Ktoré šaty si mám vybrať na firemný vianočný večierok?
Baby budeme mať vo firme vianočný večierok a ja neviem čo si na seba hodiť 🙈 zo všetkých šiat čo mám som si vybrala tieto tri. Naj riešenie bude asi to čierne že? Nebudú tie dve moc svetlé letné na večierok? Ďakujem vám

Cooo vianocny “ vecierok” su vlastne Vianocne trhy? Ved to je vonku na namesti a ty riesis saty ktore su na letny vecer . Existuju aj zimne svetro saty su teple aj elegantne . Ale v pripade Vianocnych trhov pokial nie su na Floride alebo v tropoch by som riesila len nejaku krajsiu teplu bundu parku nad kolena . Jednofarebnu ciernu kremovu alebo cervenu . Kludne mozes mat aj teplakovy top pod tym ved to nikto neuvidi . Vonku je zima . Do toho mozes mat leginy a cizmy pohodlne = Lebo tieto akcie su vacsinou na stojaka . Netreba ziadne opatky . V podstate si mozes obliect aj vsetky tie 3 saty naraz kedze budu pod bundou . 🤣 len pekne chod uz nemas ziadne vyhovorky len tu ze sa ti tam nechce .
@anonym_autor A teda ok, nabuduce ti napiseme, co chces pocut, aby si sa citila lepsie. Urazas sa jak male dieta. Nepytaj si nazor, ked nevies zniest kritiku
@mircalla ja sa neuražam
@anonym_autor ak mas v xs alebo s mam cierne saty, vhodné aj na večierok.
Ženy ta vážne neurazili, len možno sa ta dotklo ze neboli cukrové ale priame.
@mk22 ja som sa neurazila ale na čo mám kupovať šaty ktoré potom nevyužijem? Nikdy som doteraz nebola na večierkoch a je to výnimka že by som zajtra šla a v budúcnosti tiež nepôjdem ako teda v minulosti som nikdy nechodievala. A dať sem pohreb a ma urážať za postavu no neviem
Cooo vianocny “ vecierok” su vlastne Vianocne trhy? Ved to je vonku na namesti a ty riesis saty ktore su na letny vecer . Existuju aj zimne svetro saty su teple aj elegantne . Ale v pripade Vianocnych trhov pokial nie su na Floride alebo v tropoch by som riesila len nejaku krajsiu teplu bundu parku nad kolena . Jednofarebnu ciernu kremovu alebo cervenu . Kludne mozes mat aj teplakovy top pod tym ved to nikto neuvidi . Vonku je zima . Do toho mozes mat leginy a cizmy pohodlne = Lebo tieto akcie su vacsinou na stojaka . Netreba ziadne opatky . V podstate si mozes obliect aj vsetky tie 3 saty naraz kedze budu pod bundou . 🤣 len pekne chod uz nemas ziadne vyhovorky len tu ze sa ti tam nechce .
@miadi prv budeme dnu a potom sa pôjde von, hrubý čierny sveter mám aj termopančuchy len som nevedela čo na vrch keďže nikdy som nebola ale už jedno, nejdem na ten večierok
@miadi prv budeme dnu a potom sa pôjde von, hrubý čierny sveter mám aj termopančuchy len som nevedela čo na vrch keďže nikdy som nebola ale už jedno, nejdem na ten večierok
@anonym_autor vies Keby si chcela ist .. Kludne chod aj v teplakoch . Zas nie je to svadba ani pohreb Cize nikoho tym neurazis . Niekedy sa zeny vyobliekaju do lesa a na akcie zas sa Akoby skotulali z lesa .. ale ludom je to v konecnom dosledku fuk co mas na sebe . Mozno si Niekto nieco pomysli . Ale kto ta ma rad nesudi a bude rad ze si prisla. Podstatne je aby si sa tam citila prijemne . Ale Jasne ak tych ludi nemas rada neznasas tak nechod naco sa tyrat ? Ale ak su v pohode je dobre ked sa vyvencis. Pre tvoju psychohygienu . Uplne jedno co si oblecies Hlavne nech ti nie je zima . Ani len podprdu nemusis mat kym
Bunda ostane na tele . 😁
@mk22 ja som sa neurazila ale na čo mám kupovať šaty ktoré potom nevyužijem? Nikdy som doteraz nebola na večierkoch a je to výnimka že by som zajtra šla a v budúcnosti tiež nepôjdem ako teda v minulosti som nikdy nechodievala. A dať sem pohreb a ma urážať za postavu no neviem
@anonym_autor Naco? No aby si mala jedny pekne saty a nie ten hnus, co si dala fotky? Teraz som uz zla, ale tie saty, co si dala su ako pre daku 60nicku - nevkusne, otrasny vzor. Lebo stale si ides dokola to iste, kup si jedny pekne saty miesto 3 otrasnych. Skor by som sa spytala naco si kupujes 3 extremne skarede a velmi podobne saty rovnakeho stylu len inej latky. No tak na to. Saty sa daju aj za 20-30 eur.
