Kde nájsť kamennú predajňu módy pre vysoké ženy?
Ahojte neviete náhodou o nejakej predajni pre vysoké ženy? Viem, že na Slovensku asi žiadna, ale možno v Rakúsku alebo Česku? Hľadala som na googli, nič mi nenašlo, ale možno niečo také existuje. Stále objednávam cez internet, a už ma nebaví stále vracať tovar, lepšie by bolo si normálne vyskúšať, aj za cenu cestovania. Ďakujem všetkým.
@queendixie koľko meriaš? a A kde nakupuješ?
@queendixie 181 cm. Kde sa dajú kúpiť napríklad mikiny alebo tričká s dlhým rukávom? Všetky rukávy sú krátke.
Ja mám 180 a tiež nemám problém, väčšinou niečo nájdem
@anos18 Kde konkrétne? Vždy sú rukávy krátke, džínsy a tepláky maximálne po členky, pri šatách je pás vysoko.
Toto by ma tiez zaujimalo
Posledné veci mám z Tesco, F&F, z Lindexu nám šaty, z Bonprixu, alebo z Viedne.
Rifle C&A, tričká s dlhym- Tesco, KiK, HM..mám 181 CM dlhé ruky aj nohy
Rifle mám teraz tiež z AT, zn. Gerry Weber. Ale mala som rifle z Lidl za pár eur, ktoré mi sedeli úplne super. A to mám ešte veľkosť 48.
@marcellka32
@anos18
Nechápem, ako je to možné. Tieto obchody mám opakovane odskúšané, že tam je všetko beznádejne krátke. Tak neviem, asi je to o šťastí, na čo tam kto natrafí (?).
Asi máš dlhšie ruky 😁
Perfektný kabát mám tiež z Tesco, vetrovku z Bonprix a z Tschibo
@anos18 asi 😂
ja mám 180cm a kupujem v Lindexe, hlavne blúzky, kabáty... nohavice zase v C&A, a velmi dobre sa mi nakupovalo v H&M ked bola tá oversize móda 😀 ... a ešte mikiny a tepláky v Decathlone, kludne si kúpim pánske, majú aj fajn farby aj dobré strihy.
No a potom nedám dopustit na Bonprix
ja ze napises, ze mas 189 cm 🙂
ja mam 179 a uplne v pohode v beznych obchodoch a aj na nete mas casto uvedenu dlzku produktu.
@falbala132 Na nete áno, ale v obchodoch je to problém. Tie pánske mikiny a tepláky aj mňa napadli, ale proste vidno na nich, že sú pánske, tak mi to trochu vadí. Lindex pozriem, tam som v minulosti skúšala a nič, ale možno to trochu zmenili.
@falbala132 ja mam napriklad tiez 179 a rifle a dlhe rukavy su mi vacsina kratke 😅
Vecny problem. Skus panske mikiny loose fit z H&M, mne staci S/M. Inak su vsetky damske mikiny kratke a siroke. Zo Zary sa obcas zadari kupit siroke rifle v plnej dlzke, alebo niektore siroke teplaky su dostatocne dlhe. Topy z Intimissimi s kasmirom, take jemne priehladne. Tie su dlhe a maju aj dlhe rukavy.
Teezenis ma tricka s dlhym rukavom, hladke, s primesou viskozy. Tie su tiez dost dlhe a rukavy taktiez ok.
Ja mám 186 cm a rifle nakupujem v Oliversi. Mikiny hľadám medzi mužskými. Tenisky,… Deichman, Humanic, Adidas. Kupujem mužské aj ženské. Čo sedí. A hlavne nech to nie je typicky mužská obuv.

ako velmi vysoke? ja som vysoka a viem si najst oblecenie v kazdom obchode :D