Krásne a praktické nohavičky: Kde nájsť tie najlepšie?
Ženy, dávam príspevok schválne "verejné" ,aby niekto nefrflal,že tu sa chce nejaky úchyl zabávať...Asi budem za sprostu,že si neviem nohavičky vybrať.
Som dlhoročný fanúšik intimissimi,Bonprix.. chcela by som nohavičky krásne,rajcovne,keď zhodím nohavice(sukňu) nech je muž hneď tvrdý(áno, najlepšie naostro ),ale čo som prešla od lindex, intimissimi,astratex mne sa vám nič nepáči akosi posledné obdobie.
Hlavne,aby boli na celodenné nosenie.
Čo máte za pekné kúsky doma? Najlepšie príspevok s fotkou .
Mám rada čipku,ale tá nie vždy je ideálna na celodenné nosenie.
Najradšej mám samozrejme bavlnu.....Tango,brazílky,obyčajne...nosím všetko asi
Dik...
@fantaghiro21 zhejtovali by ta mnohe, ale nemaju odvahu. Ja ju mam, za svojimi komentarmi si stojim a nemusim sa tu nikomu zapacit. Skor by si sa mala zamysliet, ci nemam pravdu. A co sa fora tyka, splnam podmienky registracie😀 A moj mumak je spokojny, sexi nohavicky kupovat nemusim 😅 . Potom daj vediet, ci sa baby trafili do vkusu tvojho mumaka
Za mna jediné pohodlné celodenky sú victorias secret 😁 tanga bezšvové sú taký dobrý Basic u nás. Aj tie cipkovane majú jemnučku a elasticku cipku čo nekuse netaha. Za mna neporovnateľne aj s tými čo som predtým rada nosila z HM a podobne
mne sa páči Simone Peréle
https://www.simoneperele.sk/spodna-bielizen
Ja len taký komentár k rajcovnosti, možno to majú niektorí muži inak, ale podľa mňa to od typu nohavičiek závisí úplne minimálne, ak sa samozrejme nejedná o bombarďáky po babke.
A také, čo by možno zaujali, sú v konflikte s požiadavkou na celodenné nosenie (apropo, je nejaký dôvod mať rajcovné nohavičky celý deň? Môže sa azda muž, ktorého je potrebné rajcovať, vyskytnúť kedykoľvek? To je s výnimkou istých ehm.. profesií... zriedkavé...).
@jamimo tieto ani nepoznám,vyzerajú super .A sú pohodlné?
@darinelainey Victorias Secret som obchádzala , objednávas cez next ,či?
@oli18 nemajú odvahu? A komu tu držím hlavu k zemi?
Potom v podstate si sa sama zhejtovala,lebo nie dávno si hľadala pomoc na MK ,však?.
Si neschopná si sama nájsť ???
Chudák mumak .môj bude mať doma niečo nové,nie len intimissimi ,a tvoj len zakomplexovanu ženskú...
@fantaghiro21 ja som spokojná. Napr. za mňa Calcedonia, Intimissimi, Tchibo vôbec... Ešte aj Triumph a Anita je fajn.
Hunkemoller ma podla mna krasne, vkusne modely pradla. Najdes na about you

Triola, bielemore..za mňa kvalita a aj pekne