Kde nájsť Dope bundy v slovenských a českých eshopoch?
Ahojte, odkial objednavate DOPE bundy alebo nohavice? Existuju aj nejake slovenske alebo ceske overene eshopy? Dakujem vam
@zuzanka2411 ja som na FC objavila stránku dope, výpredaje 60%..zdala sa mi dovoryhodna a prišla som o 100 eur!!
@lenkasarka a aká je oficiálna stránka?chcela som ísť cez dopeslovensko.sk ale to je asi podvod. Pozerala som Česku ale tuším sa nedá vyplniť Slovenska adresa
Prosím hodis link?dik
@lenkasarka prosim vas prisli vam. v pohode veci? co som sa pytala udajne je to podvodna stranka ale ziadnu inu som nenasla :( do akej doby cca vam prisli veci? dakujem
@natalichovancova prišli mi normálne veci síce dodacia doba je vždy dlhšia. Objednávali sme tam viac x a nikdy nebol problém. A to objednávam na kompletku všetko,čiže nákup tam robím aj za 600 eur. Je to normálna oficiálna stránka ten kto vám povedal,že je podvodna stránka tak zavádza.
Z akej stránky objednávate dievčatá? Vďaka 🙂
@simiik12 vyššie som dala link
Ja som si objednavala cez www.dopeslovensko.sk
A zaplateny balik mi neprišiel . Na dobierku sa na tejto stránke nedalo len kartou…
Ich odpoved bola že niekto mi balík prebral z rodiny, pripadne keď som zadala číslo písalo mi že balík neexistuje . Preto si dávajte pozor a buďte viac pozorne. Uz som raz z DOPE objednavala Ale z tej pravej stranky
https://www.dopesnow.com/eu/?srsltid=AfmBOoqB_K...
a prišlo, no vtedy posielali len do Čiech, už to zmenili posielajú aj na Slovensko . Pekný deň .

@zuzanka2411 ja len cez ich stránku.