Ktoré termoprádlo je najteplejšie?
Obzeram si termopradlo, kolegyna mi odporucila 100% merino. Je to dobra volba? Chcem ho ako spodnu vrstvu na bezne prechadzky, lebo mne je stale zima. Alebo ma to bude pichat? Nasla som aj v kombinacii napr. s bambusom..
Poradte tie, co mate skusenosti. 🙂
Merino nepicha. Roky pouzivame cela rodina 100% merino od zn. Devold a spokojnost velka
@janocka dakujem. Idem kuk. Ona mi husky odporucala. Muz ma zase zajo..
@janocka dakujem. Idem kuk. Ona mi husky odporucala. Muz ma zase zajo..
@anonym_autor takto, niektorych ludi picha aj merino 🙂 zatial som nasla len jedno co mi nevadi. Takze treba skusit. Ale mam aj teplejsie merino napriklad od odlo ako merino. Kazdy si musi najst to svoje.
@anonym_autor za nás jednoznačne ZAJO. top značka, ja nosím merino celoročne, na šport, na bežné nosenie, mám 4 farby. mňa pichalo Husky.
@avanka vidis a ja zajo merino neznesiem. Picha ma. Je to podla mna velmi individualne. Resp zajo merino mam asi dva roky - mozno uz zmenili material a je lepsie. Podla mna treba skusat a hladat, co cloveku sadne.
@avanka vidis a ja zajo merino neznesiem. Picha ma. Je to podla mna velmi individualne. Resp zajo merino mam asi dva roky - mozno uz zmenili material a je lepsie. Podla mna treba skusat a hladat, co cloveku sadne.
@tinkavvv ja mám 3 tričká staršej výroby asi spred 4 rokov a 1 som si kúpila v lete a to sa mi zdá aj hrubšie, aj trvalo asi 5-6 praní, kým trošku zmäklo, ale teraz je to paráda.
áno, určite každému sadne niečo iné, ale ja som jednoznačne tím zajo. a so všetkým, bundy, nohavice, čiapky, spodné prádlo, tričká
Mám Zajo, môžem len odporučiť
@tinkavvv skusat.ved to nestoji 5korun🙈skusim, bude pichat, dam dalsich 70e na inu znacku? 🫤
Vsak vyskusas a ak bude pichat, vratis, vratia ti peniaze. Alebo ist do obchodu a poskusat rozne znacky.

Merino nepicha. Roky pouzivame cela rodina 100% merino od zn. Devold a spokojnost velka