icon

Mám prať šaty na ples pre prvý večer?

hederamonstera
10. dec 2024

Idem prvykrat na ples a prvykrat som si kupila saty, mam ich oprat? A ako?😂 velmi sa bojim, ze ich znicim. Prikladam foto, hlavne sa bojim o tie rukavy. Dakujem

Mám prať šaty na ples pre prvý večer?
gejb
10. dec 2024

@hederamonstera neprala by som.

janulka1802
10. dec 2024

Ja neperiem. Až po plese periem. Pred rokom som išla so šatami do práčovne a pracovníčka mi povedala, že nech ich sama doma dám na jemné pranie a mám ušetrené.

stela567
10. dec 2024

Takéto saty len namočiť do vlažnej vody s trochou tekutého prášku, riadne preplachat a zavesiť mokré na ramienko nech schnú. Napr nad vanu alebo do sprchové kúta aby odtekali.

hederamonstera
autor
10. dec 2024

Dakujem zienky❤️

lenuska9999
10. dec 2024

@hederamonstera ja spoločenské šaty nikdy neperiem, ale nosím do čistiarne. A to až po akcii, čiže nové vôbec

lubkovaandrejka
10. dec 2024

@hederamonstera su tie šaty take pekne aj nazivo?🙂

hederamonstera
autor
10. dec 2024

@lubkovaandrejka ano, su nadherne, dlhe (mam 180cm) “tazke”, len nie su take hnede ale skor medene

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
saxana000
10. dec 2024

Normalne by som ich preprala vo vani v rukach vo vlaznej vode aspon pre ten pocit cistoty.latka prechadza chemickou upravou a aj ten pach novoty mi je neprijemny. jemne preprat pomagat vo vode s tekutym pristriedkom.potom vymenit vodu vyplachat a zlahla vyzmychat nechat niekde nad vanou stiect.najlepsie z vecera do rana a potom uz len zavesene na ramienku dosusit..

ondrejovn
10. dec 2024

@hederamonstera zdravím, ak môžem sa opýtať,kde ste ich kúpili? vyzerajú nádherne

kikulienkadd
10. dec 2024

Ahoj,mám viaceré spoločenské večerné šaty. Všetky som už prala (opakovane), aj tie,ktoré sa nemajú prať, ale čistiť. Periem vždy ručne s gélom na jemné prádlo/vlnu. Ešte ani jedny šaty som tým nepokazila. Samozrejme periem opatrne, a takmer alebo vôbec nežmýkam. Vyvesím, nech stečie voda,niektoré ani žehliť netreba.

michaela567y
11. dec 2024

@ondrejovn to je SHEIN

hederamonstera
autor
11. dec 2024

@ondrejovn shein

hederamonstera
autor
11. dec 2024

Saty v pohybe (3rocny ma fotil, ked som sla k nemu po mobil😁)
Nie su este ozehlene a nevidno na tej foto, ze su fakt uzasne,
Aky uces by ste mi poradili?

dusanka92
11. dec 2024

Ja som vždy všetky plesové šaty prala doma v práčke, riadne na 30° a nikdy sa mi neznicili.

hederamonstera
autor
11. dec 2024

@dusanka92 ja sa bojim o tie rukavy, tie by to asi nezvladli

veronikaa221
12. dec 2024

Krásne ♥️🥰

dusanka92
12. dec 2024

@hederamonstera tie rukávy sú z tylu? Či aký je to materiál?

hederamonstera
autor
12. dec 2024

@dusanka92 ano, tyl

ondrejovn
12. dec 2024

@hederamonstera ďakujem 🙂 naozaj sú veľmi pekné

janulka1802
13. dec 2024

Mne by sa k nim hodili rozpustené vlasx a veľké vlny

bielasovicka
13. dec 2024

Ja vždy preperem všetko nové co kúpim. Tieto šaty by som preplachla trochu len tak ručne aspoň v avivazi a nad vaňou sušiť.

dusanka92
13. dec 2024

@hederamonstera mala som viac šiat, na ktorých bol tyl, a boli v pohode, prežili to všetky 🙂

margotka17
17. dec 2024

@hederamonstera nie, nie, neper ich. Nevieš, ako sa zachová látka po praní. Ak sú také ako na obrázku, neriskovala by som. Uži si krásny plesovy večer 👍

hederamonstera
autor
17. dec 2024

@margotka17 dakujem. Bolo to super, uzila som si to riadne😊

margotka17
17. dec 2024

@hederamonstera a šaty vydržali? Splnili tvoje očakávanie? 🤔

hederamonstera
autor
17. dec 2024

@margotka17 ano, su stale v top stave🙂 len ich dam do cistiarne. A vsetci ich vychvalovali

margotka17
18. dec 2024

@hederamonstera 👍teším sa s tebou.