icon

Kde nájsť UV tričká pre staršie deti?

13. jún 2024

Prečo všade nájdem len do 3-4r? Staršie deti nepotrebujú tričká k moru s uv? Je možné nájsť súpravu tričko s dlhým rukávom, spodný diel plaviek + klobúk, okrem sinsay?
Chcem pre 5r dieťa na dovolenku.
Prosím odporučte stránku. Ďakujem.

zuz987123
13. jún 2024

Decathlon vyskúšaj pozrieť...

zuzanka.zuzu
13. jún 2024

decathlon

hablko2
13. jún 2024

V decathlone som kúpila pre 9 a 10 ročné ale len tričká, súpravy som nepozerala, ale podľa mňa tam nájdeš

milanemila
13. jún 2024

Ja som objednavala z nextu. Mam sice 4 rocnu, ale je vysoka, takze som jej na 5-6r brala. Ak sa ti nechce objednavat, tak naozaj decathlon je super tip, tam urcite maju a nie len pre vacsie deti ale aj pre dospelych.
Mne sa v nexte viac pacili, ale inac kvalitov su v decathlone tiez super.

alexandra383
13. jún 2024

H&M

zuzubb007
13. jún 2024

Neviem prečo nerobia väčšie, tak 5 ročnému by som nedávala žiadne trička, krém dostatocne ochráni

domiklik
13. jún 2024

Súprava, teda klobúk, vrch, spodok je problém kúpiť. Tričká, legionarky bežné kúpiš v hm alebo next, pripadne kietla alebo reima, quicksilver, roxy ale to už je trochu drahšie...

marcellka32
13. jún 2024

@zuzubb007 keď myslíš, že krém stačí ok...
My máme dospelí a aj deti (14,16) tričká špeciálne UV, keďže sme veľa vo vode, by som musela kúpiť galon krému aby nás chranilo

autor
13. jún 2024

@zuz987123 nič. 0 bodov.
Nemajú súpravu alebo aspoň podobne vzory aby sa to dalo dopasovať

autor
13. jún 2024

Pozriem ten next kietlu aj reimu
Ďakujem krasne

autor
13. jún 2024

A veľkosti z nextu sú skôr menšie však? Bude 110 na 5r ok, alebo radšej mám vziať 116?

lualjosa
14. jún 2024

Tchibo eshop, roky odskusane, dospelacke drzi a funguje uz viac ako 10 rokov. Maju z rovnakeho materialu aj detske, rozne velkosti, tiez odskusane v mori i v bazenoch, spokojnost.

banalu
14. jún 2024

Autorka, ja som malej kupila jednodielne uv plavky z nextu uz par krat a sla by som cislo ktore teraz nosi.
Ak si niesi ista, skus pozriet ci to co si si vybrala nemaju na zolande, tam mas vratenie zdarma, tak vies objednat dve velkosti a uvidis.