Koľko letných šiat aktívne nosíte?
Dievcence, kolko mate letnych siat? Ale ratajte iba take, ktore aj nosievate, nie take ktore mate v skrini 2-3 roky a nenosite ich. Ja mam 8 letnych siat.
Asi 5ks
@walentina7 Však sú aj dlhé šaty po členky. Vieš ako super vetraju 🤓?
mám doma 0 ks kraťasov, asi 5 dlhých nohavíc (to už vrátane legin) a zvyšok sú všeeeeetko šaty a sukne 😁 akurát riešim že si musím aspoň 1 kraťasy kúpiť na dovolenku keby náhodou.
11 ks ako tehotná je to môj obľúbený kus oblečenia🤭
Jedny 🤔😅
Ja mam iba saty. Ale zase napr teraz obmedzene lebo dojcim a nie vo vsetkych sa da.
Asi 8 čo nosím a 10 čo sú mi malé😂alebo už nenosím.Sortky asi 5, sukne 3, mala som mániu dlhých sukni mám 3 a sú strašné nepraktické a nemám k nim čo na vrch ako som pribrala.
Všetkého mám veľa a nosím pár obľúbených veci.
Mám cca 15 letných, rozviatych, s Carmen výstrihom - prosto takých na dovolenku. Plus mám asi ďalších 15 letných, ale skôr do kancelárie.
@esterr_ka každá ma šatník ako jeden veľký byt, to nevieš?
Ja som dnes zistila, že môj muž má vyše 50 tričiek.
A do práce nosí košele 😃
1 ks. V praci mam.uniformu, vo volnom case kratasy. Ale mam par sukni - 2.
@esterr_ka v satniku
Letných cca 30. Ale mikinu mám presne 1.
V lete len saty, az mi je to blbe napisat, ale dobre cez stovku….vacsinou kupujem nadcasove modely, takze tie nosim roky
@beataxxx wau
Nakoľko som "šatový" typ,tak to nepočítam 😊 milujem nosiť šaty celoročne,samozrejme šaty prispôsobujem počasiu...šortky nenosím a rifle/nohavice výnimočne
Uz len aby vam tie 20, 30, 50, 100 ks aj niekto veril . Ja teda nie. Bajky 🤣🤣🤣
@oli18 kvoli Tebe nepotrebujem zacat klamat🙂🙂🙂to je jedna mala cast mojej skrine, ak Ta to tak trapi,spocitaj si vesiaky, Ono sa toho tie roky nazbieralo, najviac mam spolocenskych siat, toto su len letne a a nie vsetky a vobec som to nenapisala, ze by som sa chcela chvalit, skor naopak, pretoze moje deti to odsudzuju a od kovidu som si kupila mozno 4-5 siat, takze som sa polepsila…a velmi vela som rozdala
Originál letné šaty do práce mám 4, na nosenie nie do práce mám jedny, na nosenie do kostola divadla a pod. tiež jedny.

8...to sú tie, ktoré nosím
Mala som viac, ale tie som posunula ďalej za symbolické ceny a kúpila si také, čo aj reálne nosím. Ja nebudem mať 20-30 šiat a nebudem ich nosiť 🫣za mňa zbytočné