icon

Kde kupujete košele pre vysokých mužov?

8. dec 2025

Môj muž je veľmi vysoký a štíhly. Košele nenosí, lebo sú mu krátke rukávy alebo celková dĺžka. Nerád si chodí skúšať do obchodov. Chcela by som mu skúsiť niečo kúpiť ja. Poradíte nejakú značku, ktorá má predĺžený strih? Najlepšie, ak by som to vedela objednať, napr cez zalando.

a0
8. dec 2025

@anonym_autor môj muž najviac miluje košele z ozety (meria 195cm, vyšportovaná postava). Ak sa dostanete do kamennej predajne, tak predavačky sú úplná topka, od pohľadu presne vedia veľkosť 😀👌

pe_mi
8. dec 2025
@a0

@anonym_autor môj muž najviac miluje košele z ozety (meria 195cm, vyšportovaná postava). Ak sa dostanete do kamennej predajne, tak predavačky sú úplná topka, od pohľadu presne vedia veľkosť 😀👌

@a0 suhlasim

katkaseiner
8. dec 2025

tiez mame nieco z ozety... ak by ceny neboli take vysoke, tak tam ideme castejsie. Akoze fakt vyborne a kvalitne kusky. Ak objednavam, tak Tommy Hilfiger z About you

autor
8. dec 2025
@a0

@a0 super, vyskúšam. A cenovo to je aké? Dá sa tam kúpiť košeľa na bežné nosenie do 50€?

sweet20
8. dec 2025

@anonym_autor predajna mono

pr85
8. dec 2025

Ja si kupujem košele najmä v Tescu, keďže mám bruško a nosím ich do roboty každý deň (vlastne voľnočasové košele aj mimo roboty). Tam majú väčšie veľkosti, ktoré mi sedia.

martin_93
8. dec 2025

Ja som vysoký cca 187 cm a klasicky C&A a podobne ale také neformálne košele no ja mám takmer všetky s dlhým rukávom a keď je teplo tak si vyhrniem a formálne som už dlhšie nekupoval, také neviem

oslo1
8. dec 2025

Moj manzel bol vysoky 197 cm. Najlepsie obchody bola Ozeta a Koutny.
Ja som mu nakoniec kosele sila, tie mu vzdy sadli najlepsie. Teraz mam kosele odlozene pre syna, ten tiez vyzera, ze sa bude musiet ohybat, ked bude chodit popod zarubne.

a0
8. dec 2025
@anonym_autor

@a0 super, vyskúšam. A cenovo to je aké? Dá sa tam kúpiť košeľa na bežné nosenie do 50€?

@anonym_autor tie na bežne nosenie tých 80€ ale vydrží 2x toľko čo lacnejšie, takže v konečnom dôsledku cena za 1 nosenie je nižšia 🙂

pr85
9. dec 2025
@a0

@anonym_autor tie na bežne nosenie tých 80€ ale vydrží 2x toľko čo lacnejšie, takže v konečnom dôsledku cena za 1 nosenie je nižšia 🙂

@a0 Košeľa za 80 EUR sa mi zdá prehnane draha. Existujú aj lacnejšie košele, ktoré sú kvalitné.

a0
9. dec 2025
@pr85

@a0 Košeľa za 80 EUR sa mi zdá prehnane draha. Existujú aj lacnejšie košele, ktoré sú kvalitné.

@pr85 nehádam sa, diskusia je o tom, kde vysokým mužom sadnú košele, nie kde sú lacné relatívne kvalitne košele. A zas ja som človek, že do oblečenia, ktoré plánujem nosiť často rada investujem, keďže si všetko prerátavam na to koľkokrát danú vec oblečiem. Neraz som zistila, že 20€ vec ma vyšla drahšie ako 120€ 🙂.