icon

Kde kúpiť šaty za rozumnú cenu?

6. júl 2024

Baby,prosim poradte,vy tu viete vsetko😁
Nepaci sa mi a ani mi nesedi sucasna moda v beznych retazcoch - croptopy,oversize tricka, nohavice/kratasy s vysokym pasom alebo sialene siroke. Mam rada volne topy, jednoduche basic saty a neviem take zohnat. Na FB mi vyskakuju rozne samozvane butiky krizom-krazom po SR a tam maju veci,kt.sa mi pacia,ale vyzeraju vsetky na jedno kopyto - rozumej rovnake farby,strihy,akoby to brali od jedneho dodavatela - neviem,ci to maju z Turecka, Ciny dovezene... Kazdy druhy butik ma v nazve Italy,ale neverim tomu 😁 Nemam nejak odvahu to kupovat na verim Boha z nejakej FB stranky len z reelsov,chcela by som si skor otvorit web a vyklikat si do kosika z overenej stranky,kde sa nebudem musiet natahovat potom o vratenie tovatu ci penazi.
Neviete o nejakej spolahlivej stranke,kde podobny styl dostanem za rozumnu cenu?
Vdaka.

Kde kúpiť šaty za rozumnú cenu?Kde kúpiť šaty za rozumnú cenu?
petronelag
6. júl 2024

Podobné šaty majú na stránke Bonprix alebo WITT, mala som z tadiaľ objednané, bývajú aj zľavy a s vrátením nie je problém, vrátia aj peniaze na účet.

gubcikova
6. júl 2024

Italy móda neviem či nie je zo skladov z Maďarska. Viem že tam rodinná známa nakupovala keď mala butik. Často x je táto značka u číňanov a neviem či podobne som aj u nich nevidela

katka533
6. júl 2024

Je tam značka made in italy, tu u cinakov predavaju a este "butiky" na Facebooku

aurelia2000
6. júl 2024

Už na fotkách vidím, ako strašne zle je to ušité 😥 Keď si ani na tých fotkách nedali záležať, tak ti príde príšerná handra. Som hobby krajčírka, ale takéto niečo sfusovane by som neušila a ani si nikdy neobliekla.

kitycat
6. júl 2024

Tie strihy co si dala nie su ani basic a snad ani nerobia peknu postavu

Pozri Gate, toto leto maju super saty, jednofarebne a pekny strih

autor
6. júl 2024

@kitycat Tak kazda mame inu postavu,mne prave taketo strihy sedia - A-ckove. Nemam ploche brucho,mam diastazu, siroky trup,mne ziadne v pase prestrihnute saty s opaskami a velkymo vystrihmi kde nemam co dat, nesedia. A Gate ma v 95% same polyesterove veci.

autor
6. júl 2024

@petronelag Dakujem,pozriem.

autor
6. júl 2024

@gubcikova
@katka533 Som si aj myslela,ci to nie je Cinan s prestrelenymi cenami. Kazda druha pomaly na FB ma takyto "butik".

terina25
6. júl 2024

Mam rovnaku postavu ako ty,sedia mi Ackove saty. V Gate maju teraz fajn a za rozumnu cenu. Min.tyzden mi prisli.vsetko bavlna,ziadna umelina.

roxanna
6. júl 2024

Skús pozrieť modaprostejov. Majú všelijaké, vzorované aj jednoduché jednofarebné, materiály väčšinou bavlna, viskóza, niečo aj polyester, ale dá sa vybrať.

marinaina
7. júl 2024

Ak máte rada trochu ozaj inú módu odporúčam VOGA MODA ...ja už iba tam nakupujem

mk1111111111
7. júl 2024

A myslis, ze toto je bavlna? Tak to isto nie.

nikoletah
8. júl 2024

Tieto su riez poliesterove, ako v Gate