icon

Lacné a kvalitné podprsenky pre veľké prsia

19. sep 2025

Máte overený model ktorý drží a zdvihne, vystužené, ktoré spravia pekný dekolt? Mám z bonprixu ale to sú neforemné padajúce strihy pre 60 ročné. Chcem kúpiť rovno viac kusov tak žiadne 40-50€. Tak 10-15€/ks. Skúšali ste nejakú z temu alebo ali? Veľkosť nosím 85H. A tie čo máte na jazyku že takú podprsenku nenájdem, existujú, mám doma ale už ju neviem zohnať.

Strana
z2
anika
19. sep 2025

@anonym_autor ja som zahliadla v newyorkery aj vacsie podprsenky za prijatelne ceny, skus pozriet alebo na timo.cz vo vypredaji,mavaju posledne kusy za nizke ceny

babushkaem
19. sep 2025
@anika

@anonym_autor ja som zahliadla v newyorkery aj vacsie podprsenky za prijatelne ceny, skus pozriet alebo na timo.cz vo vypredaji,mavaju posledne kusy za nizke ceny

@anika tam mali max E

biba_18
19. sep 2025

ja mocno pochybujem že za 10€ máš kvalitnú podprsenku 85H ... ale ... držím palce ...

janka_23
19. sep 2025
@biba_18

ja mocno pochybujem že za 10€ máš kvalitnú podprsenku 85H ... ale ... držím palce ...

@biba_18 veru, ja nosím 70H niektoré 70I a pod 60 e nikdy nejdem aj to mam teda problém zohnať

veltraud
19. sep 2025

Kup si radsej jednu kvalitnu ako tri-styri nekvalitne. Kazda zena si zasluzi dobru, kvalitnu podprsenku. Obzvlast pri velkych prsiach.

autor
19. sep 2025
@veltraud

Kup si radsej jednu kvalitnu ako tri-styri nekvalitne. Kazda zena si zasluzi dobru, kvalitnu podprsenku. Obzvlast pri velkych prsiach.

@veltraud nekupim. Vysokila som tak naslepo cez net 40€-50€ a boli k ničomu. Takže nie vždy vysoká cena odpovedá kvalite.

autor
19. sep 2025
@biba_18

@biba_18 kúpila som aj za 50€ a nosím ju len doma lebo je k ničomu takže cena vôbec kvalitu nezaručuje

simca06022011
19. sep 2025

vobec nejde o cenu, ci vysolist tolko alebo tolko je to jedno = musis si vyskusat strihy, velkosti, znacky... ja mam napr. par dobrych uz roky, a posledny asi fakt aj rok, si nedokazem riadnu podprsenku kupit = ani len cez astratex, ani nikde. Kvalita material otrasna, nesedi to vobec... vymyslaju kraviny a vsetko co bolo je zmenene, uz aj ten spacer zmenil material. ALE popravde tie podrpesny z lindex, hm a co ja viem akych obchodov su podla mna este horsie.
Otazne je aku velkost hladas,, ja som aktualen na makkych podprsenkach z tchiba, ale teda ja sa do D/E zmestim v pohode, ked tak to kombinujem s obvodom (+- podla kosika) :DDD a mam este z tych starsich astretexovych spacer.... nefixuj sa ani na farbu ani na znacku = vyskusaj. Mne sa pri spaecroch od astratexu stalo, ze objednala som viac farieb a boli z viacerych materialov... vobec to nebolo to iste ked somt o chytila do ruky. A s tym mam problem, inak sa prisposobia, niektore su umele atd... skusat skusat... kupis = vratis.

veltraud
19. sep 2025
@anonym_autor

@veltraud nekupim. Vysokila som tak naslepo cez net 40€-50€ a boli k ničomu. Takže nie vždy vysoká cena odpovedá kvalite.

@anonym_autor chod do normalneho obchodu s poradenstvom. U nas to ma par mensich specializovanych obchodov a triumph. Poradia, usmernia. Hlavne treba skusat, znacky, strihy.
P.s. ja uz roky fungujem s 4 ks podprseniek, dve cierne, biela a telova. Vyhovuje mi prave ten triumph. Obmienam, ked sa zlomi kostica. Inak drzia.

autor
19. sep 2025
@simca06022011

vobec nejde o cenu, ci vysolist tolko alebo tolko je to jedno = musis si vyskusat strihy, velkosti, znacky... ja mam napr. par dobrych uz roky, a posledny asi fakt aj rok, si nedokazem riadnu podprsenku kupit = ani len cez astratex, ani nikde. Kvalita material otrasna, nesedi to vobec... vymyslaju kraviny a vsetko co bolo je zmenene, uz aj ten spacer zmenil material. ALE popravde tie podrpesny z lindex, hm a co ja viem akych obchodov su podla mna este horsie.
Otazne je aku velkost hladas,, ja som aktualen na makkych podprsenkach z tchiba, ale teda ja sa do D/E zmestim v pohode, ked tak to kombinujem s obvodom (+- podla kosika) :DDD a mam este z tych starsich astretexovych spacer.... nefixuj sa ani na farbu ani na znacku = vyskusaj. Mne sa pri spaecroch od astratexu stalo, ze objednala som viac farieb a boli z viacerych materialov... vobec to nebolo to iste ked somt o chytila do ruky. A s tym mam problem, inak sa prisposobia, niektore su umele atd... skusat skusat... kupis = vratis.

