icon

Kvalitné nepremokavé dámske pracovné topánky na zimu

Včera o 17:37

Ahojte, hľadám nejaké pracovné topánky hlavne aby boli pohodlne, nepremokavé a aj vyššie. Viac než cca 4 hod trávim von či je sneh, dážď alebo teplo. Kúpila som si zimné topánky Columbia no aj tak mám mokré nohy. A v obchode som sa pýtala predajcu či vydržia sneh a mokro, povedal že áno. Ak máte niektoré skúsenosti s nejakými topánkami, tak budem vďačná za rady 🙂 po pripade nemusia byť pracovné, len nech sú pohodlné a naozaj nepremokavé. Ďakujem.

tundra
Včera o 17:55

@anonym_autor pozri Sorel,pouzivam ich roky a nikdy nepremokli.Manzelka ich tiez nosi prave v takom pocasi,ako je teraz.
https://www.galaxus.ch/de/s8/product/sorel-wint...

anonym_2829f9
Včera o 18:09

Moonbooty ale nie tie obrie maju aj ine 😆

anonym_48b3db
Včera o 18:17

Si postarka? Mala by si dostat vhodnu obuv. Alebo kupit cerfikovanu v predajni pracovnej obuvi.

minenkaa
Včera o 19:00

Wurt ma dobre alebo napr gumené kamik

autor
Včera o 20:34

Ďakujem vám všetkým veľmi pekne. Pozerám to ☺️

autor
Včera o 20:37
@anonym_48b3db

Si postarka? Mala by si dostat vhodnu obuv. Alebo kupit cerfikovanu v predajni pracovnej obuvi.

@anonym_48b3db áno. Dostala som, len to je to, že mňa v nich bolia veľmi nohy, nemôžem mať hocijaku obuv 😫 sama som z toho zúfalá.

autor
Včera o 20:38
@anonym_2829f9

Moonbooty ale nie tie obrie maju aj ine 😆

@anonym_2829f9 tie obrie na tie stále pozerám 😂 ale teraz nemyslím na prácu ale len na vychádzku 😂 dobre pozriem tie menšie