Ktoré šaty si mám vybrať na firemný vianočný večierok?
Baby budeme mať vo firme vianočný večierok a ja neviem čo si na seba hodiť 🙈 zo všetkých šiat čo mám som si vybrala tieto tri. Naj riešenie bude asi to čierne že? Nebudú tie dve moc svetlé letné na večierok? Ďakujem vám

@anonym_autor tak si si to rozmyslela a predsa len ides? lebo vcera si pisala, ze nikam nejdes 😎
@anonym_5a22ed veď nikam nejdem píšem že tie čierne by boli resp mohli byť akurát
@anonym_8c709b mala som raz obdobie keď som 4 dni nemala strechu nad hlavou, nemala som kde spať ani peniaze na jedlo, akurát zimné obdobie takže ja nepotrebujem žiadnu takú tú lekciu
@anonym_autor to mi je luto, ze si mala takuto skusenost, ale uprimne nechapem, co to ma spolocne s predmetom tvojej diskusie. Akoze slusne oblecenie je drahe? Ja mam topanky od Cinana, suknu z C&A, bluzku z H&M, nic z toho nestalo viac ako 20 eur. Saty tusim necelých 30, nech neklamem. Takze ked mas na vyber z viacerych siat, tak ani u teba to nie je o peniazoch, lebo ziadne slusnejsie oblecenie nemusi stat viac ako to, co by si si kupila bezne. U teba je to o tvrdohlavosti. Ale ak si presvedcena, ze uz do dochodku zostanes v tejto jednej praci a nikdy v zivote uz nepojdes ani na slusnu oslavu do restauracie, tak nadalej nakupuj len leginy a teplaky.
@anonym_5a22ed veď nikam nejdem píšem že tie čierne by boli resp mohli byť akurát
@anonym_autor napisala si, ze: Takže tie čierne budú akurát. to vyznieva, ze si sa rozhodla ist.
@anonym_autor ak to mate vo firme, daj si tie prve, sú úplne v pohode. A na večierok chod. Nevšímaj si priblbe komenrare. Tie premudrele, dokonale konickarky .
@anonym_autor to mi je luto, ze si mala takuto skusenost, ale uprimne nechapem, co to ma spolocne s predmetom tvojej diskusie. Akoze slusne oblecenie je drahe? Ja mam topanky od Cinana, suknu z C&A, bluzku z H&M, nic z toho nestalo viac ako 20 eur. Saty tusim necelých 30, nech neklamem. Takze ked mas na vyber z viacerych siat, tak ani u teba to nie je o peniazoch, lebo ziadne slusnejsie oblecenie nemusi stat viac ako to, co by si si kupila bezne. U teba je to o tvrdohlavosti. Ale ak si presvedcena, ze uz do dochodku zostanes v tejto jednej praci a nikdy v zivote uz nepojdes ani na slusnu oslavu do restauracie, tak nadalej nakupuj len leginy a teplaky.
@anonym_8c709b koľko krát sa musím opakovať?
@anonym_autor tie prvé s pierkami
Vianočný večierok nie je ples. Zvierací vzor je stále in. Zobrala by som 2. Idú k nim čierne, aj krémové lodičky.
@anonym_ba0057 zvierací vzor nikdy nebol, nie je a ani nebude in. Jedine na zvieratách vyzerá dobre.
@gemerka17 aky styl??? Urcite pojde raz za zivot na pohreb, urcite pojde na pohovor ak teraz jej firma konci.
Ved ja sa do nej neobuvam…len pisem ze sa patri aby dospela zena mala v satniku jeden univerzalny kusok. Nebude sa hrat na nieco co nie je ani nemusi ist zrazu nacancana ako nejaka damicka…ale prist v letnych satach v decembri na vianocny vecierok je neslusne, nevhodne…
@anonym_0441f9 jedny cierné jednoduché šaty ju nezruinujú!Alebo červené.. skratka jednofarebné!A ani nohavice nie sú od veci,a sú pohodlné.Teraz majú na výber krásne blúzky aj saká.Mne osobne sa nepáčia ani jedny s tej ponuky.Ako tu píšu baby,nebolo by zlé sa v nich odfotiť!
