Ktorá značka ponúka najpohodlnejšie topánky?
Ahojte. Ktorá značka má najpohodlnejšie topánky podľa vás?
@dettilv ja mám rada sketchers s pamäťovou penou alebo ešte aj s vankusikom pri klenbe 🙂
Ecco
Ahoj, Ara, Clarks okrem tých, ktoré už boli spomenuté vyššie.
Adi by bolo vhodne napisat, ake topanky? Lodicky, tenisky, cizmy, gumaky..... Takto sa tazko radi
Adi by bolo vhodne napisat, ake topanky? Lodicky, tenisky, cizmy, gumaky..... Takto sa tazko radi
@mk1111111111 mokasíny, tenisky a sandále by som chcela kupit
v prvom rade treba napisat aku obuv,style, dat si ortopedovy pomerat nohy zistit preco su ti niektore nepohodlne a naopak.. to co vyhovuje jednemu nemusi druhemu ..kazda znacka ma ine typy takze toz e ti sadne jedn neznamena,ze cela znacka bude ok ... sketchers su pre mna najhorsie .. ugg tiez nic moc... gabor mam rada alebo najcastejsie tenickove asics gel
@mk1111111111 mokasíny, tenisky a sandále by som chcela kupit
@dettilv za mna jednoznacne camper.
Ecco
Za mna skechers a tamaris. Rieker su tiez pohodlne, ale 3 clenovia mojej rodiny za posledne mesiace reklamovali 5 krat. A to boli roky verni tejto znacke.
Za mňa jednoznačne skechers 😊 ecco som si objednala dvoje pary a boli hrozne obe som vrátila
@dettilv ja mam rada skechers mam ich niekolko. Ecco tamaris
Tamaris su pohodlne a aj elegantne. Ak chces tenisky, tak Skechers. Ak lodicky, tak (v ramci moznosti) Hogl a Ara su nositelne pocas celeho dna.
budes musiet viacero vyskusat. Kazdy clovek ma inu nohu, vahu atd … niektori miluju memory foam a niekomj moze vadit a trpi ako fras… potrebuje „pevnu kozenu vlozku“ naozaj treba ist do specializovanej predajne alebo k odbornikovi, co ti pozrie nohu. Ja memory foam neznesiem. Tenisky len asics gel kayano starsie typy, ugg perfektne, skechers no go a do roboty kozene tenisky gant s kozenou vlozkou … tvrdou, ziadna pena. Zaklad je kvalitna koza alebo textil … ziadna ekokoza alebo umelina, podrazka podla toho aka ti vyhovuje tensia/ hrubsia, barefoot/ klasika … sirka musi pasovat … nic take roztiahne sa … atd
@dettilv jednoznačne Rieker, raz som sa nechala v obuvi nahovoriť na sandále Tamaris , ďakujem nikdy viac
Je dôležité špecifikovať, akú máš nohu - štíhlu, širokú, vyššiu klenbu,... A potom sa pýtaj na značku. Ak máš plochú nohu, tam sa na dlhšie nosenie vyhni pamäťovej pene, i keď na krátky čas je to ako papučky. A tenisky určite športovú značku, majú to prepracovanejšie.
Ja som si oblubila HeyDude, su to take nasuchovacky, vhodne aj na sirsie chodidlo. Ja mam 43 nohu a siroku - cize pre mna bol vzdy problem pekne a pohdlne damske topanky najst. Casto ak aj maju vacsie velkosti, byvaju uzucke.
Crocs zateplene su za mna najpohodlnejsie topanky🤣

Ugg