icon

Kde kúpiť moderné široké rifle veľkosti 42?

18. júl 2025

Ahojte prosím tie co nosíte nohavice velkost 42 odkiaľ si kupujete rifle tie moderné široké? Nemusia byť úplne baggy ved ich je veľa druhov ale proste nosím len legíny a uz sa mi to nepáči ani k oblečeniu ani celkovo. Skúšala som v New yorkeri ale to vôbec nebolo dobre.. kde pozrieť? Alebo ak mate konkrétne tak hoďte link.
Prosím napísať blbosti typu schudni atd

vahcaac
18. júl 2025

@anonym_autor Lindex, Zara a HM 🙂

ivana.natasha
18. júl 2025

@anonym_autor reserved

janai1
18. júl 2025

Mňa vždy pobaví ako niekto napíše normálnu otázku a zabije to poslednou vetou 😂

Zara, reserved

anonym_efde0e
18. júl 2025

máme ti napísať blbosti typu schudni?

sissy27
18. júl 2025

@anonym_autor f&f v tescu napriklad

tanyan
18. júl 2025

V C&A som pred časom videla celkom dobrú ponuku. A skús pozrieť aj pánske. Niekedy tie pánske strihy sedia lepšie ako dámske. Dcére som tak kúpila pánske rifľové kapsáče - z dámskych jej nič nesedelo a z pánskych sme sa chvíľu nevedeli rozhodnúť, lebo hneď troje jej sedeli veľmi dobre.

autor
19. júl 2025
@anonym_efde0e

máme ti napísať blbosti typu schudni?

@anonym_efde0e bohužiaľ autocorrect. A ked niekto pridá komentár už to nemôžem opraviť

autor
19. júl 2025
@janai1

Mňa vždy pobaví ako niekto napíše normálnu otázku a zabije to poslednou vetou 😂

Zara, reserved

@janai1 vieš prečo? Lebo vždy sa v komentároch zbehnú presne ženy ktoré neprišli poradiť ale rýpať a zbierať lajky na odveci komentári..
A ďakujem.

simcas75
20. júl 2025

A čo? Veľkosť 42 je nejaká abnormálna ? Veď to je bežná konfeekčna veľkosť . Skus možno Stradivarius, Bershka či Pull&Ber

mateson2004
20. júl 2025

Tesco máva celkom dobrý výber

prasiatko30
20. júl 2025

Mango/zara/massimo dutti - 42 je normalna velkost hadam vsetky retazce okrem berschky uz maju 42 velkost co sedi ako 42 velkost