icon

Koľko stojí oprava roztrhnutých svadobných šiat z požičovne?

tana612
4. máj 2025

Dobrý deň, chcela som sa spýtať, mali ste na svadbe požičané šaty a roztrhla sa vám vrchná vlečka? Mne sa to stalo a neviem, že akú sumu si vypýtajú. Viete mi cca povedať, koľko ste vy platili, ak sa vám to stalo? Ďakujem.

domkakvet
4. máj 2025

@tana612 nestalo sa mi to, ale myslim, ze v nejakej zmluve, alebo obchodnom poriadku by si to mohla najst.

katica06
4. máj 2025

@tana612 ako píšu nadomnou kuk obchodné podmienky. Mne niekto pošliapal spodok sukne boli tam dve malé a jedna väčšia dieťa a v pôžičovni neúčtovali nič

tana612
autor
4. máj 2025

V zmluve je len, že pokuta 1500€ a nič iné, idem pozrieť na stránku, či tam niečo nájdem, ďakujem.

malaopicka
4. máj 2025

Myslím že okolo 100€ som platila za roztrhnutú vrchnú vrstvu tylu (ale asi tak pol metra do výšky, museli to celé dávať dole). To bol rok 2022.

tana612
autor
4. máj 2025
@malaopicka

Myslím že okolo 100€ som platila za roztrhnutú vrchnú vrstvu tylu (ale asi tak pol metra do výšky, museli to celé dávať dole). To bol rok 2022.

@malaopicka Tak počítam aj ja, že budem platiť, už len preto, že to mám tiež malú dole a jednu väčšiu hore.

nikpa
4. máj 2025
@tana612

V zmluve je len, že pokuta 1500€ a nič iné, idem pozrieť na stránku, či tam niečo nájdem, ďakujem.

@tana612 tak za 1500e ti môžu rovno zabaliť domov celé šaty 🙂 určite to nebude taka pálka za niečo, čo sa dá opravit.

malaopicka
4. máj 2025
@tana612

@malaopicka Tak počítam aj ja, že budem platiť, už len preto, že to mám tiež malú dole a jednu väčšiu hore.

@tana612 ja som mala normálne odtrhnutú časť, visel taký šrám, takze dve malé dierky sú nič. To bude pár korún.

tana612
autor
4. máj 2025

Ďakujem vám za uistenie.

katkaseiner
4. máj 2025

ver mi ze taketo veci sa im stávajú. Tie šaty su velke a kolkokrat sa pristupia (ano, aj moje boli prišliapnute niekolkokrat. Z pozicovne mi povedali ze všetko vedia riesit, nech ani červene víno neriešim. čiže nebála by som sa že to bude pálka

barbie8
5. máj 2025

Ja som roztrhla vlečku na troch miestach a platila som pokutu 150 € . Som rada že to nebola taká suma ako bolo uvedené na zmluve 🙈 tam bolo cez 2000 € za zničenie

tana612
autor
5. máj 2025

Nakoniec som platila len 30€, takže vyšla som z toho dobre.