibo.

rozculena
18. júl 2025

ja som dnes bola u Vietnamcov,a kúpila si 13ks 😂
asi pred 2 mesiacmi som kúpila 3ks na skúšku a super materiál,aj strihy vyhovujú
Predtým som kupovala v kiku,dobrý strih aj materiál to bol,ale tá ozdobná guma v páse po pár praniach sa zdeformovala.