icon

Ktoré topánky a doplnky zvoliť k šatám na venček?

18. nov 2023

Ahojte,
Videla som už viac podobných príspevkov, chcela by som sa poradiť.
Dcéra ma takéto šaty na venček, aké topánky k nim by ste odporúčali?
Biele, telové lodičky, ružové sandálky, ísť do úletu typu conversky?
Kupovala ich s tatom, ja som ležala v nemocnici, takže už som videla šaty až kúpené. Mne v nich pripadá trochu ako nevesta, bojím sa, že ak si dá trebárs biele lodičky, ozaj to celé bude pôsobiť tak nevestovsky.
Kľudne poraďte aj, aké zvyšné doplnky by ste volili.
Ďakujem za všetky rady a nápady 💖

Ktoré topánky a doplnky zvoliť k šatám na venček?
Strana
z2
h2
18. nov 2023

Je to venček, tak conversky isto nie. Tanečné topánky, v svetlej pastelovej farbe. Biele nie.

anita6666
18. nov 2023

Keďže sa jedná o venček,tak spoločenské (tanečné) sandále,ako si dala na prvej ilustracnej foto. Tu maslu,či stužku,či čo to je na tých šatách by som dala preč.

lindous
18. nov 2023

V čom trénovala? Lebo my sme na tanečnej k venčeku museli nacvičovať v topánkach na opätku, čiže by som hľadala opätkom podobné tým, v ktorých trénovala a je na to zvyknutá 🙂 ak to bolo v teniskách, balerínkach, tak to na venček určite nie, niečo s prackou okolo nohy a hrubším opätkom, v takých viem pretancovať celú noc, aj keď lodičky inak moc nezvládam 😅 do tanečných topánok by som kvôli jednému večeru ja osobne neinvestovala...

petronelag
18. nov 2023

tie šaty @daniela2202 Také mladé dievčatá môžu mať aj balerínky, tie šaty sú biele, k tomu by mohli byť napr. strieborné doplnky - naušnice, aj opasok aj balerínky.

thereisabear
18. nov 2023

Určite by son jej nedávala nič na tenkom opätku ak nie je zvyknutá, ani ak by bol nízky. Buď hrubší opätok, ako je na tých bledomodrých vyššie alebo jednoduché balerínky.

venusa85
18. nov 2023

U nás dievčatá už nacvičuju na opatkoch,aby ich potom na ostro stekle neprekvapili. My sme museli byť v bielom; saty aj lodičky a samozrejme rukavičky. Ale na venček by som určite nedávala tenisky,či úplne bez opätku

kristinkaris
18. nov 2023

Balerinky isto nie to už sa dávno nenosí 🫣 kľudne buď tie sandálky alebo lodičky

Strana
z2