Koľko peňazí ročne míňate na oblečenie?
Robím si domáce účtovníctvo a ostala som zhrozená. Žijem sama s dcérou a tento rok sme minuli na oblečenie a obuv pre nás dve 1200€. Vôbec som nemyslela, že je to až toľko. Koľko ste minuli vy? Asi si idem dať výzvu kupovať tento rok čo najmenej oblečenia, resp najlepšie ziadne. A to sa teda nepovažujem za nejakú nákupnú maniačku. Som zo seba v šoku.
@anonym_c4736b ručne, na QR kód su e-bločky
@anonym_5e4324 len e-bločky netriedi do kategórií, máš tam prehľad len celkové sumy za mesiac/týždeň
@anonym_autor to nie je veľa, 3 ročná nás vyšla na zimnú sezónu 450€ (overal, 2x čižmy, palčiaky, kukla a vianočné šaty) 🤷♀️
Netusim ako to robite - ja som fakt skromna, nevidno na mne, ze by som si potrpela na oblecenie. Nemam ho ani vela. No suma je u mna s dcerou daleko za 3000. Ved len minuly tyzden - kompletne dcera vyrastla z lyziarskeho a zimneho oblecka, tak kabat, bunda, oteplovaky, kukla, rukavice, ciapky, sal, zimne cizmy do kostola, snehule, lyziarska bunda, skolska bunda, slusny kabat do kostola. Nove plavky, nove sandale, 2x prezuvkx, topanky na telesnu, topanky na kruzok….
@anonym_autor ja som minula tento rok na seba na šaty, topánky 360 eur, minulý tiež asi 400 a predtým vyše 1000. Ja sa nevyžívam v nakupovaní. A tým,že robím z domu, tak moc šaty nederiem
Netusim ako to robite - ja som fakt skromna, nevidno na mne, ze by som si potrpela na oblecenie. Nemam ho ani vela. No suma je u mna s dcerou daleko za 3000. Ved len minuly tyzden - kompletne dcera vyrastla z lyziarskeho a zimneho oblecka, tak kabat, bunda, oteplovaky, kukla, rukavice, ciapky, sal, zimne cizmy do kostola, snehule, lyziarska bunda, skolska bunda, slusny kabat do kostola. Nove plavky, nove sandale, 2x prezuvkx, topanky na telesnu, topanky na kruzok….
@anonym_6ad469 len sa pytam, naco jej je kabat aj kabat do kostola, bunda aj skolska bunda? Cizmy do kostola?

@anonym_5e4324 vie to načítať QR kód z bločku a automaticky zapísať, alebo všetko ručne prepisuješ podľa bločkov?
@anonym_c4736b ručne, na QR kód su e-bločky