Kde kúpiť kvalitné bavlnené nohavičky?
Ahojte,
chcem sa spýtať, kde kupujete kvalitné spodné prádlo - hlavne klasické bavnlnené nohavičky?
/ za normálnu cenu/ Ja už neviem kde mám kúpiť také aby som ho po roku, dvoch nevyhodila, lebo je vyťahané, občas vydrané od prania alebo sa začnú gumičky párať... atď. Kupovala som aj v astratexe, nie práve najlacnejšie, ale i tak nič moc.
Ďakujem
Ja kupujem v Tescu, dcéra v Sinsay - sme spokojné
Ale my berieme nohavičky ako spotrebný materiál, viac ako rok by som tie isté nepoužívala.
@patricja ahoj, aj v bonprixe maju schopne
Bellinda, slovenka, Tchibo, KiK
Kik, sinsay, lidl, kaufland
ca
@patricja kupujem v Slovenke, ale nohavičky po roku-roku a pol teda obmieňam aj keby nebolo zničené...
Nika intima, slovenská výroba. Majú 100% bavlnu, ale ešte radšej mám bambus. To je neskutočne jemne a vydrzi to celý deň také svieže, alebo ako to opísať
Tesco, KiK, dcéra má z Kauflandu a sú tiež kvalitné. Pozerám tiež len bavlnené.
Tchibo.
ja som dnes bola u Vietnamcov,a kúpila si 13ks 😂
asi pred 2 mesiacmi som kúpila 3ks na skúšku a super materiál,aj strihy vyhovujú
Predtým som kupovala v kiku,dobrý strih aj materiál to bol,ale tá ozdobná guma v páse po pár praniach sa zdeformovala.

@patricja ja mam z Kiku, kde muž vbehol hodinu po pôrode a kúpil mi 30ks😁 (ja som zakrvavila niekoľko ks počas pôrodu) perfektné sú, gumičky ma netlačia a ja milujem obyčajný strih a len čistá bavlna.