Ktoré tenisky na bežné nosenie si vybrať?
Ahojte, baby, ktore tenisky by ste si kupili na bezne nosenie z tychto dvoch?😁 (cisto len ktore sa vam viac pacia)

@anonym_autor druhé
urcite druhe, prve mi pridu take panske a neatraktivne
A mne sa pacia tie prve.
Aj za mňa tie druhé.
druhé
Prvé
@anonym_autor Mne sa nepacia ani jedny, obe mi pridu muzske 😅😅
Urcite prve. Su kombinovatelnejsie
@anonym_autor nepáčia sa mi ani jedny
Prvé sú krajšie
@anonym_autor nepacia sa mi ani jedny, ale ak by som si musela vybrat, tak tie druhe.
N
Su to damske tenisky, ja mam rada zemite farby, aj ked pre niekoho je to uz asi stiktne len panska farba.
Druhé
Fu no z tychto ani jedny ale keby su uplne zadara tak vezmem tie druhe na obcasne nosenie
ja mam rada Pumu,,, urcite 1,,,, 🙂
2
Tak zalezi aj od toho aku mas nohu - tie new balance su velmi uzke, cize nepozeraj len na to ake su a komu sa pacia ale aj ci ti sadnu na nohu
Prvé sú velmi pekne, druhe by som si nedala na bežne nosenie, mozno sport keby som nemala čo ine obuť.Nepacia sa mi vôbec.
@anonym_autor prvé 🙂
Prve. Pri druhych ma to N vyslovene rusi.
@anonym_autor za mna su 2.prilis sportove, mne sa pacia 1.na bezne nosenie
Prvé. Neurobia z nohy kopyto.
Su to damske tenisky, ja mam rada zemite farby, aj ked pre niekoho je to uz asi stiktne len panska farba.
@anonym_autor určite druhé, sú krajšie ale hlavne New Balance sú jedny z napohodlnejších topánok na chodenie, ako po obláčiku, pumy sú otrasné tvrdé😄
@anonym_autor To musíš ty sa rozhodnúť. Veď ty ich budeš nosiť 😄 To už naozaj niekto si nevie bez MK obyčajné tenisky vybrať. To kde žijeme...🤔🤦♀️
Aj mne sa páčia hnede tenisky, ale z tychto ani jedny. Na prvých sa mi nepáči odtien, na druhých dizajn. Pokial ich chceš na bezne nosenie, nie sport, tak doporučujem Rieker.
To je jedno,ja by som brala oboje ak by som sa nevedela rozhodnúť
ak by som musela z tychto dvoch, tak puma, pridu mi lahsie kombinovatelne a lezernejsie ako tie NB

Za mna New Balance