Ktoré značky lyžiarskeho oblečenia odporúčate?
Dievčatá s akou značkou ste spokojné? Cenovo strednej kategórie. Neviem sa rozhodnúť, páčia sa mi skôr elegantnejšie bundy a opaskom. Tie čo také vlastníte neobmedzuje to nejako? Nefuci? Ďakujem za pomoc
elegantné bundy s opaskom sú pre mňa na okrasu, ale ak sa ti páčia? 🤷♀️
Elegantnejsie bundy s opaskom malokedy maju napr. poriadny vodny stlpec (a ak tak su predrazene). Takze co v tom lyziarskom obleceni chces robit, budes sa realne lyzovat, potencialne padat do snehu? Alebo sa odvezies lanovkou, das si drink v apreski a ides naspat?
Ak je odpoved lyzovat, tak treba hladat v prvom rade funkncne a sucasne pekne. Ak nie, tak potom staci aj pekne 🙂.
Ja osobne mam zo strednej triedy napr. 4F bundu a nohavice, mam ale aj Zajo, Roxy a NordBlanc. Pekne a elegantne ma napr. Oysho ale to nie je stredna cenova kategoria.
@petamich reálne lyžovať, teraz mám klasickú športovú bundu s vodným stlpcom 10 000 ale už ju mám dosť starú, zvažujem čo kúpiť.... preto robím prieskum s reálnymi skúsenosťami.Dakujem♥️
@petamich reálne lyžovať, teraz mám klasickú športovú bundu s vodným stlpcom 10 000 ale už ju mám dosť starú, zvažujem čo kúpiť.... preto robím prieskum s reálnymi skúsenosťami.Dakujem♥️
@ada_alica elegantné bundy s opaskom majú bežne vodný stĺpec 10k a viac a teda rozhodne nie sú iba na okrasu. Sportalm majú bežne vodný stĺpec 10k a viac, Lacroix bundy majú štandardne 20000. Len sa bavíme o cenovej kategórii od 800€ vyššie. Ak chceš elegantnú bundu s opaskom, ktorá je skutočne na lyžovanie ale rozpočet máš výrazne nižší, tak súhlasím s petamich a bibou.
Mne sa paci značka oysho. Mrkni. Maju velmi peknu kolekciu
do takej vypasovanej bundy by som sa bála pribrať čo len kilo 😂 žiadne bombardina na svahu 😏

Elegantnejsie bundy s opaskom malokedy maju napr. poriadny vodny stlpec (a ak tak su predrazene). Takze co v tom lyziarskom obleceni chces robit, budes sa realne lyzovat, potencialne padat do snehu? Alebo sa odvezies lanovkou, das si drink v apreski a ides naspat?
Ak je odpoved lyzovat, tak treba hladat v prvom rade funkncne a sucasne pekne. Ak nie, tak potom staci aj pekne 🙂.
Ja osobne mam zo strednej triedy napr. 4F bundu a nohavice, mam ale aj Zajo, Roxy a NordBlanc. Pekne a elegantne ma napr. Oysho ale to nie je stredna cenova kategoria.