Levis a Mustang - zloženie a veľkosti džínsovkych značiek
Ahojte,
mala som oblubene jeansy, ale v jednom pripade sa zrusil obchod a v druhom aj pri rovnakom druhu prisli domov jeansy inej kvality. Pozeram znacku Levis. Mustang, proste sexyi klasiku, v ktorych pekne vyzera zadok, len netusim ci maju elastan, ked som pozerala bezne strany, vacsina ma uvede 2 percenta elastanu a poznamku, ze malo elasticke, ani velkost neviem ci sedia na klasiku, mne sedi L, velkost 31 a stredne vysoky az vyssi sed. Kupujete niektora tuto znacku, ze by ste mi poradili? Dakujem
@anonym_autor levis vyrábajú rôzne druhy , rôzne elastické. Tie pevnejšie je lepšie mať číslo, ako reálne nosíš alebo väčšie, tak cibtak trošku povolia, ale väčšina sedí perfektne na postave. Záleží aj od strihu. Tam opatrne hlavne s pranim
@marhulka13 chcela by som take uplne upnute s elastanom, vsimla som si predajnu Mustang, kde maju aj Levis, len sa bojim cien, ci nebudu raz take ako online, ale asi tam zbehnem, potrebujem vyskusat
@anonym_autor ja som nosila bežne rifle veľkosť 30 a levis mám 29, takze podľa mna sedi číslovanie
@marhulka13 chcela by som take uplne upnute s elastanom, vsimla som si predajnu Mustang, kde maju aj Levis, len sa bojim cien, ci nebudu raz take ako online, ale asi tam zbehnem, potrebujem vyskusat
@anonym_autor levis ma skinny a super skinny, tie úplne kopírujú postavu. Ale každé jedny sa trochu natiahnu
Ja nosim 30 velkost. Elasticke Levisky mam 30 a su super, bez elastenu potrebujem 31. Ale ja som tiez bola skusat a podla cisla objednala z netu v akcii 😬😂.
Ja nosim 30 velkost. Elasticke Levisky mam 30 a su super, bez elastenu potrebujem 31. Ale ja som tiez bola skusat a podla cisla objednala z netu v akcii 😬😂.
@amelie2017 a v akom obchode si ich bola skusat? Mustang? Wrangler? Neviem kde vsade ich maju. Dakujem
@anonym_autor levis ma skinny a super skinny, tie úplne kopírujú postavu. Ale každé jedny sa trochu natiahnu
@marhulka13 vacsinou mam take velmi obtiahnute, neznasam ked mam skinny a na clenku su mi volne radsej trochu mensie
no tak riskla som to a objednala skinny Levis 31/32 s 2% elastanu, bola akcia, v obchode by som sa pod 100 eur nedostala, ak nesadnu vratim

@anonym_autor levis vyrábajú rôzne druhy , rôzne elastické. Tie pevnejšie je lepšie mať číslo, ako reálne nosíš alebo väčšie, tak cibtak trošku povolia, ale väčšina sedí perfektne na postave. Záleží aj od strihu. Tam opatrne hlavne s pranim