Legíny pre ženy s nízkou postavou
Dobry vecer. Zeny, ktore maju nizku postavu. Odkial si kupujete leginy? Zatial mi sedia len jedni. Kupila som si uz rozne leginy, ale vzdy ked si ich vytiahnem, tak mi nesedia. Kedze som nizka (153cm) a dam si leginy kupene napr z Ciny (stahujuce push up), tak ma stoahnu len v pase extremne, ale oblast panvy mi nestiahnu a deformuje mi to postavu. Ake leginy nosite? 🤗
Ziadne, podla mňa deformujú postavu a celkovo to nevyzerá dobre.
@anonym_autor na cvičenie gym glamour a dfyne. Na obyčajné nosenie žiadne.
Sú to spodky
Takže je fajn, že konečne ženy už začínajú byť moderné a nenosia spodky/legíny na bežné nosenie
Ja kupujem obyčajne bud v pepcu, alebo kik, a nech si každý nosí co chce, či budem vyzerať ako ponik, alebo debil, môj problém
Lelosi ale len doma, nikam inde
@anonym_autor Na cvičenie kupujem v normálnych eshopoch, MyProtein ich má celkom ok, ak sú mi trochu dlhé, jednoduche ich na konci akokeby stiahnem dnu a vybavené. Na doma a pre pohodlie kupujem z detského oddelenia. Mám výšku 156cm, čiže v pohode sadne veľkosť 10-15 rokov.
@anonym_autor na cvicenie kup hocijake kvalitne
Na bezne nosenie su uz uplne out..ani na doma by som nenosila,to radsej stylove domace oblecenie
na sport mam asics , adidas
inak nekupujem ziadne, lebo by som otrasne vyzerala
Ja mám obyčajné legíny za lacno z rôznych obchodov. Nosievam legíny stále.
Naposledy som kupila v tescu super zateplene, nosim s bundou pod zadok alebo dlhym kabatom so synom na ihrisko a je mi ale ze uplne jedno co by si kto myslel, je to pohodlne, teple a prakticke. Som nizka (160) ale mne vobec nevadi aj ked su dlhsie, aspon sa mi nevytahuju z topanok a nemam hole krize 🤷♀️
oysho
@anonym_autor Ja som si naposledy kupila v Kiku pred par rokmi v detskom oddeleni. Ale nosim ich len na doma, leginy. Ak by som potrebovala na domac e nosenie dalsie, idem do detskeho oddelenia nejakeho obchodu
na cvičenie klasika - adidas, kari traa, decathlon, puma, craft....Na nosenie žiadne. Skús ešte detské 158 alebo 164.
Ziadne, podla mňa deformujú postavu a celkovo to nevyzerá dobre.
@anonym_f11347
@stankadu
Do fitka si mam co obliect? Suknu a silonky?
S dlzkou legin problem nemam. Mam problem s tou gumickou stahujucou v pase. Vid foto (nie som to ja, ale tiez to takto mavam a este vyraznejsie. Ze panva mi trci a ta gumicka ma stahovat aj oblast panvy. Ale kedze som nizka, tak si ich musim viac vytiahnut a potom pas mas tak stiahnuty a panvu vystrcenu). Neviem ci je to leginami alebo cim, ale ked nemam leginy, tak mam normslnu postavu.
S dlzkou legin problem nemam. Mam problem s tou gumickou stahujucou v pase. Vid foto (nie som to ja, ale tiez to takto mavam a este vyraznejsie. Ze panva mi trci a ta gumicka ma stahovat aj oblast panvy. Ale kedze som nizka, tak si ich musim viac vytiahnut a potom pas mas tak stiahnuty a panvu vystrcenu). Neviem ci je to leginami alebo cim, ale ked nemam leginy, tak mam normslnu postavu.
@anonym_autor toto robia všetky legíny. Teda aspoň mne. Ja to neriešim. Dám si na to tričko a je. Ja si neviem predstaviť, aby som cvičila v podprsenke, lebo behala. Vždy musím mať buď tričko alebo tielko. Takže, mne to nevadí. Prípadne si ju vyhnem. 🙂

Žiadne. Nízka žena, ak nie je mimoriadne štíhla s útlymi bokmi a malým zadkom, vyzerá v každých legínach ako poník.