Leopardie legíny Lelosi
Ahojte, idem si objednať pár legín z Lelosi.Rozum mi hovorí, že jednofarebné-tmavomodré,krémové. Srdce ale hovorí,že tie s leopardím vzorom.Povedzte mi,že v tom budem ako trúbka a že sú smiešne.Len mne prídu sexi 😁 Nenosím to bežne vonku moc často,ale doma,na turistiku,na víkend k rodine,či do lietadla na cestovanie.
Tak ja legíny len jednofarebné a žiaden zvierací vzor. A celkovo nemusím zvieracie vzory a ak áno skôr na bunde, svetri, teda vrchnom kúsku. Ale tebe môže byť jedno čo sa páči mne. Musíš vedieť ty aká si, či sa budeš báť to nosiť a zbytočne ti budú zavadzať v skrini alebo ti je názor iných fuk a budeš ich nosiť lebo sa ti páčia. Ak by si sa ich "bála" nosiť a máš už nejaké také kontroverzné kúsky v šatníku čo sa ti páčia a nenosíš ich lebo čo povedia ľudia nekupuj ich, ak sa vieš obliecť odvážnejšie a neriešiť ľudí a budeš ich rada nosiť kúp si ich.
Už som ich objednala. Jedny tmavomodré jednofarebné a jedného leoparda, nech nežerem. Ponosím s čiernym tričkom jednofarebným .😉
Už som ich objednala. Jedny tmavomodré jednofarebné a jedného leoparda, nech nežerem. Ponosím s čiernym tričkom jednofarebným .😉
@anonym_autor keď k tomu dáš jednofarebné tričko tak je to v pohode si myslím 😊
@anonym_autor dnes som si ich objednala. Ja nosím doma, prípadne len keď niekde vybehnem autom, na nákup alebo na prechádzku. Mne sa to páči a môjmu mužovi ešte viac 😉. Pekne budú 👍
@anonym_autor dnes som si ich objednala. Ja nosím doma, prípadne len keď niekde vybehnem autom, na nákup alebo na prechádzku. Mne sa to páči a môjmu mužovi ešte viac 😉. Pekne budú 👍
@anonym_19e8dd Paráda 🙂, už sa na ne teším.
Ak máš na ne postavu a chceš ich na účel, ktorý si vymenovala, sprav si radosť. V opačnom prípade by som sa riadila hláškou z jedného Stand-upu: leopardí vzor vyzerá dobre na jedinom tvorovi - na leopardovi 😁.
Ak máš na ne postavu a chceš ich na účel, ktorý si vymenovala, sprav si radosť. V opačnom prípade by som sa riadila hláškou z jedného Stand-upu: leopardí vzor vyzerá dobre na jedinom tvorovi - na leopardovi 😁.
@mirkam3 Postavu na ne mám , zadok podĺa môjho muža luxusný a na verejnosti sa nebudem v nich pretŕčať.Doma budù krajšie ako vyťahané tepláky a v lese budem ladiť so zverou 🙂

@anonym_autor kúp si čo za ti páči , urob si radosť