icon

Kvalita Gant mikín

29. nov 2025

Ahojte, velmi sa mi páčia damske GANT mikiny s logom takým maličkým pripadne logom akokeby nebolo (vo farbe mikiny, nenapadne). Cenovo teraz 100ka BF, inak 150€ cca. Stoji to za tie peniaze kvalitou? Je to ozaj niečo lepsie?

Kvalita Gant mikín
luccija
29. nov 2025

@anonym_autor na best secret stoja teraz o polovicu menej od 45 eur

anonym_a9ce5e
29. nov 2025

Január- február mávajú zvyčajne výpredaje, inak sa z oficiálnej stránky neoplatí. Best secret, AY, zalando - pozri aj outletové 🙂

moonlight1210
29. nov 2025

Kupujem basic tricka pre rodinu (tiez maju len malicke nenapadne logo). Paci sa mi, ze po oprati a susicke si zachova kvalitu, tvar, nekruti sa, ostava rovne (nie su strihne sikmo cez vlakna, ako to robia niektori vyrobcovia, aby usetrili latku. Susicka toto ihned odhali, lebo tricko sa snazi vyrovnat po vlakne, takze sa zacne krutit. Bocne sviky sa ti pretocia ako po spirale dopredu a dozadu.), nebledne.
Takze sice cca 30€/kus (ak nie je v zlave), ale za mna sa oplati.

Mam od nich aj svetriky pre seba, tiez som spokojna. Nezrazaju sa po oprani, nezmolkuju, drzia tvar.
Taktiez jedny saty do prace. Uz roky a su stale dobre.

Preto predpokladam, ze mikiny tiez nesklamu. Hoci ziadnu nemam.

olimuc
29. nov 2025

Mam par mikinosiat … podla mna su kvalitne a preziju aj susicku. Na jednych sa ale po neviem kolkych rokoch zacali robit dierky … sice som ich nosila relativne intenzivne… ale nastvalo ma to aj tak. Ale mozno len preto, ze neznasam ked sa mi rozpadnu oblubene veci. ( mozno maju 7+ rokov)

anonym_2bf3ed
30. nov 2025

Ahoj, mám od nich jednu bielu a jednu čiernu mikinu ,nosím ich dosť často, mám ich vyše dvoch rokov a za mňa super, majú už dosť praní za sebou a aj farba aj materiál je stále v super stave, takže myslím že sa oplatia aj keď sú drahé.

anonym_d3a114
Včera o 19:23

@anonym_autor Ja mám mikinu už hádam 6 rokov a je stále pekná. Syn tričko dlhý rukav a stále pekná farba aj tvar drží. Ale nenosime v kuse. Ale zase starší čo nosil veľmi často tak sa spralo ako každé.