@anonym_autor Naco? No aby si mala jedny pekne saty a nie ten hnus, co si dala fotky? Teraz som uz zla, ale tie saty, co si dala su ako pre daku 60nicku - nevkusne, otrasny vzor. Lebo stale si ides dokola to iste, kup si jedny pekne saty miesto 3 otrasnych. Skor by som sa spytala naco si kupujes 3 extremne skarede a velmi podobne saty rovnakeho stylu len inej latky. No tak na to. Saty sa daju aj za 20-30 eur.
@mircalla pre teba su škaredé mne sa páčia 🤷🏼♀️ každá máme iný svoj štýl ale za to druhú netreba hneď kopať pod zem. Či to je dnešná móda mať skoro celé čečky vonku s midi sukňou a celé nohy vonku?
@mircalla pre teba su škaredé mne sa páčia 🤷🏼♀️ každá máme iný svoj štýl ale za to druhú netreba hneď kopať pod zem. Či to je dnešná móda mať skoro celé čečky vonku s midi sukňou a celé nohy vonku?
@anonym_autor kasli na to nemusi sa kazdemu pacit to iste . Daj si tie prve- mozu ukazat na tele krajsie ako na vesiaku .. kabat teply a varene vinko a bude to fajn . Niekedy je lepsie menej analizovat menej sa dopredu trapit. Taky chlap by stravil 5 sekund rozmyslanim co na seba a 0 sekund nad tym ci sa to bude pacit druhym .
@anonym_autor Existuje aj nieco pekne, elegatne, bez ceciek a noh vonku. Ale tak to nepochopis, nakolko nemas vkus. Kazdy modny expert by ta zvozil pod ciernu zem a MK ti dal tiez nastavil zrkadlo. Teraz uz mozes byt vazne urazena. Ale tak na dedinsku zabavu stacia
@anonym_autor Existuje aj nieco pekne, elegatne, bez ceciek a noh vonku. Ale tak to nepochopis, nakolko nemas vkus. Kazdy modny expert by ta zvozil pod ciernu zem a MK ti dal tiez nastavil zrkadlo. Teraz uz mozes byt vazne urazena. Ale tak na dedinsku zabavu stacia
@mircalla nie, nie som urazená, každá z nás má svoj štýl a treba sa naučiť toho druhého akceptovať takého aký je
@mircalla nie, nie som urazená, každá z nás má svoj štýl a treba sa naučiť toho druhého akceptovať takého aký je
@anonym_autor Myslim ze ti co ta tam volali ta akceptuju taku aka si a neriesia tvoj styl oblecenia . Chcu aby si dosla ty ako clovek jedno co budes mat na sebe . 😉
@anonym_autor Hnevas sa, ze sme na teba zle a ty pozri ako urazas.. mmch, ja som ti poslala tip nanvelmi decenty typ siat - ziaden vystrih a midi dlzka. Napisala si, ze sa ti nepacia. Ved ok. Asi mas velmi svojsky styl a musis sa zmierit s tym, ze sice sa budes pacit sama sebe, ale pre okolie budes zvlastna. Ale to asi nie je podstatne, kazdy mame nieco svoje.. dolezite je tam ist a uzit si to, zijeme len raz. Urcite ta tam nikto nevysmeje, ani keby prides v rifliach a svetrom s vianocnymi sobmi.
@anonym_3746b5 ked sa pritrafí pohreb, tak ideš v čom?
