icon

Mali ste v nemocnici oblečenie na noc i deň?

31. aug 2024

Milé dámy, keď ste boli hospitalizované v nemocnici, mali ste zvlášt oblečenie na noc na spanie a zvlášt oblečenie na deň? I

ada_alica
31. aug 2024

Áno ale záleží dôvodu hospitalizácie

lucia13022023
31. aug 2024

Ano, cez de n som bola v leginach/teplákoch a tričku, cez noc v pyžame

mimikarol
31. aug 2024

Áno. Cez deň som mala legíny, tričko a na noc som sa prezliekala.

lubkovaandrejka
31. aug 2024

Ahoj, ano cez den som mala tricko a teplaky a na noc pyzamo. 🙂

tykat
31. aug 2024

Ano, neznesiem byt cely den v pyzame. Len ked som chora a nevladzem vstat.
Rano sa vzdy osprchujem, prezleciem a usteliem postel.
V nemocnici som to tiez tak robila, akurat paplon som zrolovala k noham.

lakebabe
31. aug 2024

Ja som mala len pyžamá ale také neutrálne a župan. Ráno iné večer iné

danyelia
31. aug 2024

Áno, mala som ,,denné pyžamo,, a ,,nočné pyžamo,,

bytc20
31. aug 2024

Ja nie, ale ja som musela cely cas lezat. Takze nedavalo zmysel sa davat do denneho, ked som furt bola v posteli 😃

juliet86
31. aug 2024

ja som nastastie bola v nemocnici len v porodnici dvakrat a to som mala ich nocne kosele co davali den noc lebo stale.som bola spotena zamliekovana alebo krvava alebo ogrcana cize som ich vystriedala aj 6za 24hodin. cize oblecenie vlastne to by som potrebovala lodny kufor

sense
31. aug 2024

Áno mala som denne oblečenie s pyžamo

nikaeli
31. aug 2024

V pôrodnici som sa aj 3x za deň prezliekala z pyžama do pyžama, bolo mi veľmi horúco, veľmi som sa potila a tiež som mala pyžamo od mlieka. Keď som ležala v nemocnici ako tehotná, mala som cez deň legíny a tričko a na noc pyžamo.

evinqua
31. aug 2024

V nemocnici som bola vždy iba ako tehotná - to som mala cez deň tehotenske leginy a tricko ako doma a v noci nočnú koselu + po pôrode som mala iba nocne košele cely čas ale teda menila som ich viackrat denne a v podstate som nevychádzala z izby iba k návšteve a to som dala na seba zupan.

snehulak77
31. aug 2024

V pôrodnici áno.
V nemocnici po operácii nie, to som bola rada, že dokážem na pár minút vstať, umývali má buď sestričky alebo mama a aj ma obliekala. Raz za deň aby bolo vymenené pyžamo. Ale mala som také s krátkym rukávom a kratasmi, takže v pohode. Takže veľmi záleží dôvod hospitalizácie a tvoj stav.

marsmykkok
31. aug 2024

Áno. Ak som v stave že chodím nevidím dôvod chodiť po chodbách a von do parku v pyžame a župane. Určite si beriem alebo dám doniesť legíny, tričká a cez deň chodím v tom.

henka123123
31. aug 2024

Bola som 2x rodit v nemocnici a po kazde som bola cele dni len v nocnej koseli.na kazdy den cistu 🙂

selest
31. aug 2024

Ano ale vzdy v pyzame alebo nocnej koseli, na chodbu som brala zupan.. Vzdy som sa rano aj vecer prezliekla do denneho alebo nocneho pyzama. Aj ked som bola nevladna na jis tak som poprosila aby mi pomohli prezliect..aby som sa citila aspon trochu ako clovek..

minenkak
31. aug 2024

Áno,pyžamo nevlastním ,ale na noc som sa prezliekla a ráno znova

mamamasama
31. aug 2024

Bola som v porodnici, ale cez den vzdy leginy, tricko, vecer pyzamko

titla
2. sep 2024

Nie, v porodnici som si menila nocne kosele podla potreby, na chodbu za navstevou som chodila v zupane. A ked som bola hospitalizovana po operacii brucha tiez nie, prezliekla som nocnu koselu podla potreby - vacsinu casu som bola leziaci pacient.