icon

Koľko letných šiat aktívne nosíte?

21. júl 2024

Dievcence, kolko mate letnych siat? Ale ratajte iba take, ktore aj nosievate, nie take ktore mate v skrini 2-3 roky a nenosite ich. Ja mam 8 letnych siat.

Strana
z2
ajko2011
21. júl 2024

8...to sú tie, ktoré nosím
Mala som viac, ale tie som posunula ďalej za symbolické ceny a kúpila si také, čo aj reálne nosím. Ja nebudem mať 20-30 šiat a nebudem ich nosiť 🫣za mňa zbytočné

dominikamacakova
21. júl 2024

Asi 5ks

mantilka
22. júl 2024

@walentina7 Však sú aj dlhé šaty po členky. Vieš ako super vetraju 🤓?

zuzanka.zuzu
22. júl 2024

mám doma 0 ks kraťasov, asi 5 dlhých nohavíc (to už vrátane legin) a zvyšok sú všeeeeetko šaty a sukne 😁 akurát riešim že si musím aspoň 1 kraťasy kúpiť na dovolenku keby náhodou.

sandra811
22. júl 2024

11 ks ako tehotná je to môj obľúbený kus oblečenia🤭

libusak
22. júl 2024

Jedny 🤔😅

maryetta
22. júl 2024

Ja mam iba saty. Ale zase napr teraz obmedzene lebo dojcim a nie vo vsetkych sa da.

luccija
22. júl 2024

Asi 8 čo nosím a 10 čo sú mi malé😂alebo už nenosím.Sortky asi 5, sukne 3, mala som mániu dlhých sukni mám 3 a sú strašné nepraktické a nemám k nim čo na vrch ako som pribrala.
Všetkého mám veľa a nosím pár obľúbených veci.

top_manazerka
22. júl 2024

Mám cca 15 letných, rozviatych, s Carmen výstrihom - prosto takých na dovolenku. Plus mám asi ďalších 15 letných, ale skôr do kancelárie.

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
babulkomale
22. júl 2024

@esterr_ka každá ma šatník ako jeden veľký byt, to nevieš?
Ja som dnes zistila, že môj muž má vyše 50 tričiek.
A do práce nosí košele 😃

ibatanecnica
22. júl 2024

1 ks. V praci mam.uniformu, vo volnom case kratasy. Ale mam par sukni - 2.

julia_romeo
22. júl 2024

@esterr_ka v satniku

tilly
22. júl 2024

@esterr_ka ja v šatníku, ale 20-30 šiat by sa mi tam asi neznestilo, ak rátam ešte aj saká, svetre a iné veci na vešiakoch

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
letfenixa
22. júl 2024

Letných cca 30. Ale mikinu mám presne 1.

beataxxx
22. júl 2024

V lete len saty, az mi je to blbe napisat, ale dobre cez stovku….vacsinou kupujem nadcasove modely, takze tie nosim roky

ibatanecnica
23. júl 2024
oli18
23. júl 2024

@beataxxx daj foto, si to zabila. lebo tych bludnych cifier je tu uz privela 🤣🤣🤣

mima73
23. júl 2024

Nakoľko som "šatový" typ,tak to nepočítam 😊 milujem nosiť šaty celoročne,samozrejme šaty prispôsobujem počasiu...šortky nenosím a rifle/nohavice výnimočne

oli18
23. júl 2024

Uz len aby vam tie 20, 30, 50, 100 ks aj niekto veril . Ja teda nie. Bajky 🤣🤣🤣

beataxxx
23. júl 2024

@oli18 kvoli Tebe nepotrebujem zacat klamat🙂🙂🙂to je jedna mala cast mojej skrine, ak Ta to tak trapi,spocitaj si vesiaky, Ono sa toho tie roky nazbieralo, najviac mam spolocenskych siat, toto su len letne a a nie vsetky a vobec som to nenapisala, ze by som sa chcela chvalit, skor naopak, pretoze moje deti to odsudzuju a od kovidu som si kupila mozno 4-5 siat, takze som sa polepsila…a velmi vela som rozdala

oli18
23. júl 2024

@beataxxx ok, mas ich dost. A to nic nevyradujes? To sa ti aj po rokoch stale pacia? Ved moda sa meni z roka na rok. To sa na niektore nedostane rad ani 1x za rok. Tolko by som urcite nedrzala.

hopsas
23. júl 2024

Originál letné šaty do práce mám 4, na nosenie nie do práce mám jedny, na nosenie do kostola divadla a pod. tiež jedny.

Strana
z2