@anonym_8383a6 mam špeciálne šaty aj kabát odložené len na pohreby, našťastie nie sú tak často takže môžem vziať to isté
@mircalla myslim ze je zbytocne autorku presviedcat na kupu nejakeho univerzalneho kusku, ved viď jej odpovede. nikdy na vecierku nebola a nikdy v zivote ani na ziadny nepojde... stale nechape ze take univezalne šaty ci nohavice by vyuzila aj na mnohe ine akcie ako rozne oslavy, stretavky, posedenia aj na pripadny pohovor v buducnosti, ale s tym autorka nepocita, tak super ze ma taku istotu na desiatky rokov dopredu... kedze pise ze take veci by nikdy nevyuzila, tak by ma zaujimalo, ci preto ze nikdy na ziadnu oslavu nejde alebo si da tie leginy a vybavene.
@mircalla myslim ze je zbytocne autorku presviedcat na kupu nejakeho univerzalneho kusku, ved viď jej odpovede. nikdy na vecierku nebola a nikdy v zivote ani na ziadny nepojde... stale nechape ze take univezalne šaty ci nohavice by vyuzila aj na mnohe ine akcie ako rozne oslavy, stretavky, posedenia aj na pripadny pohovor v buducnosti, ale s tym autorka nepocita, tak super ze ma taku istotu na desiatky rokov dopredu... kedze pise ze take veci by nikdy nevyuzila, tak by ma zaujimalo, ci preto ze nikdy na ziadnu oslavu nejde alebo si da tie leginy a vybavene.
@anonym_5a22ed ešte raz ak si moje komentáre nečítala, nie nikdy som na takých podujatiach večierkoch nebola, zajtra by to bola výnimka že by som bola šla a v budúcnosti tiež nemám v pláne chodiť na také večierky. Keďže to nie je moje
Na pohovory som vždy mala čo obliecť, vieš & viete v šatníku mám aj iné oblečenia
@anonym_5a22ed ešte raz ak si moje komentáre nečítala, nie nikdy som na takých podujatiach večierkoch nebola, zajtra by to bola výnimka že by som bola šla a v budúcnosti tiež nemám v pláne chodiť na také večierky. Keďže to nie je moje
Na pohovory som vždy mala čo obliecť, vieš & viete v šatníku mám aj iné oblečenia
@anonym_autor no super!! tak co tak vytiahnut z toho šatnika tie ine oblečenia miesto tychto 3 letnych šiat a obliect si tie. ak su vhodne na pohovory tak urcite sa najde medzi nimi vhodny kusok. ale nejdes, jasné, tak nič, co uz... myslim ze ty tam z nejakeho dôvodu nechces ist a dôvodom nie je to ze ti tu zeny napisali ze tie saty nie su vhodne (inak ja som ti pisala ze ked uz tak tie cierne si daj). tak ked nechces ist, nechod, nekupuj si nic nove a tie 3 šaty vynos v lete. no co uz ine ti napisat...
Ja uz mam pocit ze mas socialnu uzkost. Preto riesis 3 dni saty a ci ides nejdes . V Tom pripade by bolo pre teba prospesnejsie tam ist . Konfrontovat situacie v ktorych sa necitis komfortne aby si zistila ze nic Strasne to nie je .
@anonym_ba0057 zvierací vzor nikdy nebol, nie je a ani nebude in. Jedine na zvieratách vyzerá dobre.
@svokrinjazykmonika podľa tvojho názoru veľmi móde nerozumieš. Zvierací vzor bol, aj je stále v móde.
@anonym_autor podla mna su tie saty v pohode… dala by som si prve, s ciernymi puncochacmi a cizmami.. komenty neries, nema to vyznam, v zivote by som sem nepridala nic z mojho satnika, kazdy ma iny vkus a dolezite je ze sa ti to paci
@svokrinjazykmonika podľa tvojho názoru veľmi móde nerozumieš. Zvierací vzor bol, aj je stále v móde.
@anonym_ba0057 zvieraci vzor je v mode . Ale vela ludi ma nanho alergiu. 😉

@benit ja som nepríjemná? A vy?
@anonym_autor ak mas v xs alebo s mam cierne saty, vhodné aj na večierok.
Ženy ta vážne neurazili, len možno sa ta dotklo ze neboli cukrové ale priame.