icon

Kvalitná ortopedická obuv na celodenné nosenie

12. dec 2025

Viete mi poradiť takúto kvalitnú obuv na celodenné nosenie?Musím byť v práci v teniskách,no v klasickych-aj keď nie lacných,má bolia nohy.Mate skusenost s teniskami-nie gališami🙈,také tie typický pracovné nie...
Viem,že sú na trhu krasne tenisky,len ci sú aj ozaj také ako o nich píšu.
Ďakujem za skúsennosti.

martinmmartin
12. dec 2025

nikto ti tu neporadi aku mas klenbu a ci vobec nejaku mas. Potrebujes odtlacok nohy a vyrobbenu aspon vlastnu vlozku ak uz nie cely drevak. A mozno mas aj jednu nohu par mm/cm kratsiu a to tiez vie robit problemy.
Chod si to raz zamerat k ortopedovi a mas

autor
12. dec 2025
@martinmmartin

nikto ti tu neporadi aku mas klenbu a ci vobec nejaku mas. Potrebujes odtlacok nohy a vyrobbenu aspon vlastnu vlozku ak uz nie cely drevak. A mozno mas aj jednu nohu par mm/cm kratsiu a to tiez vie robit problemy.
Chod si to raz zamerat k ortopedovi a mas

@martinmmartin nemám kratšiu nohu atď...vždy som v práci nosila ortopedicke šľapky q bolo všetko ok. Teraz potrebujem tenisky,to je všetko.

anonym_1cb7cd
12. dec 2025
@anonym_autor

@martinmmartin nemám kratšiu nohu atď...vždy som v práci nosila ortopedicke šľapky q bolo všetko ok. Teraz potrebujem tenisky,to je všetko.

@anonym_autor ja som si teraz kupila len slapky, ortopedicke od Protetiky a mozem vracat. Uzke su jak fras, tlacia ma, mam padnutu klenbu. Ale ked uz Protetika, tak sa mohli hecnut a robit aspon normalnu sirku G a H sirku. Lebo sirka korytka pre 35-ku je 7,5 cm, merala som. To je tak detska noha, to ma moj 5 rocny syn. Ale k veci, ak Ti vyhovovala klasicka ortopedicka slapka, tak aj tenisky by mohli. Osobne skusenosti ale nemam, kedze mam problematicku nohu. Musia len vyskusat.