icon

Ktorá značka oblečenia má nášivku snehovej vločky?

loren
28. dec 2024

Ahoj, viete mi niekto povedat ktora znacka oblecenia ma na zimnej bunde nasivku kovovu snehovu vlocku? Dakujem

ibamy2
28. dec 2024

@loren chatgpt odpovedal toto: Značka oblečenia, ktorá je známa pre zimné bundy s nášivkami snehových vločiek, je Columbia .
Iné značky, ako The North Face , **PPatagónia alebo **Helly HaHelly Hansen**

petsvk
28. dec 2024

@loren A Gemini mi napísal :
Je ťažké jednoznačne určiť konkrétnu značku oblečenia, ktorá má na zimnej bunde nášivku kovovej snehovej vločky, pretože mnoho značiek využíva podobné detaily. Dizajn sa môže meniť z roka na rok a niektoré značky môžu mať limitované edície s takýmito detailmi.
Čo by vám mohlo pomôcť:
* Preskúmajte webové stránky obľúbených značiek: Pozrite sa na ich aktuálne zimné kolekcie a detailné fotky búnd. Môžete použiť vyhľadávacie nástroje na webových stránkach s kľúčovými slovami ako "zimná bunda", "kovová snehová vločka" alebo názov konkrétnej značky.
* Navštívte kamenné obchody: Ak máte možnosť, navštívte obchody s oblečením a prezrite si zimné bundy rôznych značiek. Môžete sa tiež opýtať predavačov, či majú nejaké bundy s podobným detailom.
* Vyhľadajte na sociálnych sieťach: Použite hashtagy ako #zimnabunda, #snehovavlocka, #fashion a názov konkrétnej značky. Môžete nájsť fotky ľudí, ktorí nosia podobné bundy, a tak získať viac informácií.
* Pozrite si online módne katalógy: Existuje mnoho online katalógov, ktoré prezentujú najnovšie módne trendy. Môžete vyhľadávať podľa kategórie "zimné bundy" a filtrovať výsledky podľa farby, materiálu alebo štýlu.
Niektoré značky, ktoré často využívajú podobné detaily:
* Športové značky: North Face, Columbia, Salomon, The North Face často využívajú rôzne logované nášivky, vrátane snehových vločiek.
* Módne značky: Niektoré módne značky, ako napríklad Jack Wolfskin, majú v kolekciách bundy s podobnými detailmi.
* Luxusné značky: Aj niektoré luxusné značky, ako napríklad Moncler, môžu mať v limitovaných edíciách bundy s kovovými detailmi.
Tipy:
* Uveďte ďalšie detaily: Ak si spomeniete na nejaké ďalšie detaily bundy, ako napríklad farbu, materiál, strih alebo značku, ktorú ste videli v blízkosti nášivky, môže to výrazne uľahčiť vyhľadávanie.
* Použite obrázkovú vyhľadávač: Ak máte fotku bundy alebo nášivky, môžete ju nahrať do obrázkového vyhľadávača a nájsť podobné produkty.
Dúfam, že vám tieto informácie pomôžu pri hľadaní zimnej bundy s kovovou snehovou vločkou.

ala1301
28. dec 2024

@loren Značka Napapijri je známa tým, že na svojich zimných bundách používa kovové nášivky so symbolom snehovej vločky.

loren
autor
28. dec 2024

@petsvk vsetko toto som uz predtym prezrela no nenasla som .. bola ta elegantna zelena popresivana bunda dlha s kozusinou na kapuci , nikde ziadna znacka len mala snehova strieborna kovova vlocka prisita hore na pleci rukavu, videla som ju na predajni jednej nasej zakaznicke ..

rozculena
28. dec 2024

@loren veď sa opýtaj tam,kde si to videla

petsvk
29. dec 2024

@loren a neprišila si tú vločky zákazníčka?

patka06
29. dec 2024

@loren Nemohla to byť hviezdička?
Skús pozrieť Authority

akvi
29. dec 2024

@loren ako keby si opisovala moju bundu a mám na rukáve snehovú vločku, ktorú som si sama prišila, akurát nie kovovú 😅😁

loren
autor
29. dec 2024

@rozculena nemohla bola na predajni ako zakaznicka

loren
autor
29. dec 2024

@petsvk urcite nie

loren
autor
29. dec 2024

@patka06 bola to vlocka to viem naisto

loren
autor
29. dec 2024

Nevadi dakujem vam , ja som len skusila ci nahodou niekto nebude vediet. Pekne sviatky vam este prajem.

nika_val
29. dec 2024

Nemohla to byť nejaká bunda s čínskych eshopov?
Tak často dávajú rôzne výšivky namiesto loga značky a podobne

loren
autor
30. dec 2024

@nika_val mohla ale nevyzerala na to ani ta bunda ani ta pani, ze by si taku kupila