Kde nájsť perfektné telové silonky?
Zienky kde prosim alebo aku znacku/odtien kupujete telove silonky? Uz som zufala. Ja ich uz mam tolko doma, v obchode aj vyzeraju, ze su fajn ale ked ich obleciem vzdy su bud prilis svetle, tmave, hrube 🙈
naj silonky ma obchod Falke
Ahoj, vyskúšaj v DM. Ja som s nimi spokojná a sú za super cenu.
@jaja20 teraz som mala tie stella jones business a velmi svetle...kolko denove kupujes?
naj silonky ma obchod Falke
@lizatko1009 nechcem objednavat cez internet, ale dakujem
Toto je aj moj problem.. 🙉
neviem odkial ai, ale ja ich nikdy neobjednavam
Ja kupujem už iba z Beponu. Sú síce drahšie, ale som spokojná. Klasické 20 den kupujem zn. Philippe Matignon odtieň playa nature. Na leto sun light 8 den zn. Omsa - svetlejši oddtieň.
Ja kupujem 15 den a v lete 8 den. Pre mna su 20 den uz hrube. Nosim len nude farbu, ale v roznych odtienoch. Doladujem k obleceniu.
Este mam aj cierne, tie len 8 den, tie len na pohreb.
kupujem v calzedonia , vždy mi predavačka ukáže ako to vyzerá natiehnuté na ruke a podľa toho viem odtieň približne
den zaleží od toho aké je ročné obdobie , farbu doladujem k oblečeniu a k mojej pokožke odhalenej v aktualnom období
kupujem v calzedonia , vždy mi predavačka ukáže ako to vyzerá natiehnuté na ruke a podľa toho viem odtieň približne
den zaleží od toho aké je ročné obdobie , farbu doladujem k oblečeniu a k mojej pokožke odhalenej v aktualnom období
@lilianka28
@minesasubu
@minesasubu dakujem skusim teda 8den mozno to bude lepsie vyzerat

Ahoj, vyskúšaj v DM. Ja som s nimi spokojná a sú za super cenu.