icon

Kde nájsť Dope bundy v slovenských a českých eshopoch?

zuzanka2411
18. jan 2024

Ahojte, odkial objednavate DOPE bundy alebo nohavice? Existuju aj nejake slovenske alebo ceske overene eshopy? Dakujem vam

lenkasarka
18. jan 2024

@zuzanka2411 ja len cez ich stránku.

laurikagab
18. jan 2024

@zuzanka2411 ja som na FC objavila stránku dope, výpredaje 60%..zdala sa mi dovoryhodna a prišla som o 100 eur!!

karamelinka
29. dec 2024

@lenkasarka a aká je oficiálna stránka?chcela som ísť cez dopeslovensko.sk ale to je asi podvod. Pozerala som Česku ale tuším sa nedá vyplniť Slovenska adresa

Prosím hodis link?dik

natalichovancova
29. dec 2024

@lenkasarka prosim vas prisli vam. v pohode veci? co som sa pytala udajne je to podvodna stranka ale ziadnu inu som nenasla :( do akej doby cca vam prisli veci? dakujem

lenkasarka
29. dec 2024

@natalichovancova prišli mi normálne veci síce dodacia doba je vždy dlhšia. Objednávali sme tam viac x a nikdy nebol problém. A to objednávam na kompletku všetko,čiže nákup tam robím aj za 600 eur. Je to normálna oficiálna stránka ten kto vám povedal,že je podvodna stránka tak zavádza.

simiik12
6. jan 2025

Z akej stránky objednávate dievčatá? Vďaka 🙂

lenkasarka
6. jan 2025

@simiik12 vyššie som dala link

zuzikkk22
15. mar 2025

Ja som si objednavala cez www.dopeslovensko.sk
A zaplateny balik mi neprišiel . Na dobierku sa na tejto stránke nedalo len kartou…
Ich odpoved bola že niekto mi balík prebral z rodiny, pripadne keď som zadala číslo písalo mi že balík neexistuje . Preto si dávajte pozor a buďte viac pozorne. Uz som raz z DOPE objednavala Ale z tej pravej stranky

https://www.dopesnow.com/eu/?srsltid=AfmBOoqB_K...
a prišlo, no vtedy posielali len do Čiech, už to zmenili posielajú aj na Slovensko . Pekný deň .