Ktorá značka oblečenia má nášivku snehovej vločky?
Ahoj, viete mi niekto povedat ktora znacka oblecenia ma na zimnej bunde nasivku kovovu snehovu vlocku? Dakujem
@loren A Gemini mi napísal :
Je ťažké jednoznačne určiť konkrétnu značku oblečenia, ktorá má na zimnej bunde nášivku kovovej snehovej vločky, pretože mnoho značiek využíva podobné detaily. Dizajn sa môže meniť z roka na rok a niektoré značky môžu mať limitované edície s takýmito detailmi.
Čo by vám mohlo pomôcť:
* Preskúmajte webové stránky obľúbených značiek: Pozrite sa na ich aktuálne zimné kolekcie a detailné fotky búnd. Môžete použiť vyhľadávacie nástroje na webových stránkach s kľúčovými slovami ako "zimná bunda", "kovová snehová vločka" alebo názov konkrétnej značky.
* Navštívte kamenné obchody: Ak máte možnosť, navštívte obchody s oblečením a prezrite si zimné bundy rôznych značiek. Môžete sa tiež opýtať predavačov, či majú nejaké bundy s podobným detailom.
* Vyhľadajte na sociálnych sieťach: Použite hashtagy ako #zimnabunda, #snehovavlocka, #fashion a názov konkrétnej značky. Môžete nájsť fotky ľudí, ktorí nosia podobné bundy, a tak získať viac informácií.
* Pozrite si online módne katalógy: Existuje mnoho online katalógov, ktoré prezentujú najnovšie módne trendy. Môžete vyhľadávať podľa kategórie "zimné bundy" a filtrovať výsledky podľa farby, materiálu alebo štýlu.
Niektoré značky, ktoré často využívajú podobné detaily:
* Športové značky: North Face, Columbia, Salomon, The North Face často využívajú rôzne logované nášivky, vrátane snehových vločiek.
* Módne značky: Niektoré módne značky, ako napríklad Jack Wolfskin, majú v kolekciách bundy s podobnými detailmi.
* Luxusné značky: Aj niektoré luxusné značky, ako napríklad Moncler, môžu mať v limitovaných edíciách bundy s kovovými detailmi.
Tipy:
* Uveďte ďalšie detaily: Ak si spomeniete na nejaké ďalšie detaily bundy, ako napríklad farbu, materiál, strih alebo značku, ktorú ste videli v blízkosti nášivky, môže to výrazne uľahčiť vyhľadávanie.
* Použite obrázkovú vyhľadávač: Ak máte fotku bundy alebo nášivky, môžete ju nahrať do obrázkového vyhľadávača a nájsť podobné produkty.
Dúfam, že vám tieto informácie pomôžu pri hľadaní zimnej bundy s kovovou snehovou vločkou.
@petsvk vsetko toto som uz predtym prezrela no nenasla som .. bola ta elegantna zelena popresivana bunda dlha s kozusinou na kapuci , nikde ziadna znacka len mala snehova strieborna kovova vlocka prisita hore na pleci rukavu, videla som ju na predajni jednej nasej zakaznicke ..
Nevadi dakujem vam , ja som len skusila ci nahodou niekto nebude vediet. Pekne sviatky vam este prajem.
Nemohla to byť nejaká bunda s čínskych eshopov?
Tak často dávajú rôzne výšivky namiesto loga značky a podobne

@loren chatgpt odpovedal toto: Značka oblečenia, ktorá je známa pre zimné bundy s nášivkami snehových vločiek, je Columbia .
Iné značky, ako The North Face , **PPatagónia alebo **Helly HaHelly Hansen**