Máte doma mikinu používajúcu sa na šport?
Ma niekto doma takúto mikinu? Používala sa na šport, predpokladám. Z akého roku cca môže byť? Dostala som to ako darček od neznámeho človeka
fuuux, móda sa opakuje… to môže byť z hocijakého obdobia…
nemá vzadu nejaký nápis?
a je to dolezite? Naco?
Ved bud sa ti paci, a je ti dobra, a bunda je pekna, alebo teda zachovala, tak ju nos.
Ak je to spinavy, nevypratelny, nekvalitny stary sunt, tak to hod do kosa.
Nie na darmo sa hovori, ze darovanemu konovi na zuby nekukaj.
Fínsky olympijský dres Eska
https://playroles.ru/playroles/prokat/olimpijka...
google má takú funkciu,volá sa to google lens 🙄
Mam problém so stalkerkou. Už som si po nachádzala kadeco.... Väčšinou mi necháva náušnice, šperky, srdiečko z drôtu, gumku s nápisom I love you atď. Tentokrát mikinu... 😬
😲😲
a ty si tie veci nechávaš?????????😨
@rozculena nie. Dnes som to len nasla. Samozrejme keď som pred jej očami hodila gumičku do smeti tak nevedela kam pozerať....
tak hoď aj mikinu do smetí,nechápem,načo o nej niečo zisťuješ ...
Hore píšeš,že si to dostala od neznámej osoby a teraz píšeš,že si zahodila pred jej očami,tak ako môže byť neznáma ?
@rozculena zahodila som v minulosti gumičku od nej, pred jej očami. Ja si myslím kto to asi je, ale samozrejme, ona sa k darčekom neodpisuje svojim menom takže... Neviem to na 100%
Necháva ich na rovnakom mieste? Kúp fotopascu za 50-60€ a budeš presne vedieť kto to je a aj čas kedy k tebe chodí.
Daj si kameru, potom zistíš, kto to je. Ja osobne by som všetko hádzala do koša, neriešila by som, aká ta bunda je.
kde ti necháva tie veci?
Asi bude trocha narušená,daj si pozor,aby sa ti v budúcnosti nechcela pomstiť, keď vidí ako jej drahocenné veci vyhadzuješ.Pre ňu niečo znamenajú.
Tak zase fínsky olympijský dres je iná vzácnosť,predaj na ebay.A keď vieš,kto ťa tak obdivuje,možno chce len tvoju pozornosť,nie vyhadzovanie darčekov.
Nechaj si to ako dôkaz pre políciu
Mne sa páči tá bunda. Teraz sa také nosia. 👍Ale teda dosť divné to je. Prečo si to s ňou nevyriešiš?