Ktoré tenisky sú vhodné na širšiu nohu?
Caute, viete mi niekto doporučiť kvalitne tenisky ale na širšiu nohu (prsty) bežne som kupovala nike, asics, ale mne sú tie tenisky úplne zle a nohy total trpia. Nachodim denne dosť krokov najmä po asfalte preto barefoot neprichádzajú do úvahy..ďakujem za tip na konkrétne značky.
A aspon o pol cisla vacsie - pomeraj si nohu a objednaj podla cm nie cisla.. prirataj si pol cm.
Ja nosim panske 44-44,5 zalezi na znacke a druhu.
@banalu ďakujem skúsim kuknúť, ci vôbec také zoženiem lebo zas nohu mam malú do dĺžky ale širokú a obzvlášť po pôrode
Musíš hľadať hlavne vhodný model. Skoro každá značka robí model aj s okrúhlou širšou špicou. Mala som super tenisky zn. Adidas, Nike aj Puma, ale musela som vyskúšať viac modelov, aby som našla ten správny. Momentálne s obľubou nosím zn. Sprandi a Skechers. Našla som tam model, ktorý mi skvelo sadol. Tiež potrebujem na prstoch širšie a nosím č. 37. Niekedy mi však sedí lepšie č. 38.
Skús pozrieť tenisky Rieker, tam máš i šérku H, tie sú n širokú nohu .Kupujem tam manželovi a sú ozaj skvelé na nosenie.
Za mňa určite značka Altra, známejšia je skôr z bežeckého sveta, ale vyrábajú tenisky so širokou špičkou. Potom ešte niektoré modely od Brooks by mohli sedieť.
Aj vans su celkom dobre na siroku nohu
Mám halux a kupujem Skechers...aj tenisky aj zimnú obuv
Dcéra rovnako, noha krátka a široké prsty. U nás kupovala niektoré Adidas. Ale ak to nemáš ďaleko, v Parndorfe sa jej podarilo nakúpiť z viacerých značiek.
Ja si kupujem New Balance, majú aj širšie modely, napr. 237 ale aj ďalšie. Okrem toho sa v nich chodi ako na obláčiku 🙂 mám malú nohu 36 a širokú vpredu
@nevenka za mna Gabor Comfort (oznacenie G bude na siroku nohu)a Saucony a myslim ze aj Ara vyraba kolekcie na siroku nohu na 99%,skus najst
@zuzka033 ďakujem tu značku altra sa nepoznala a vyzerá to fajn objednala som snáď budú ok
@adulka07 ďakujem aj tieto som pozerala vyzerajú veľmi fajn
@zuzinabila tu značku saucony som nepoznala a tie vyzerajú fakt široké..ak nesadnú tie čo som vzala skúsim tie dakujem
A ešte aj by niekto zháňal našla som aj tamaris široké tak uvidím ktoré napokon sadnú..dakujem vsetkym za rady pomohli
Ano,su.ja mam nohu presne 42,5. Ale tenisky kupujem aj 43,aj tieto Saucony mam 43
kvoli sirke skuste pozriet barefoot ale Alternativy. alternativa spĺňa niektoré parametre barefoot (napr sirku) ale maju aj prvky klasickej obuvy ako je aj hrubsia a pevnejsia podrazka, spevnena pata ci podpora klenby. skuste sa popytat v skupinke barefoot-budu mat prehlad

Ja nosim bezecke panske, damske su mi vsetky uzke. Pozrela by som bezecke cestne panske tenisky.