@simca06022011 mám presne podobnú skúsenosť, kedysi len astratex, posledne roky kvalita a tvar otras, nedržali absolútne nič. Preto som sa pýtala na skúsenosti lebo sa mi nechce kupovať a vracať z desiatich eshopov.

autor
19. sep 2025
@veltraud

@anonym_autor chod do normalneho obchodu s poradenstvom. U nas to ma par mensich specializovanych obchodov a triumph. Poradia, usmernia. Hlavne treba skusat, znacky, strihy.
P.s. ja uz roky fungujem s 4 ks podprseniek, dve cierne, biela a telova. Vyhovuje mi prave ten triumph. Obmienam, ked sa zlomi kostica. Inak drzia.

@veltraud áno mame u nás taký obchod, 70€ jeden kus, nie ďakujem. Možno keď vyhram v loterii

lenicka2506
19. sep 2025

@anonym_autor z Astratexu

adaam
19. sep 2025

včera bola diskusia na stene, skús to pohľadať. dávala som tam link na alliexpres

biba_18
19. sep 2025

@anonym_autor ja nepíšem o cene ale o kvalite ... nie všetko drahé je kvalitné ... ale čo je kvalitné, to je drahé ...
triumph, astratex... najlepšie mám z triumphu ..

deedol
19. sep 2025

ja mam aj z bonprixu dobre, ale musela som objednat 20 na skusku a nechat si jednu. pri podprsenkach proste treba skusat (ci uz doma alebo v obchode), kym sadne. kamoska s vacsimi prsiami tiez chvali triumph a ano, su aj specializovane obchody, ale 100e za kus... ale zmerat sa tam ist mozes, a pripadne si dopriat 1 poriadnu... aspon zistis, aku mas velkost.

madla60
19. sep 2025

@anonym_autor , mám dobré podprsenky 85E z Tesca - F&F, skús sa tam pozrieť

anika
19. sep 2025

@anonym_autor pripadne na aboutyou alebo pozri nabazaroch neozity tovar v tvojej velkosti

anonym_76c642
19. sep 2025

@anonym_autor podprsenka sa vždy skúša nekupuje naslepo z netu.Najlepsie mám z Tesca, CA, HM.Do Astratexu mám kód, keby niekto chcel na 20%

strawberry0797
19. sep 2025

@anonym_autor v Kiku

autor
19. sep 2025
@deedol

ja mam aj z bonprixu dobre, ale musela som objednat 20 na skusku a nechat si jednu. pri podprsenkach proste treba skusat (ci uz doma alebo v obchode), kym sadne. kamoska s vacsimi prsiami tiez chvali triumph a ano, su aj specializovane obchody, ale 100e za kus... ale zmerat sa tam ist mozes, a pripadne si dopriat 1 poriadnu... aspon zistis, aku mas velkost.

@deedol veľkosť viem, aj tvar. Z tesca som kupila posledy raz ale po pár praniach totálne povolili

kp7333
19. sep 2025

@kp7333 tuto doporucujem. objednavam ju uz roky.

simca06022011
19. sep 2025
@adaam

včera bola diskusia na stene, skús to pohľadať. dávala som tam link na alliexpres

@adaam no ja som nic nenasla na stene :DD neviem ci som slepa

deedol
19. sep 2025
@anonym_autor

@deedol veľkosť viem, aj tvar. Z tesca som kupila posledy raz ale po pár praniach totálne povolili

@anonym_autor peries kosticove v pracke?

anonym_07f511
19. sep 2025

Ja by som na tvojom mieste objednala z aboutyou, aj strihy co mozno bezne nehladas, normalne vyfiltruj velke velkosti, kolo 20e v zlave nájdeš ich dost a doma budes slusat, vratis zadarmo. Kazde prsia su ine ak pri rovnakej veľkosti, takze tazko radit. Doma poskaces, zohnes sa, zistis co pada, co drzi. Mozno mas predstavu, ze taky strih bude robiť to co chces, ale nemusi to fungovat na tvoju veľkosť.. preto treba rozne skúšať

https://www.aboutyou.sk/p/next/podprsenka-forev...

autor
19. sep 2025
@deedol

@anonym_autor peries kosticove v pracke?

@deedol áno, každú periem v práčke, majú to na štítku takže by to mali vydržať 😉

autor
19. sep 2025
@kp7333

@kp7333 tuto doporucujem. objednavam ju uz roky.

@kp7333 mám tento strih, dekolt nula, vsetko splasnute na bruchu. Preto som pisala vystužené ktoré zdvihnú.

adaam
19. sep 2025
@simca06022011

@adaam no ja som nic nenasla na stene :DD neviem ci som slepa

@simca06022011 prepáč, nie na stene, ale tu v diskusiách

adaam
19. sep 2025

€13.14 | Full Large D E F cup bras for women big bust 38 40 42 44 46 48 50 Sexy lace bralette push-up-bra hot underwear lingerie vs 3328
https://a.aliexpress.com/_EQDCgT0

Strana
z2