icon

Kvalitné zimné topánky: Ktoré značky odporúčate?

4. okt 2024

Ahojte, chcela by som investovať do kvalitnejších topánok na zimu, poraďte prosím aké značky mám pozrieť 🙏 bez opatkov, teplé, nepremokavé, pohodlné nech viem v nich veľa chodiť
Ktoré značky máte overené?

Strana
z2
shogun
5. okt 2024

Za mna Sorel, take nizsie kozene snehule, ale nemaju taku hunu alo zvyknu mat Moon Boot

name_354
5. okt 2024

@janage no my sme ich v kamennom obchode kupovali za plnu cenu.
Okolo 170€

letfenixa
5. okt 2024

Kupujem si len s vlnou vnútri, mám timberland, rieker a ugg.

autor
5. okt 2024

@letfenixa Ugg ale nie sú nepremokavé nie? Tie papuče musia rýchlo navlhnut a timberland sú nepremokavé?

mclissa
5. okt 2024

Ano timberland su nepremokave. Treba pozriet waterproof. Ja mam tieto klasicke

autor
5. okt 2024

@mclissa ďakujem 😊

mclissa
5. okt 2024

Ja som im verna niekolko rokov. A tie topanky prezili vsetky mozne lejaky, aj sneh. 😂

simca06022011
5. okt 2024

@lusu ja tiez tak, za to som prekvapena... dokonca mam topanky co maju hadam 13rokov od nich a nic im nie je, a to ich nosim, lodicky su takmer nesmrtelne, cizmy osm teraz menila po 4rokoch, ale kvoli skrabancom :D to su jedine topanky co ja v tom vydrzim chodit, ani neviem kolko inych pokusov bolo a skoncili = prec. Jedine co tam nekupujem je brusena koza, semis a take podobne chlpate, nebodaj farbene veci.. lebo jeden predlzeny vikend v lete, vlhku a 100EUR topanky vyzerali ako zo smetiska :D a tenisky som neskusala, nepaci sa mi ten material a cena/teniska mi tiez nevyhovuje :D

snowflakenel
5. okt 2024

Ja mam.rieker.Jedni uz 8 rok, vyssie po kolena,,vnutri kozusina. Druhe 4 rok ,cez lytka. Nosene na steiedacku celu zimu.

letfenixa
5. okt 2024

@autorka ugg nemám papuče, ale normálne čižmy z brusenej kože.

miska1997
5. okt 2024

inuikii jednoznačne

misana84
5. okt 2024

Moonky sú geniálne a najteplejšie snehule ako som kedy mala… a áno behám v nich aj do prace keď je zima

zazalienka
6. okt 2024

Ja robím v predajni rieker, tamaris a etimee a neskutočne topanky tam mame .

autor
6. okt 2024

Ďakujem všetkým, na ceste mám už čižmy Tamaris a Geox 😊

Strana
z2