Koľko stojí oprava roztrhnutých svadobných šiat z požičovne?
Dobrý deň, chcela som sa spýtať, mali ste na svadbe požičané šaty a roztrhla sa vám vrchná vlečka? Mne sa to stalo a neviem, že akú sumu si vypýtajú. Viete mi cca povedať, koľko ste vy platili, ak sa vám to stalo? Ďakujem.
V zmluve je len, že pokuta 1500€ a nič iné, idem pozrieť na stránku, či tam niečo nájdem, ďakujem.
Myslím že okolo 100€ som platila za roztrhnutú vrchnú vrstvu tylu (ale asi tak pol metra do výšky, museli to celé dávať dole). To bol rok 2022.
Myslím že okolo 100€ som platila za roztrhnutú vrchnú vrstvu tylu (ale asi tak pol metra do výšky, museli to celé dávať dole). To bol rok 2022.
@malaopicka Tak počítam aj ja, že budem platiť, už len preto, že to mám tiež malú dole a jednu väčšiu hore.
@malaopicka Tak počítam aj ja, že budem platiť, už len preto, že to mám tiež malú dole a jednu väčšiu hore.
@tana612 ja som mala normálne odtrhnutú časť, visel taký šrám, takze dve malé dierky sú nič. To bude pár korún.
Ďakujem vám za uistenie.
ver mi ze taketo veci sa im stávajú. Tie šaty su velke a kolkokrat sa pristupia (ano, aj moje boli prišliapnute niekolkokrat. Z pozicovne mi povedali ze všetko vedia riesit, nech ani červene víno neriešim. čiže nebála by som sa že to bude pálka
Ja som roztrhla vlečku na troch miestach a platila som pokutu 150 € . Som rada že to nebola taká suma ako bolo uvedené na zmluve 🙈 tam bolo cez 2000 € za zničenie
Nakoniec som platila len 30€, takže vyšla som z toho dobre.

@tana612 nestalo sa mi to, ale myslim, ze v nejakej zmluve, alebo obchodnom poriadku by si to mohla najst.