icon

Máte doma mikinu používajúcu sa na šport?

19. okt 2024

Ma niekto doma takúto mikinu? Používala sa na šport, predpokladám. Z akého roku cca môže byť? Dostala som to ako darček od neznámeho človeka

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
19. okt 2024
biba_18
19. okt 2024

fuuux, móda sa opakuje… to môže byť z hocijakého obdobia…

biba_18
19. okt 2024

nemá vzadu nejaký nápis?

elanor
19. okt 2024

a je to dolezite? Naco?
Ved bud sa ti paci, a je ti dobra, a bunda je pekna, alebo teda zachovala, tak ju nos.
Ak je to spinavy, nevypratelny, nekvalitny stary sunt, tak to hod do kosa.
Nie na darmo sa hovori, ze darovanemu konovi na zuby nekukaj.

rozculena
19. okt 2024

Fínsky olympijský dres Eska
https://playroles.ru/playroles/prokat/olimpijka...

google má takú funkciu,volá sa to google lens 🙄

autor
19. okt 2024

Mam problém so stalkerkou. Už som si po nachádzala kadeco.... Väčšinou mi necháva náušnice, šperky, srdiečko z drôtu, gumku s nápisom I love you atď. Tentokrát mikinu... 😬

biba_18
19. okt 2024

😲😲

rozculena
19. okt 2024

a ty si tie veci nechávaš?????????😨

autor
19. okt 2024

@rozculena nie. Dnes som to len nasla. Samozrejme keď som pred jej očami hodila gumičku do smeti tak nevedela kam pozerať....

rozculena
19. okt 2024

tak hoď aj mikinu do smetí,nechápem,načo o nej niečo zisťuješ ...
Hore píšeš,že si to dostala od neznámej osoby a teraz píšeš,že si zahodila pred jej očami,tak ako môže byť neznáma ?

autor
20. okt 2024

@rozculena zahodila som v minulosti gumičku od nej, pred jej očami. Ja si myslím kto to asi je, ale samozrejme, ona sa k darčekom neodpisuje svojim menom takže... Neviem to na 100%

patus_2
20. okt 2024

Necháva ich na rovnakom mieste? Kúp fotopascu za 50-60€ a budeš presne vedieť kto to je a aj čas kedy k tebe chodí.

margotka17
20. okt 2024

Daj si kameru, potom zistíš, kto to je. Ja osobne by som všetko hádzala do koša, neriešila by som, aká ta bunda je.

rozculena
20. okt 2024

kde ti necháva tie veci?

luba98
21. okt 2024

Asi bude trocha narušená,daj si pozor,aby sa ti v budúcnosti nechcela pomstiť, keď vidí ako jej drahocenné veci vyhadzuješ.Pre ňu niečo znamenajú.

teki1
21. okt 2024

Tak zase fínsky olympijský dres je iná vzácnosť,predaj na ebay.A keď vieš,kto ťa tak obdivuje,možno chce len tvoju pozornosť,nie vyhadzovanie darčekov.

zazka666
21. okt 2024

Nechaj si to ako dôkaz pre políciu

koniarova
21. okt 2024

Mne sa páči tá bunda. Teraz sa také nosia. 👍Ale teda dosť divné to je. Prečo si to s ňou nevyriešiš?