icon

Kde kúpiť sťahovacie prádlo pod plesové šaty?

7. feb 2025

Ahojte, poraďte mi prosím, kde kúpim prádlo pod plesové šaty, ktoré zamaskuje 'faldíky' na chrbáte 🤪 teda nie nohavičky, ale také vyššie až pod prsia. Šaty sú na ramienka. Ďakujem.
(z Temu a Shein nie) 🙃

lukbe
7. feb 2025

Niekedy bolo v Bepone.

ivusik25
7. feb 2025

Ja mam jedne doma ktore som nevyužila. Mala som ich kupene že po porode budem nosiť ale zo zdravotných dôvodov som nemohla.
Ak chceš napiš spravu

autor
7. feb 2025

@ivusik25 ďakujem za ponuku, no keďže s tým ešte nemám skúsenosť a netuším akú veľkosť by som potrebovala, uprednostním kamenný obchod, kde si to môžem vyskúšať 🙂 poprípade eshop s možnosťou vrátenia tovaru.

@lukbe bola som tam kúpiť pančušky, prádlo som si nevšimla 🤷🏻‍♀️ zájdem ešte raz. Ďakujem.

muchotrafka298
8. feb 2025

Kup si body, ak na to nie si zvyknuta, zober take, co az tak nestahuje. Maju v Lindexe, F&F. Urcite si to vyskusaj a necakaj to, ze Ta to zostihli o 3 konfekcne velkosti. Su body, ktore su na ramienka take, ze mas velky vystrih a davas si do toho vlastnu podprsenku.

eternity24
8. feb 2025

Napr v lindexe majú a určite aj v špecializovaných obchodoch so spodným pradlom.

lienka.7
8. feb 2025

@autorka astratex. Mas tam rôzne typy, podľa toho čo potrebujes

moonlight1210
8. feb 2025

Osobne by som sa obzrela skor po korzete v tvojom pripade, ak potrebujes odhalene ramena.

Ak trvas na nohavickach s vysokym pasom, tak urcite nekupuj prilis stahovacie. Radsej nech to len zlahka faldiky zarovna, aj ked budu stale trochu vidiet. Hlavne aby ti neostala v chrbte zaryta ryha po hornom obvode, to hned pod satami vidiet (ak nemaju ako horny diel pevny, podsity, vystuzeny korzet).

Plus nech maju dlhsie nohavicky az na stehna, inak riskujes, ze sa ti budu vynimat ryhy aj na zadku.

A nakoniec taraj s tym, ze az pojdes na wc, davas dole aj kus siat, kedze budes mat nohavicky vyhrnute az nad brucho, pripadne az pod prsia (podla toho, ako vysoke si kupis).
Body mava rozopnutie v rozkroku. Tieto stahovacie nohavicky s vysokym pasom malokedy (hlavne ak maju aj dlhsie nohavice na stehnach). Obcas su take, ze maju rozhrnutie v rozkroku (dva kusy latky sa prekryvaju, podobne ako u muzov na slipoch).

milanemila
8. feb 2025

My sme boli 2m po porode na svadbe, takze som tiez hladala, lebo som sa citila ako zelatinova torticka 🙈 a teda toto je super, pohodlne ale stiahne, nic sa neroluje a nebolo vidno pod satami, este mi to aj prsia nadvihlo 😂
Objednavala som na zalande.

autor
8. feb 2025

Ďakujem za typy. Nečakám zoštíhlenie o tri veľkosti -> to by sa zo mňa stalo dieťa 🤪 nie som tučná, nosím oblečenie vo veľkosti M, len sa už na mne podpisuje čas a moje telo už nie je také pevné ako kedysi. Body asi nie, keďže sú šaty na ramienka 🤷🏻‍♀️ skúsim ešte ten Lindex..

@moonlight1210 ďakujem za zhrnutie 🙂

kaktusik007
8. feb 2025

ja mam z lindexu taku spodnicu stahovaciu na ramienka, je totalne super... ale teda ty potrebujes volne ramena, no ale behni sa tam pozriet, mozno najdes co hladas. lindex je fajn v tomto

muchotrafka298
8. feb 2025

To co ty hladas v Lindexe urcite nemaju. Mozno korzet bez ramienok, ale tych je malo a oni ich nemaju ani v ponuke. Korzety nema v ponuke ani znacka Spanx, ktori su top v tychto veciach. Vzdy tam mas pri tych body ramienka.
To bol priklad, ze stiahnutie o 3 cisla. Vela zien sa domnieva, ze stahovacie spodne pradlo je na to, aby zazracne zmazalo 15 kg nadvahy a faldy. Nie je. Je to na vyformovanie.