icon

Ktorý kabát vybrať na zimu 2023?

25. okt 2024

Ahojte, prosím poraďte, ktorý kabát by ste si z týchto vybrali na zimu? Príp. ak máte tip na nejaký ochod/eshop, ktorý máte overený a majú tam pekné dámske kabáty, budem rada!🙂

Ktorý kabát vybrať na zimu 2023?Ktorý kabát vybrať na zimu 2023?Ktorý kabát vybrať na zimu 2023?
Strana
z2
andrea2323
26. okt 2024

@dadis ano vlastne máš pravdu, z parndorfu je vlastne, čiže to už bola nejaká zľava 🙂 ale nepamätám si originálnu cenu

dota6
26. okt 2024

@andrea2323
@dadis
Stoja za to tie kabáty z Manga? Koľko sezón vydržali? Ja mám aktuálne jeden čierny vlnený a nosím ho dlho, stále vyzerá dobre. Len chcem nový strih a farbu inú, bude ten z Manga v dobrej kvalite?

andrea2323
26. okt 2024

@dota6 pošlem ti do správy fotku 🙂

camelie12
26. okt 2024

@missviolet, co je to, emp, prosim? 🙏

pralinka86
26. okt 2024

Ak budes chodit autom, mas to v podstate jedno, aká farba sa ti najviac hodi. Ja som zimomriava, takze u mma najprv zlozenie, potom dlzka, ziaden holy krk-hrudnik, nech nemam neviem aky hrubý sal a gombiky/zapinanie nech nekonci v pase. Ked fuka, bude mi odfukovat spodok.
No a vysledok, nemám kabat na zimu 🙈😃 pozeram ale bazar, ten na v, lebo mne sa zda vsetko v obchodoch tenke na to, co za to pytaju

dadis
26. okt 2024

@dota6 Ja ho mam asi 7 rokov 😅. Ale nenosim ho stale, mam aj polyesterovy svetly z Reserved a ten je hrubsi a tazsi, ale prekvapivo mi v nom nie je zima, aj ked nema vlnu, nevyzera lacno. A aj nosim hrube saly, ked uz prituhne..

dadis
26. okt 2024

@dota6 No a ten z Reserved stal cca 30 eur a viacmenej rozdiel vo vyuziti nevidim. Je pravda, ze sa trosku zmolkuje pri rukavoch, ale tym ze je melirovy, tak to nie je vidno. A za 30 eur ho budem mat teraz 3. rok, tak mi nebude luto ho smarit do Humany.

missviolet
26. okt 2024

@camelie12 eshop sa tak vola 🙂 emp.sk

luccija
28. okt 2024

Z týchto prvý, ale ja by som zamrzla v zime v takom kabáte.Jedine kabát, odviezť sa autom, kancelária.Ja mám zo Zary béžový kratší ako je ten na prvom obrázku, ale je to umelina mne k rifliam stačí

sense
28. okt 2024

Mne sa páči druhý , nemám rada výstrihy na kabáte 🙈

Strana
z2