Ktoré šaty si mám vybrať na firemný vianočný večierok?
Baby budeme mať vo firme vianočný večierok a ja neviem čo si na seba hodiť 🙈 zo všetkých šiat čo mám som si vybrala tieto tri. Naj riešenie bude asi to čierne že? Nebudú tie dve moc svetlé letné na večierok? Ďakujem vám

Ak naozaj nemozes nic ine, tak zober prve saty, k tomu vsak telove pancuchy a cierne lodicky. Uz tmavomodre nie. Ani ine kikiriki. Uz tie saty same o sebe su vyrazne. Ja by som si radsej kozene nohavice, pekny top a k tomu sako. Plus lodicky.
@billy_jean lodičky nenosím ja v takých chodiť neviem. Beriem tie čierne ostatné doriešim ďakujem
Keď to už musí byť tak tie posledné so žltými vzormi a tmavožté čižmy.
@petronelag no podľa mňa tiež by mohlo byť fajn
@billy_jean lodičky nenosím ja v takých chodiť neviem. Beriem tie čierne ostatné doriešim ďakujem
@anonym_autor asi 2, lepsie by bolo, keby ich mas oblecene, zakry hlavu, takto si len myslime... ale obliekla by som si tie, v kt. sa citis najlepsie...a pokojne si daj cizmy...
@anonym_autor tak čierne baleríny, alebo mary jane topánky resp. mokasíny apd. Čižmy sú aspoň pekné, čierne, semišové, na opätku, nad kolená?
@anonym_autor Malé čierne šaty, ako sa tomu hovorí, využiješ na rôzne príležitosti nie iba firemné oslavy a piatkové žúrky, dajú sa kombinovať na rôzne štýly. A v budúcnosti sa vyhneš situáciam, že nebudeš vedieť čo na seba.
@really8 nechodievala som proste na také večierky a firemné žúrky a ani ma úprimne také nebavia. Len šéfka a dve kolegyne ma prehovárali aby som šla keďže to bude posledný večierok ( firma sa rozchádza )
@anonym_autor a v tej firme budes az do dochodku? O tyzden bude treba ist na pohreb a v com pojdes? Ked gate su pre teba ako teplaky. Argument ze nevieme v akej firme robis je od veci. Je to tvoja vizitka.
A teda tie saty co si sem dala si kde bezne nosila?
@anonym_autor Malé čierne šaty, ako sa tomu hovorí, využiješ na rôzne príležitosti nie iba firemné oslavy a piatkové žúrky, dajú sa kombinovať na rôzne štýly. A v budúcnosti sa vyhneš situáciam, že nebudeš vedieť čo na seba.
@anonym_c5f42f v budúcnosti nebudem riešiť keďže je to teraz výnimka že by som šla
@anonym_autor a v tej firme budes az do dochodku? O tyzden bude treba ist na pohreb a v com pojdes? Ked gate su pre teba ako teplaky. Argument ze nevieme v akej firme robis je od veci. Je to tvoja vizitka.
A teda tie saty co si sem dala si kde bezne nosila?
@really8 vyššie píšem firma sa rozchádza zrušia nás, pohreb je niečo iné
niečo kus krajšie, nie tieto babkovské.
ale ak sa ti nechce kupovať tak si hoď ententičky ....
alebo obleč si každé a daj foto. Bez tváre sa odfoť. Niekedy na postave to ukáže úplne inak. Potom treba super účes, aby si troška vyzerala.
Z týchto troch by som volila tie prvé čierne
3 rovnake saty iny vzor ani jedny nie su “ vianocne .” Ja by som teda radsej nesla nikam ked si nechces kupit nieco ine vhodnejsie . Firma skonci uz je uplne fuk ked neprides a rozlucit sa vies aj inokedy s kazdym osobne v tom co bezne nosis do prace.
3 rovnake saty iny vzor ani jedny nie su “ vianocne .” Ja by som teda radsej nesla nikam ked si nechces kupit nieco ine vhodnejsie . Firma skonci uz je uplne fuk ked neprides a rozlucit sa vies aj inokedy s kazdym osobne v tom co bezne nosis do prace.