@anonym_0441f9 jedny cierné jednoduché šaty ju nezruinujú!Alebo červené.. skratka jednofarebné!A ani nohavice nie sú od veci,a sú pohodlné.Teraz majú na výber krásne blúzky aj saká.Mne osobne sa nepáčia ani jedny s tej ponuky.Ako tu píšu baby,nebolo by zlé sa v nich odfotiť!
@sarka2 a keď sa odfotím zmenia názor? Ma ešte viac zdupú jak včera, nie ďakujem
@anonym_autor Zlatko,myslíš ze 20..25euro by ti zruinovalo peňaženku?Skús ak máš čas ísť po obchodoch,ale nie tých drahých
Ja verím ze niečo nájdeš.
@sarka2 nie nezruinuje ma to, večierok je zajtra a naozaj nemienim dnes či zajtra po práci behať po obchodoch kvôli tomu. Našla som ešte bielu košeľu dám si tie a bude keby fakt pôjdem
@anonym_autor Úplne v pohode si daj tie prvé alebo tretie, čierne silonky a čižmy, na lodičky sa vyser. Uprav pekne vlasy a trochu sa namaľuj, prípadne nejaký doplnok z to je často dôležitejšie ako top šaty, ale žena sama osobe sivá myš. Komentáre som nečítala.
@anonym_autor Plus, k tým prvým si daj iný opasok, ako ten látkovy, nejaký tenký kožený čierny.
@anonym_8c709b presne tak, slusne oblecenie sa da kupit aj za prijatelne peniaze v beznych retazcoch a ked su vypredaje, ani nehovorim. Takze suhlasim s tym, ze toto nie je o peniazoch, ze nemam na saty za 300 EUR alebo na nohavice za 150 EUR.
Obleč si, ktoré sa ti páčia.
Vieš, dala si fotky šiat a otázku, ktoré sa hodia.
To su letné saty,kt sa vbc nehodia na vianočný večierok a uz vbc nie cizmy, žlté vôbec..
Ženy sa vyjadrili, poradili, nasmerovali..
A je uplne jedno kde sa večierok koná, je to príležitosť obliecť sa do niečoho iného, krajšieho, ako nosíme bežné počas roka.
A zeny napísali pravdu, cuerne univ saty, nohavice ci biela bluzka su uplne zákl kúsky. A kúpiš ich vsade nemusia to byť kúsky z massimo dutti, kúpiš aj v takku.
Dievcata normalne som smutna, tu sa zeny pekne spytaju ako kamaratok, co si obliect, ale niektore su take zle, rady sa povysuju a ponizuju. Miesto toho, ze by ste sa navzajom podporili, ako zeny, povedat pekne slovo, zlepsit naladu, popriat vsetko najlepsie... to je tak tazko. V poslednych rokoch si kona zaklada kazda nevyzreta a zamindrakovana zena.... no fuj.
Ziadne, saty letny vzor jak pre pani v rokoch a nepekne. Najmensie zlo su tie prve, kedze nechces nic ine zhanat, tak tie prve su najmenej zle
Píšeš, že boli v tričkách a rifliach. Daj si tú bielu košeľu, čo si našla, k tomu nohavice, prihoď nejaké gorále, tie čierne čižmy a ic na večierok, zabaviť sa. V nohaviciach Ti aspoň nebude na trhoch zima.
A keď Ti zostane čas, niekedy fakt dokúp aspoň pekné čierne univerzálne nohavice, ktoré kdekoľvek využiješ a vždy všetko istia, prihodíš blúzku, pekný svetrík a más vystaráno a ani drahé to nebude, ešte aj praktické to bude.
@anonym_8383a6 firemný večierok nie je pohreb, nemyslím že je vhodné to porovnávať
@anonym_223c3f ja to neporovnavam, ale myslím, že je rozumné, aby toto v šatníku dospelá žena mala. Potom by si k čiernym nohaviciach, alebo sukni dala top, blúzku, pulover (podľa štýlu vecierka) a nemala by problém. Tie šaty, ktorých foto sem dala, nie sú vhodné ani jedny. A ak majú pokračovať na trhoch, ani nehovorim
Dievcata normalne som smutna, tu sa zeny pekne spytaju ako kamaratok, co si obliect, ale niektore su take zle, rady sa povysuju a ponizuju. Miesto toho, ze by ste sa navzajom podporili, ako zeny, povedat pekne slovo, zlepsit naladu, popriat vsetko najlepsie... to je tak tazko. V poslednych rokoch si kona zaklada kazda nevyzreta a zamindrakovana zena.... no fuj.
