Kvalitné zimné topánky: Ktoré značky odporúčate?
Ahojte, chcela by som investovať do kvalitnejších topánok na zimu, poraďte prosím aké značky mám pozrieť 🙏 bez opatkov, teplé, nepremokavé, pohodlné nech viem v nich veľa chodiť
Ktoré značky máte overené?
Kupujem si len s vlnou vnútri, mám timberland, rieker a ugg.
@letfenixa Ugg ale nie sú nepremokavé nie? Tie papuče musia rýchlo navlhnut a timberland sú nepremokavé?
@mclissa ďakujem 😊
Ja som im verna niekolko rokov. A tie topanky prezili vsetky mozne lejaky, aj sneh. 😂
@lusu ja tiez tak, za to som prekvapena... dokonca mam topanky co maju hadam 13rokov od nich a nic im nie je, a to ich nosim, lodicky su takmer nesmrtelne, cizmy osm teraz menila po 4rokoch, ale kvoli skrabancom :D to su jedine topanky co ja v tom vydrzim chodit, ani neviem kolko inych pokusov bolo a skoncili = prec. Jedine co tam nekupujem je brusena koza, semis a take podobne chlpate, nebodaj farbene veci.. lebo jeden predlzeny vikend v lete, vlhku a 100EUR topanky vyzerali ako zo smetiska :D a tenisky som neskusala, nepaci sa mi ten material a cena/teniska mi tiez nevyhovuje :D
Ja mam.rieker.Jedni uz 8 rok, vyssie po kolena,,vnutri kozusina. Druhe 4 rok ,cez lytka. Nosene na steiedacku celu zimu.
inuikii jednoznačne
Moonky sú geniálne a najteplejšie snehule ako som kedy mala… a áno behám v nich aj do prace keď je zima
Ja robím v predajni rieker, tamaris a etimee a neskutočne topanky tam mame .
Ďakujem všetkým, na ceste mám už čižmy Tamaris a Geox 😊

Za mna Sorel, take nizsie kozene snehule, ale nemaju taku hunu alo zvyknu mat Moon Boot