Ktoré šaty sú najlepšou voľbou?
Poprosím iba poradiť ktoré, bez zbytočných poznámok 🥰

Tiez sa radim do skupiny „ziadne“ z tychto dvoch. Vobec nevyzeraju kvalitne, luxusne a vkusne, presne naopak…takto vyzera gyc. Pripominaju mi film „moja tucna grecka svadba“. Nehovoriac o tom, ze uz aj na dedinach toto davno vyslo z mody a preferuju sa skor jemne, kvalitne „vilovske“ saty.
Mne nevadí, tvar ani cena. Každý aké túži a na čo ma. Len tá krajka sa mi zdá taká hrubá. Ja by som vyberala s kvalitnejšiou krajkou. Máte ešte čas. Treba sa poobzerať. Tie druhé šaty veľmi slabo vidno, len ťažko sa dajú detaily porovnať.
A este ber do uvahy ze ta modelka stoji na vyskom stolceku. Dieta ma ovela kratsie nohy. Ta sukna bude v skutocnosti o 1/4 kratsia a hned to bude inac vyzerat a uz to nebude take pekne.
Toto je casty problem aj pri vybere svadobnych siat. Postavia modelku v ihlickach na stolcek a sukna elegantne dlha a potom ked si to vyskusas ty tak je to smiesne kratke.
Ďakujem vám
Nechaj vybrať dcéru.
Pamätám si svoje šaty. Pod kolená, jednoduché, hladké, nenápadne, vkusne. Nemám ani len jednu fotku, mám len ustrizok z tej látky- opatrujem si ho dodnes. Nedostala som jediný dar. A stále, už je to 40 rokov som na to hrda. A najviac som bola rada za to, že sme mohli ísť na 1 sv prijímanie ešte pred slávnosťou 1 sv prijímania. Dodnes prijímam Ježiša v Eucharistii takmer každý deň. A toto je to bohatstvo tej sviatosti, nie hentie bezpardonu nech ma kazdy akýkoľvek vkus a styl- hrozne šaty. Amen.
Ahoj, my sme mali prvé sväté prijímanie minulý rok a až na jedno dievča, všetky dievčatá mali šaty bez kruhu, hladké,keď tak jemná čipka alebo ozdoba na šatách...to jedno dievčatko malo kruhové, pompézne šaty (ale menej ako vaše)s korunkou na hlave a nevyzeralo to dobre..sedela tam ako taká tortička... neviem možno sa porozprávajte s inými maminami, čo idú ich deti na prijímanie aké šaty volia pre dievčatá..ono potom naozaj je to ako päsť na oko keď tam sedí jedno dievča ako barónka..

Ak uz takyto styl, tak by som vyberala "nekúsavé" rukavy. Raz som mala saty s vysivanymi rukavmi a neskutocne ma to skriabalo.... takze ja uz ziadne taketo "čačky". Ale tak treba asi nazivo pochytat to vnutro latky ako je to tam spravene