@zara3 Ale ved sa pyta na nazor. Chces, aby to niekto klamal? Je lepsie napisat falosnu a milosrdnu loz alebo pravdu, co si kto ozaj mysli? Tak potom naco sa vobec pytat? Z tych 3 siat su najmenej zle tie prve, nepacia sa mi ziadne. Ja nerozumiem naco sa pytat, ked nechcem pocut realny nazor.
@zara3 Ale ved sa pyta na nazor. Chces, aby to niekto klamal? Je lepsie napisat falosnu a milosrdnu loz alebo pravdu, co si kto ozaj mysli? Tak potom naco sa vobec pytat? Z tych 3 siat su najmenej zle tie prve, nepacia sa mi ziadne. Ja nerozumiem naco sa pytat, ked nechcem pocut realny nazor.
@mircalla ano, ale ide o to jak to niektore zeny povedia autorke. Urcite aj ublizia, co by nemalo byt. Neni to tema jak ine, kde je obcas treba povedat svoj nazor aj ked razne, lebo tema si to priam vyziaduje.
@mircalla ano, ale ide o to jak to niektore zeny povedia autorke. Urcite aj ublizia, co by nemalo byt. Neni to tema jak ine, kde je obcas treba povedat svoj nazor aj ked razne, lebo tema si to priam vyziaduje.
@zara3 Tak nemyslim, ze by tu niekto autorku urazal - komentuje saty, ze sa nehodia a preco.
@mircalla presne s tebou suhlasim. Sem pisu zeny, co vobec nechcu pocut nazor na dane veci. Tak neviem tiez, ze na co sem pisu. Nepride mi, ze by sa niekto povysoval alebo niekto bol ponizovany. Kazda jedna tu bola slusna.
@zara3 autorku nikto neurazil, prišla s otázkou ci sa hodia a ktoré.
Ani jedny nie su vhodné na Vian večierok, úprimný názor.
Co zle si tu ty precitala??
@zara3 autorku nikto neurazil, prišla s otázkou ci sa hodia a ktoré.
Ani jedny nie su vhodné na Vian večierok, úprimný názor.
Co zle si tu ty precitala??
@mk22 ano su tu aj dobre nazory aj tipy, ale citala si na prvej stranke jak narazala jedna na postavu autorky.? A kolko je tu takych.
Proste je mi z toho smutno, ja tiez nemam kamaradky blizko a potesilo by ma, keby mi tak kamaradsky zienky poradili, ale tu sa to velmi zmenilo, zeny su tu niektore ako zmije, bez pekneho slova, kde by sa to fakt hodilo.
@benit vyššie píšem že iná firma nás prevzala a tam automaticky pokračujeme takže nebude žiadny pohovor, ten sme mali minulý týždeň v práci. Do divadla a na oslavy nechodíme tak na čo zbytočne kupovať? A v piatok na večierku budú len párky so zemlou a väčšinu času budeme vonku na vianočnom trhu
@anonym_autor na co sa pytas, ked nechces radu..vsetci ti tu pisu a vsetko je zle. Na co tedachces saty, ked budete vonku. To si daj termopradlo aby si nezmrzla.
Nezozali saty uspech, tak si neprijemna na vsetkych.
@anonym_autor na co sa pytas, ked nechces radu..vsetci ti tu pisu a vsetko je zle. Na co tedachces saty, ked budete vonku. To si daj termopradlo aby si nezmrzla.
Nezozali saty uspech, tak si neprijemna na vsetkych.
@benit ja som nepríjemná? A vy?

@dadis do kancelárie chodím v služobnom a v tom na večierok nejde. Pýtala som sa ráno kolegyňu v čom boli pred 2 týždňami na prvej a ukázala foto, väčšina z nich v rifliach a tričko a len 2 mali na sebe letné šaty. Takže tie čierne budú akurát
@anonym_autor tak si si to rozmyslela a predsa len ides? lebo vcera si pisala, ze nikam nejdes 😎