icon

Ktoré zimné bundy z Bonprixu sú najteplejšie?

30. sep 2025

Prosím vás, niekto kto mate nejakú z týchto búnd, ktora z nich je taka ze teplejšia?
Moju veľkosť + znesitelnu cenu majú len v tomto obchode, kupujem bundy len tam, ale toto by som si rada overila, dakujem

Ktoré zimné bundy z Bonprixu sú najteplejšie?
mentolka12
30. sep 2025

Odporucam sa pridat so skupiny bonprix tam urcite poradia

autor
30. sep 2025
@mentolka12

Odporucam sa pridat so skupiny bonprix tam urcite poradia

@mentolka12 Dakujem, nevedela som ze tu take je 🙂

stellarstar
30. sep 2025

@anonym_autor minulý rok som obj nieco podobne no na druhý den ako to prišlo som to šla poslať naspäť. Total tenké. Čítaj recenzie

autor
30. sep 2025
@stellarstar

@anonym_autor minulý rok som obj nieco podobne no na druhý den ako to prišlo som to šla poslať naspäť. Total tenké. Čítaj recenzie

@stellarstar jasne ze čítam recenzie, no na základe nich viem prd.. Jeden dva komentáre o tom, ze sú bundy tenké, a potom zopár komentárov o tom aké sú super... Tazko niečo vyhodnotiť..

trema
30. sep 2025

ja mam od nich zimnu bundu, a asi je to ta 2 🙂 ja som spokojna, v zime nosim pod nu len tricko, ale zas byvam na juhu..

autor
30. sep 2025
@trema

ja mam od nich zimnu bundu, a asi je to ta 2 🙂 ja som spokojna, v zime nosim pod nu len tricko, ale zas byvam na juhu..

@trema super, dakujem 🙂 a ak sa môžem opýtať, ty farba je čierna alebo je to také viac do siva? A má ty bunda aj nejakú podšívku?

trema
30. sep 2025

ano, je pekna cierna a ma aj podsivku

autor
30. sep 2025
@trema

ano, je pekna cierna a ma aj podsivku

@trema a nahodou nemá vnútrom nasitu aj taku sťahovacie gumku v oblasti pásu prosím?

trema
30. sep 2025

nema