icon

Letné oblečenie pre ženy s nadváhou: Tipy a nápady

kastia
28. jún 2024

Ahojte baby,

potrebovala by som poradiť od Vás čo máte viac kíl ako je bežné, čo nosiť v lete. Od minulého leta som hrozne pribrala asi 20-25 kíl a veľa veci mi je už fakt malých a potrebujem obmeniť šatník. Najjednoduchšie by bolo schudnúť ja viem, ale o mesiac ideme s partnerom na dovolenku a aj tak s tým už nič nespravím a aspoň dovolenku si chcem užiť. Kým nebolo až tak teplo nosila som legíny, rifle s vysokým pásom, tielka, tričká, crop topy a k tomu šľapky alebo žabky. Teraz ako sa teploty zvyšujú som už zúfalá, neviem čo si obliecť. Legínové a riflové kratasy sú síce fajn, ale hrozne sa v nich tam dole potím. K tomu si dám nejaký crop top alebo tielko a žabky/šľapky. Za svoju postavu sa naštastie až tak nehanbím. Najhoršie je niečo nájsť na spodnú časť tela. Mám postavu skor presýpacích hodin, a tak stehná sa mi dosť o seba obtierajú a hneď ich mam celé červené, keď dlhšie chodím. Preto šaty nosím fakt len keď viem, že nebudem veľa chodiť.

Máte nejaké overené kúsky oblečenia, triky a podobne? Ďakujem Vám za rady.

Strana
z2
lindus_esterka
28. jún 2024

@kastia ja by som pod saty volila radsej pasy, nez cele kratasy v ktorych sa ti bude parit..(vsetko).
Odskusane nemam, ale videla som v dmke https://www.mojadm.sk/bellinda-ochranne-pasy-na...

kastia
autor
29. jún 2024

@brigitte93 Vidím, že viaceré to odporúčate. Tak vyskúšam. Mam šaty rôzne nie len A-čkove, nevadí mi dat si aj nejakú sukňu a k tomu crop top alebo tielko. Len musím nájsť niečo čo bude fungovať na tie moje veľke stehná kým sa opäť nedostanem do formy.

kastia
autor
29. jún 2024

@lindus_esterka Ved to, skúsim prv tie deodorandy a potom tie pásiky a keď nič nepomôže tak asi budem nosit šaty len ked budem vediet ze budem mat malo pohybu. A tie kratke legíny budem nosiť ozaj len keď sa inak už nebude dat.

tinalia
29. jún 2024

Bud ten Antirub alebo este niektore zeny odporúčajú Antistick - športový lubrikant na intímne partie, je to na mužské "gule" 😅 nesrandujem, tiez mi to prislo divné, ale mam zname (zeny), ktorym to funguje 😊 ja by som vyskusala radsej tie pripravky, nemam rada viac vrstiev oblecenia v lete, nech su tie leginy z hocijakeho materialu 🙈

sense
29. jún 2024

@kastia ja si dávam pod šaty tenké šortky , alebo natrieme antiperspirantom tuhým.

zalka
29. jún 2024

@nevenka ja som Len skúsila dokonca s guličkou...niectuhym deodorantom

kastia
autor
29. jún 2024

@tinalia Super ďakujem, to s tým Antistick by mi ani vo sne nenapadlo 😅 Ale postupne vyskusam vsetko. Tiež radšej prípravky lebo naozaj sa v týchto horúčavách hrozne potim a najradšej by som všade chodila len v plavkách 😄 Našťastie mam homeoffice a doma klímu tak nejako to prežívam.

hylary
29. jún 2024

@kastia crop topy pri nadváhe? Tomu celkom nerozumiem 😌

kastia
autor
29. jún 2024

@hylary Viem, že niektoré ženy majú s tým problém, ale ja som crop topy nosila aj pred tým a páči sa mi to. Keď mám rifle, nohavice s vysokým pásom a k tomu dlhší crop top tak sa v tom cítim pohodlne. Ako som písala, môžem si za svoju postavu sama, ale nechcem sa ešte týrať tým, že bude nosiť veci co sa mi nepáčia, snažím sa byť body positive.

Strana
z2