Koľko peňazí ročne míňate na oblečenie?
Robím si domáce účtovníctvo a ostala som zhrozená. Žijem sama s dcérou a tento rok sme minuli na oblečenie a obuv pre nás dve 1200€. Vôbec som nemyslela, že je to až toľko. Koľko ste minuli vy? Asi si idem dať výzvu kupovať tento rok čo najmenej oblečenia, resp najlepšie ziadne. A to sa teda nepovažujem za nejakú nákupnú maniačku. Som zo seba v šoku.
Ja mam rok tej vyzvy za sebou a super. Usetrila som na dovolenky. Aj ked prve tri mesiace boli kriticke a teraz mi to nakupovanie ani nechyba, nic sa mi nejako extra nepaci
Ja som minala celkom vela . Rocne o dost viac ako ty
@anonym_autor cize 600 eur na osobu, tak tento rok som tolko neminula, lebo oblecenia mam teraz velmi vela, tak som minala zasoby.
@anonym_autor tak zase to mi nepride ako nieco strasne. Ked v tom mate obuv, tak 1 par niecoho aspon nejak kvalitneho stoji 60-80 eur (a viac)... tak ak clovek potrebuje kupit 2 pary x 2 ludia.. a oblecenie je tiez nutne obcas obnovit...
Vela 😄 mam satnik 14m2 tak vela, a radsej to ani nepocitam 😅
Baby no je pravda, že som menila prácu a potrebovala som dokúpiť pár veci, ale minulý rok som minula oveľa menej. Asi preto, že minulý rok som viac nakupovala v sekacoch. A ani sa mi nezdá, že nám veľa veci... Ach...
@anonym_autor iba na seba dobre cez 2000€,je je mi zo seba smutno
Ja mam rok tej vyzvy za sebou a super. Usetrila som na dovolenky. Aj ked prve tri mesiace boli kriticke a teraz mi to nakupovanie ani nechyba, nic sa mi nejako extra nepaci
Ja som minala celkom vela . Rocne o dost viac ako ty
@anonym_75780e presne to som si pomyslela, že sme mohli ísť radšej na dovolenku. Nekúpila si vôbec nič? Po troch mesiacoch už ťa ani nenapadlo niečo si chcieť kúpiť? Vieš ten chtic chodiť po obchodoch...
600 eur na osobu nie je vela, ak su v tom aj topanky.
lebo zima ine topanky ako leto, vetrovky, tenisky…..
u nas ide najviac na sportove oblecenie, to su ine ceny….. a to este chodime vo velkom na swapy…. lenze tam zozenies len bezne odevy…..
@anonym_autor tak zase to mi nepride ako nieco strasne. Ked v tom mate obuv, tak 1 par niecoho aspon nejak kvalitneho stoji 60-80 eur (a viac)... tak ak clovek potrebuje kupit 2 pary x 2 ludia.. a oblecenie je tiez nutne obcas obnovit...
@anonym_ba2040 áno, topánky stoja dosť.
@anonym_autor tento rok do 1200€ 4členna rodina. Za to minulý rok to bolo 5.5k 🙂.
@anonym_75780e presne to som si pomyslela, že sme mohli ísť radšej na dovolenku. Nekúpila si vôbec nič? Po troch mesiacoch už ťa ani nenapadlo niečo si chcieť kúpiť? Vieš ten chtic chodiť po obchodoch...
@anonym_autor kupila som si ked som nieco surne potrebovala alebo ze sa mi ozaj nieco rozpadlo. Ale tak ja som minala rocne vela niekolko tisic eur, tento rok ked tak rozmyslam som pomerne dobre na tom usetrila. Aj detom kupujem, ale len naozaj ked nieco surne potrebuju. Niekedy som si kupovala skor pre radost. Mam vela oblecenia takze kombinujem kadejako a prekvapivo nemala som pocit ze chodim stale v tom istom
Kto by to pocital,zapisovala som si iba posledne 3m,uz som si kupila novy zosit na novy rok,ze vsetko budem spisovat ale ako sa poznam vydrzi mi to opet iba chvilu.
@anonym_autor za mna snad 0, lebo som neschudla, takze nosim co mam, a na dcerku asi 100 euro. na muza tiez par desiatok, setrime.
@anonym_autor iba na seba dobre cez 2000€,je je mi zo seba smutno
@minenkaa preco smutno, vec ked si to mozes dovolit a penazenka dovoli, preco nie.
tento rok výnimočne veľa😂 cca 200
@anonym_632193 lebo už je toho moc a uplne zbytocne prachy
@minenkaa tak si mozes dat do Noveho roka zavazok ;)
@anonym_autor tento rok do 1200€ 4členna rodina. Za to minulý rok to bolo 5.5k 🙂.
@anonym_8c60a3 tak to je veľmi dobrá suma na 4 ľudí
tento rok výnimočne veľa😂 cca 200
@rozculena to je môj sen..a čo si si kúpila?
@anonym_autor za mna snad 0, lebo som neschudla, takze nosim co mam, a na dcerku asi 100 euro. na muza tiez par desiatok, setrime.
@anonym_632193 paráda. Ja tiež potrebujem tento rok šetriť čo najviac a teda viem,čím začnem 🤣 nekupovať handry.
@anonym_632193 paráda. Ja tiež potrebujem tento rok šetriť čo najviac a teda viem,čím začnem 🤣 nekupovať handry.
@anonym_autor neschudla som nemam sa preco odmenit.
@anonym_8c60a3 tak to je veľmi dobrá suma na 4 ľudí
@anonym_autor v podstate som tento rok kupovala len topánky deťom a pár drobností sebe. Avšak deti po sebe dedia + dostávam kopec oblečenia od rodiny 🙂.
@anonym_autor Veď to je úplne v pohode…Ja som tento rok len za tri kabelky ( keď to rátam k oblečeniu) minula 2100€…Ale ja nemám deti…
to by ma celkom zaujimalo kolko 🤔🤣 ale nevediem statistiku, predpokladam, ze aj viac ako ty
4.tricka 2 podprsenky jedny tenisky a troje leginy pre seba.viac prisambohu nie. Deti to uz asi nepocitam co im treba tak kupim.ale tiez to nie su horibilne sumy.tenisky topanky vybavime v deichmane alebo v tescu. A oblecenie si posuvame medzi sebou s babami alebo pozrem vypredaje ked su alebo bazar. Odkedy mam susicku zredukovala som detom aj sebe skrine na minimum.. radsej menej a tocime dokola.
@anonym_autor Mozno do 150€. Kupovala som len topanky a spodne pradlo. Kupila by som aj viac,ale nic sa mi nepacilo a nejako som nemala chut a cas zhanat oblecenie.
3 členná rodina
@anonym_5e4324 aká to je aplikácia?
@anonym_autor tak, ale v pomere k príjmu to nie je tak strašne nie?Kupujem oveľa menej ako som kupovala pred 3-4r. Pribrala som a nemám chuť nakupovať.Ale sumu vôbec neviem

@anonym_autor po 600€ to je v pohode za celý rok na osobu.