icon

Ktoré z týchto náušníc si mám kúpiť?

11. aug 2023

Ahojte,neviem sa rozhodnúť medzi týmito náušnicami,ktoré by sa viac hodilo?Vek 36 rokov tvár oválna.
Prvé foto cena je 19,60
Druhé foto cena 27,80

Strana
z2
hladamematku
11. aug 2023

zavisi uces, farba oci

reddflowerlife
11. aug 2023

Urcite by som nekupivala bizuteriu na bezne nosenie… ja mam jedny zlaté nausnice s briliantmi , nosim ich neustale, aj pri spani, umyvani vlasov, v zahrade… a nic s nimi nie je.. zatial co bizureria mi hned scernala a zapalili sa mi usi

autor
11. aug 2023

@koniarova Mala som takéto niečo a stále sa mi strácali tie zapichovatka,plus mala som chrasty na usoch od nich.

zuzana76
11. aug 2023

@autor za tu cenu striebro? to asi nie, z tychto dvoch asi tie prve, ale nie je to moj styl

tykat
11. aug 2023

Ono este otazka... bezne nosenie beries tak ze nasadis a zlozis max. ked ich chces vycistit? Tak to potom zlato a klasicke zapinanie, jedny a poriadne. Ja mam nieco taketo so zirkonmi a aj take hladke kruzky bez kamena som mala. Ale ja ich davam dolu akurat na RTG, mam ich nonstop.

autor
11. aug 2023

@tykat Áno presne tak ako píšeš na bežné nosenie.Aj tieto tvoje vyzerajú pekne,len zlato je dosť drahé

eliska13
11. aug 2023

Také isté nájdeš v striebornom ako zlaté.Z tých tvojich sa mi nepáčia ani jedny.Kup klasické visiace so zirkonom

tykat
11. aug 2023

Tak potom aj obycajne zlate kruzky, tie som videla za cca 20-30€

eliska13
11. aug 2023

Alebo kruhy s kamienkami, alebo visiace a ten zirkón bude pekne svietiť

daniela2202
11. aug 2023

Ja som mala od nich strieborný prsteň a zhrdzavel, čisté šmejdy, radšej zbehni do klenot

miriam11
Odpoveď bola odstránená
aandrea9
11. aug 2023

K ovalnej tvari by som také dlhé náušnice nedávala 🤔

0silvia0
12. aug 2023

A k akej tvari sa hodia visiace dlhe nausnice? Podla mna vyniknu prave na ovalnej tvari s dlhym krkom. Na zene s gulatou hlavou a s mini krkom skor vyzeraju dlhe nausnice komicky.

merlinja
12. aug 2023

@ivangeline to sa nosilo tak cca pred 5 rokmi. Mám ich v x farbách.

merlinja
12. aug 2023

@a_alexandra_a odkiaľ si tie prvé, pls? Krásne sú.

ivangeline
12. aug 2023

@merlinja su super,nie? ..ja neriesim co sa nosi ale co sa paci a je prakticke.. ;D predtym som mala hrube male kruhy ako tiez ktosi postol..

katarinka89
12. aug 2023

Ako ti mam poradiť, ktoré by sa ti hodili? Neviem ako vyzeráš,

merlinja
14. aug 2023

@a_alexandra_a vďaka, už som našla podľa obrázku.

estellas
14. aug 2023

Tie druhé sú vhodné skôr na nejakú slávnostnejšiu príležitosť ku šatám ako na bežné nosenie. Ale náhodou páčia sa mi nepripadajú mi gýčové. Na bežné nosenie je to mi to príde príliš vyzdobené. Ku športovému outfit by to vôbec nešlo.

Strana
z2