@miadi a prečo by nikde nemala ísť? Ved prave preto, ze sa firma rozchadza. Zas to asi nie je vianocny večierok na takej úrovni ako veľká firma, ked to maju u nich. Ani jeden z kolegov si na ňu nespomenie, ani ju nebude ohovárat co ma na sebe pokiaľ nepôjde vo vreci a gumakoch.
@anonym_autor nič si z tych komentároch nerob, tu sa občas objavia zakomplexovane osoby, ktore potrebujú vypustit paru po celom dni. Šaty si vyber ake z tych 3 ake chces. Tiež by som kvoli 2 hodinam za daných podmienok nekupovala nič navyše do šatníka.
Z týchto by som asi tie 3. vybrala. (mne tie prvé čierne pripomínajú župan)
Ani nemusia byť šaty. Fajn by boli aj čierne nohavice a k tomu pekný top- nejaká tunika, niečo čipkované či lesklé atd..
@miadi a prečo by nikde nemala ísť? Ved prave preto, ze sa firma rozchadza. Zas to asi nie je vianocny večierok na takej úrovni ako veľká firma, ked to maju u nich. Ani jeden z kolegov si na ňu nespomenie, ani ju nebude ohovárat co ma na sebe pokiaľ nepôjde vo vreci a gumakoch.
@anonym_autor nič si z tych komentároch nerob, tu sa občas objavia zakomplexovane osoby, ktore potrebujú vypustit paru po celom dni. Šaty si vyber ake z tych 3 ake chces. Tiež by som kvoli 2 hodinam za daných podmienok nekupovala nič navyše do šatníka.
@gemerka17 podla mna tu ziadne zakomplexovane komentare nie su. Dospela zena ma mat v satniku proste jeden univerzalny kusok ktory urcite nebude mat vyuzitie len na jeden vecierok. Ved je to sj slusnost sa vhodne obliect na prilezitost.
Tieto saty su vsetky ako handry alebo ako letne saty. Ani nie su vhodne na vecer.
Zober si tie tretie. A čierne topánky, silonky a doplnky.
@gemerka17 podla mna tu ziadne zakomplexovane komentare nie su. Dospela zena ma mat v satniku proste jeden univerzalny kusok ktory urcite nebude mat vyuzitie len na jeden vecierok. Ved je to sj slusnost sa vhodne obliect na prilezitost.
Tieto saty su vsetky ako handry alebo ako letne saty. Ani nie su vhodne na vecer.
@anonym_0441f9 možno to nie jej štýl obliekania a proste to holt nevyuzije. Nepohybuje sa v takej spoločnosti alebo nema prilezitosti. Taktiež jej moze často skákať váha. Proste holt keď nema také šaty, tak nemá. Treba to rešpektovať a nie sa do nej obuvat. Určite sa svet nezruti, ked vo svojom šatníku mať šaty nebude.
@anonym_autor mne sa pacia tie posledne, vobec si z komentarov nic nerob, ludia netusia, kde robis, aku uroven to bude mat, kde to budete mat a ako to zvykne vyzrrat, daj si to v com sa citia dobrs, naozaj napotrebujes anonymne zeny na internetw na posudenie a rady, v tomto veru nie 😘 uzi si to!
@victoriab nepotrebuje rady? však pani chcela poradiť.🙄
@anonym_0441f9 možno to nie jej štýl obliekania a proste to holt nevyuzije. Nepohybuje sa v takej spoločnosti alebo nema prilezitosti. Taktiež jej moze často skákať váha. Proste holt keď nema také šaty, tak nemá. Treba to rešpektovať a nie sa do nej obuvat. Určite sa svet nezruti, ked vo svojom šatníku mať šaty nebude.
@gemerka17 aky styl??? Urcite pojde raz za zivot na pohreb, urcite pojde na pohovor ak teraz jej firma konci.
