Koľko párov zimnej obuvi nosíte pravidelne?
Koľko párov zimnej obuvi nosievate? Jednu, dve alebo viac? Nemyslím kolko párov zimných topánok vlastníte, ale kolko ich pravidelne nosievate.
@anonym_autor jedny.
mám troje - suchú zimu, čizmy a goratexové
Nosim skoro stale tenisky. Ked nasnezi alebo je mega zima, timberlandy. A mam este take vyssie cizmy k satom, asi 3krat som ich mala. Zvysna obuv, zvacsa steklicky, oddychuje na povale.
Tak ja mam zatial najviac - 5 parov a nosim vsetky. 2 nizke, z toho jedny slusnejsie nielen do prace, ale aj “do divadla”, jedny traktorky na volny cas, jedny turisticke goretexove. Jedny vysoke cizmy - tie som teraz par rokov nenosila, lebo nebolo na ne dost zima.
@anonym_autor podla toho kde idem a na ako dlho
@anonym_autor čierne čižmy na platforme - nosím najradšej ale do suchej zimy. Jedny brúsená koža, veľmi teplé - tie nosím teraz do snehu a potom jedny také čierne na hrubom podpätku, ale jedna topánka vŕzga neviem kvôli čomu tak ich nosím len tak okolo domu, kým nepočujem 😁
@anonym_autor V zime už nosím len jesenné vysoké z hrubou podrážkou .Mám troje,štvoro,ale najradšej nosím jedny a tenisky keď je plus. A váľanky.
Zimnú obuv už ani nekupujem, kvôli miernym zimám.Ale kdesi mám snehule a mám aj turistickú obuv, keďže chodíme aj v zime aspoň raz na turistiku.
@anonym_autor V zime už nosím len jesenné vysoké z hrubou podrážkou .Mám troje,štvoro,ale najradšej nosím jedny a tenisky keď je plus. A váľanky.
Zimnú obuv už ani nekupujem, kvôli miernym zimám.Ale kdesi mám snehule a mám aj turistickú obuv, keďže chodíme aj v zime aspoň raz na turistiku.
@anonym_b9f3c8 čo sú vaľanky,to som ešte nepočula
3 - ugg keď je sucho a chcem mat pohodu , Moon keď je veľa snehu a snurovacie noty keď je nikto a chcem aby to sj nejak vyzeralo 🫣
@anonym_autor trojo: čižmy, traktorky a také clenkove topánky.
3
@anonym_autor cca 12 párov na zimu a zvyknem ich všetky prestriedat podľa príležitosti.
5 párov ? Jedny do prace kde je nutné sa rýchlo vyzuť (mobilná sestra návštevy rodín) druhé do auta aby nebola zima na nohy tiež som rada keď sú to napríklad topánky na zips ktoré sa dajú rýchlo vyzuť ,ďalšie vyššie čizmy na víkend a cesty a potom asi 2 kotnikove do mesta kina na večer a ešte snehule Boot keď je veľa snehu 😋
Pravidelne jedny zateplené tenisky inak mám troje (ešte elegantné čižmy a zimné turistické topánky) podľa toho kam idem....
@anonym_autor 6
Turistické
Denné kožené čižmy nízke ala traktorky
Do divadla na opätku
Rogery do snehu
Teplé Landrovery na vianočné trhy a prechádzky
Ešte mám jedny k sukni, občas vytiahnem
Aktuálne striedam 5 párov.
@anonym_autor
čierne a hnedé čižmy na opätku
čierne čižmy nízke - teda bez opätku
Ugg a Inuiki kozusinové
šnurovacie s traktorovou podrážkou
A ešte mám do úplne veľkej “čľapačky” zateplené vysoké gumáky. Ale tie nosím minimálne.
@anonym_autor Ja nosim odjakziva v zime len jedny. Ale obcas sa stane, ze mam 2 pary, ale ten druhy je vacsinou len zalozny - to su bud nejake starsie alebo velmi lacne.
Mám asi 5 párov, no nosím na striedačku 2.
@anonym_autor 3 striedam na take bezne nosenie. Ja nerozumiem ako moze niekto nosit 1 zimne topanky, to si obujete to iste do prace a napr aj cez vikend s deckami do snehu alebo ked je clapkanica?
2. Jedny na suchú zimu a druhé keď je sneh.
@anonym_autor dvoje, jedny čižmy, druhé kotníkové teplejšie od čižiem
Ak idem iba z auta do práce, alebo za klientom, nosím celoročne lodičky. Ak idem len z auta do nákupného centra apod, čiže suchou nohou, nosím celoročne tenisky, lodičky, mokasiny apod.
Pešo so psom nosím v zime poriadne topánky s protišmykovou podrážkou s pravou kožušinou vnútri. Na lyžovačky nosím podobné topánky, len majú navyše také tie sklápacie hroty.
Ešte nosím čižmy k šatám, keď idem do práce alebo niekam pešo, tie striedam troje. 😅
Jedny zimne, tie nosim teraz. A ked nie je sneh a anivelmi zima, nosim tenisky, vsak BA, takto tu nebolo snad 5 rokov. 🤣 Softshellku nosim v zime.
@anonym_b9f3c8 čo sú vaľanky,to som ešte nepočula
@minenkaa Krátke čižmičky,niečo medzi papučami a snehulami 😀 Tiež som nevedela ešte vlani, ale nevedela som ako sa inak volajú.
https://www.royal-fashion.sk/product-slo-536362...
@anonym_autor jedny.
@anonym_autor jedny. Martensy do každého počasia 😂 podľa zimy pridávam.len ponožky 😀
@minenkaa Krátke čižmičky,niečo medzi papučami a snehulami 😀 Tiež som nevedela ešte vlani, ale nevedela som ako sa inak volajú.
https://www.royal-fashion.sk/product-slo-536362...
@anonym_b9f3c8 jaj ,to sú ale valenky
Do roboty striedam 5 ks. Plus "válenky" do obchodu a tak.

Mam dvoje nosim oboje Ked niektore dosluzia, kupim nove