Ktoré tenisky na bežné nosenie si vybrať?
Ahojte, baby, ktore tenisky by ste si kupili na bezne nosenie z tychto dvoch?😁 (cisto len ktore sa vam viac pacia)

@anonym_autor určite prvé. Sú elegantnejšie.
2
Mam,tie druhe ale v inej farbe. Su velmi pohodlne.
Prvé, druhé sú viac športové a prvé sa hodia k viacerým outfitom
Objednala by som oboje, doma poskusala s nohavicami ku ktorym planujem nosit a hotovo. Za mna su nositelne oboje, presne k sirokym nohaviciam, cely zemity outfit alebo k dzinsom.
Ani jedny, farba je pekná, ale nevyzerajú pohodlné. Vyzerajú vpredu veľmi úzke na dlhé chodenie.
Ale keď už nie sú iné na výber, krajšie sú tie druhé, tie pumy sú také nijaké.
Ani jedny
Prvé
To sa k akemu obleceniu bezne nosi? Neberte v zlom, len sa pytam, k rifliam ok. A este k comu by to mohlo ist? Farbu neriesim, hneda bude tento rok v kurze
Naozaj si musíš vybrať jedine z týchto dvoch? Ja by som sa pozrela po iných béžových alebo hnedých teniskách. Ak z týchto dvoch, tak prvé. Ale ak by som ja kupovala na každodenné nosenie, tak jedine béžové skechers go walk.
Su to damske tenisky, ja mam rada zemite farby, aj ked pre niekoho je to uz asi stiktne len panska farba.
@anonym_autor mne sa páčia obe, teraz je in ten prvý strih tiež také obzerám v hnedom ale adidas . Mam podobne v bielom a sú super pohodlné.
za mňa druhé
Pozri si znacku Veja 🙂 uzasne, kozene, dlho vydrzia a na bezne nosenie milion kombinacii..
mam Balance, su super
oboje, nosim tie druhe na sport, tie prve k sukni, sirokym rifliam, pacia sa mi a podla mna su chic.
@anonym_autor za mňa druhé,New balance mam asi 5 párov,nedám na ne dopustiť
@anonym_autor druhé, prvé nemajú žiadnu podrážku sú rovné, po dlhšej chôdzi ťa budú bolieť nohy
Mala som také NB ale v inej farebnej kombinácii,chodila som v nich kocikovat syna,prešla som v nich denne 10 a viac km a sú extrémne pohodlné. Čo sa týka nejakej stylovosti,viac sa mi hodia tie prvé,sú univerzálne nie,veľmi podobné mám ale rieker,a nosím ich k hocicomu naozaj,hodia sa aj na športovo a kľudne aj k saku a kabelke. Čiže za mňa určite číslo 1 nakoľko sú lepšie kombinovateľné.

Tiež mám rada zemité odtiene, prvé na bežné nosenie, druhé na šport