Ved ja sa do nej neobuvam…len pisem ze sa patri aby dospela zena mala v satniku jeden univerzalny kusok. Nebude sa hrat na nieco co nie je ani nemusi ist zrazu nacancana ako nejaka damicka…ale prist v letnych satach v decembri na vianocny vecierok je neslusne, nevhodne…
Predpokladám, že nemáš ideálnu postavu, keď také šaty, lebo to sú také na zakrytie nedostatkov, ja by som k čiernym cizmam volila tie druhe, úplne v pohode si to daj, naco kupovať zbytočne ak nevynosiš bude to vyzerať super s cizmami ale čierne by boli naj, ešte ak chces skús sa odfotiť komplet oblečená bez hlavy to bude lepšie na posudenie
@zuzubb007 aka to je ideálna postava? Ty ju mas?
Čierne. Ale nemáš nejaké šaty bez vzoru? Alebo nejaká dlhá tunika a zoberieš si k tomu tu elegantné nohavice
@really8 ja sa tiež divím, že dospelá žena nemá vo svojom šatníku pár univerzálnych vecí - malé čierne, elegantné čierne nohavice, elegantnú sukňu. Nikdy nevieš, čo sa kedy pritrafí
@anonym_8383a6 ani ja nemám nič z vymenovaného 🤷♀️ keď človek nikde nechodí ani to nepotrebuje
@zuzubb007 aka to je ideálna postava? Ty ju mas?
@lapersefona nemyslela som to ako urážku je to taký typ šiat pre plnšiu ženu, ale tak, že ak má autorka 10 kíl navyše, nie nemám ideálnu postavu ale vždy sa dá vylepšiť 😜, a netreba byť ustipačny a vedieť zhodnotiť aj samú seba
@anonym_autor Myslela som, že si prišla pre radu, ale už aj pochybujem že nejakú hľadáš. Každopádne skúsim:
Tieto troje šaty nie sú vhodné na ŽIADNU večernú akciu, ešte tak do kina. Proste sú to letné vzorované šaty na dovolenku alebo do mesta. Dosť pochybujem, že ich vieš doladiť doplnkami, ak toto je tvoj (cely) šatník. Baby ti tu dobre radili - kúp si niečo jednofarebné čo využiješ kdekoľvek,... Ved píšeš, že firmu rozpúšťajú, tak už hoci len na pohovor vieš ísť v nejakých normálnych slušných puzdrovych šatách alebo v nohaviciach.
Píšeš, že ne nosíš ani lodičky ani nohavice ani sukne tak vlastne neviem v čom chodíš okrem týchto 3 modelov keď nie si zrovna v praci alebo doma. Ak máš menej ako 70, čo podľa tých šiat asi máš, tak ozaj nepochopím. Minimalizmus je úplne v poriadku, no toto nie su veci z kapsuloveho šatníka. Veď nemusíš si kupovať róbu ako na ples v opere, ale úplne normálne slušné oblečenie ktoré využiješ na nejakej rodinnej oslave, alebo hocikde a hocikedy do budúcna, veď to ti môže stať v skrini aj 10 rokov.
@lapersefona nemyslela som to ako urážku je to taký typ šiat pre plnšiu ženu, ale tak, že ak má autorka 10 kíl navyše, nie nemám ideálnu postavu ale vždy sa dá vylepšiť 😜, a netreba byť ustipačny a vedieť zhodnotiť aj samú seba
@zuzubb007 ok chapem 🫠
Daj si čierne nohavice a bielu blúzku a máš
Prečo idu všetky zeny silou mocou do šiat
@anonym_autor vzdy ma pobavia diskusie, kde autor pyta radu, dostane ju a potom odpinka diskutujucich s tym, ze si spravi podla seba. K tym stvrtym satam, ktore si nedas, lebo vyzeraju ako pyzamo iba tolko, ze minimalne dvoje z tychto rovnako. Takze ak si das k letnym cizmy, vlastne nic nepokazis. Nabuduce nemusis plytvat casom inych ludi, zatvor oci a zober si prve, co chytis v skrini. Efekt rovnaky.
@anonym_816a82 tak nohavice a sveter si tam určite nedám 🙈 tak to si už môžem hneď tepláky obliecť
@anonym_autor no keď myslíš 🤷
Hlavne nie tie druhé, lebo taký zvierací vzor to sa nenosí na spoločenské akcie.

To už radšej nohavice a nejaký sveter alebo top
@anonym_816a82 tak nohavice a sveter si tam určite nedám 🙈 tak to si už môžem hneď tepláky obliecť