Módne trendy v spodnom prádle pre mužov
Mám prvého priateľa máme obidvaja 18 rokov a on nosí také trenírky voľné ako sa nosili pred 50 rokmi hovorí že ho obtiahnuté boxerky tlačia 😆 tak teraz neviem či som divná ja alebo kto keď by som bola rada keby moj priateľ zakotvil v tomto storočí alebo?
Chapem. Neboj, na modrom koniku ti pomozeme tento problem vyriesit. Hned mu idem pisat. 🩳 ✉️ 🆘
Ano si divna 😅
No a ja si nemôžem dať bombarďáky aj keď sa v nich cítim dobre, lebo som vraj ako stará babka. Nie je to nefér?
Patka06 lekari odporúčajú aj neholiť si ženské partie a predsa si ich holíme.. takže neviem neviem
no tak si daj bombarďáky a nehoľ sa... problém vyriešený
Tak si daj bombarďáky a povedz, že to je preto aby ste spolu ladili 🤣
To su take argumenty 😵💫 kazdy odbornik na plodnost odporuca nosit volne spodne pradlo (prva vec, ktoru nam odporucili pri roznych testoch partnera).
Uz aby som toto riesila, nech nosi v com mu je pohodlne a rovnako budem nosit aj ja. Ja tiez nebudem nosit tanga aj ked by sa na hlavu postavil.
Ok, tak ti to napíšem inak .... proste potrebuje dole vetranie.
Nechápem, prečo to riešiš. Myslíš, že on komentuje na nete tvoje nohavičky alebo podprsenku?
no tak si daj bombarďáky a nehoľ sa... problém vyriešený
@janai1 ale jemu sa to nepáči a vraj ani iným mužom sa to nepáči..neviem posúdiť je to môj prvý važny vzťah. Keď sa ja o seba starám aby som sa mu páčila nemal by aj on sa trochu snažiť? Veď sme už v inej dobe trochu nie
Takze v obtiahnutych trenkach by sa ti páčil viac ako vo voľných?
Ja zas nepoznám chlapa co by nosil obtiahnute trenky
Ok, tak ti to napíšem inak .... proste potrebuje dole vetranie.
Nechápem, prečo to riešiš. Myslíš, že on komentuje na nete tvoje nohavičky alebo podprsenku?
@patka06 no určite nie lebo on nechodí na fóra a čo je na tom divné že som sa opytala?
Takze v obtiahnutych trenkach by sa ti páčil viac ako vo voľných?
Ja zas nepoznám chlapa co by nosil obtiahnute trenky
@janai1 neviem mne sa páči taký aký je ale odo mňa sa to tak nejako očakáva že budem mať vzdy nejaké pekné nohavičky budem vyvoňaná vyholená a aj som a už dnes sú modernejšie tie obtiahnuté boxerky nie? Moji dvaja bratia nosia iba také odmalička čo si pamätám.
A prečo ti tie voľné boxerky prekážajú? Premáva sa v nich denne po byte a pre teba je to antisexuálne? Hnusí sa ti? Uráža ťa to? Keby mal obtiahnuté boxerky, bolo by to ok? A čo ak by nosil slipy? A ešte jedna otázka, on ťa núti holiť sa, nosiť konkrétny druh spodnej bielizne?
Riesis totalne kraviny.
A tie trencle vidi este niekto iny okrem jeho a teba? A teba v bombardakoch vidi tiez nieko iny este? Pri sexe si aj tak date obaja spodne pradlo dolu, ci? Tak pre koho sa paradit, ked pises, ze ho mas rada takeho, aky je. Ak ta on ma rad tie, taku, aka si, tak jedny bombardaky hore-dolu 🤷♀️
Ja so sice už "stará", mám dcéru v tvojom veku.
Tak trochu chápem tvoju otázku, ale riešiš nepodstatnú vec.
Myslím, že práve obtiahnuté boxerky už z módy vychádzajú
Jeziis takúto povrchnu frajerku mat, to je sen každého muža. Radšej by si bola keby ma obtiahnuté boxerky ale zapareny zadok? Však hľadím na jeho pohodlie.
Ale keby on okomentuje teba, fu, oheň na streche určite.
ano je nefer ze on ocakava ze sa prisposobis jeho predstave ale on nemusi nic. tak bud akceptuje aj on tvoje pohodlie alebo teda bude ferovy a prisposobi sa aj on
Jeziis takúto povrchnu frajerku mat, to je sen každého muža. Radšej by si bola keby ma obtiahnuté boxerky ale zapareny zadok? Však hľadím na jeho pohodlie.
Ale keby on okomentuje teba, fu, oheň na streche určite.
@lucia13022023 vsak citaj. on ju komentuje
ano je nefer ze on ocakava ze sa prisposobis jeho predstave ale on nemusi nic. tak bud akceptuje aj on tvoje pohodlie alebo teda bude ferovy a prisposobi sa aj on
@pralinka25 no aspon jedna pochopila o čom píšem
@lucia13022023 vsak citaj. on ju komentuje
@pralinka25 aha áno, prehliadla som. Tak potom si nemajú čo vyčítať. Respektíve majú 🤣
Mením svoju odpoveď - nemá ta co komentovať rovnako ako ty jeho. Nie je to fér, že on od teba vyžaduje tangá napr lebo vraj sú obyčajne nohavičky babkobske, a on bude nosiť bombardaky lebo je to pohodlné. Je to pokrytecke
@pralinka25 aha áno, prehliadla som. Tak potom si nemajú čo vyčítať. Respektíve majú 🤣
@lucia13022023 hej no lebo tak nie sme už v minulom storočí odo mňa chce aby som bola moderná ale on nie je moderný tak neviem. Asi začnem nosiť nohavičky až po kolená ako sa nosili pred 100 rokmi.
Ale ono sa to stale predava a nosi. Nevyslo to z mody.
Ale ono sa to stale predava a nosi. Nevyslo to z mody.
@moonlight1210 no veď predávajú sa aj nohavičky po kolená videla som na bonprix 😁 lebo som mu ukazovala že ja si tiež také kupim teda
Ale už ma to začína všeobecne štvať u chlapov nikdy nič nevyjde z módy nech si oblečú hocičo tak sú furt módni a my baby alebo ženy stále nechty, vlasy, mejkap, stale je niečo iné v móde
Ber to pozitivne, bude mat spravne vychladene a zdrave spermie. 🙂
Lebo to celodenne teplo, ked ich ma v boxerkach a slipoch natlacene na telo, im tiez najlepsie nerobi. Priroda to chlapom neumiestnila pre nic za nic mimo tela.
Ber to pozitivne, bude mat spravne vychladene a zdrave spermie. 🙂
Lebo to celodenne teplo, ked ich ma v boxerkach a slipoch natlacene na telo, im tiez najlepsie nerobi. Priroda to chlapom neumiestnila pre nic za nic mimo tela.
@moonlight1210 no nad takými vecami ešte nerozmýšľam
Nie uplne. Aj muzska moda sa meni.
Ja sa neholim a nosim aj bombardaky. Obcas na paradu vecer si nahodim cipkovane a v poriadku. Ak ma byt len toto problem...😅

Nosí to v čom sa cíti dobre - nie je na tom nič divné.
Aj lekári odporúčajú mužom voľné spodné prádlo.