Môže sa malá kabelka skutočne osvedčiť?
Kočky,poraďte ,vidím ženy nosiť krásne mini kabelky.
Ja tomu nerozumiem..peňaženka, mobil,kľúče a teraz:doklady všetky doklady od auta-mam dokladovku..nemám šancu to tam dať.
Otazka:mate doklady od auta stále v aute?ved techničak,vodičak, poistka,stk kartičky
Moje doklady mám v peňaženke a auto nemám.
@januska12323 jazdím denne,takže...
mám malú kabelku, mám malú peňaženku a v nej občiansky, vodičák, technický. Osvedčenie o stk a doklad o PZP mám v takom malom vrecku na zips v kabelke. Zmestí sa mi tam v pohode tá malá peňaženka, mobil, na stojato hygienické vreckovky a to mi stačí. Kľúče od auta musím trocha tlačiť do predného vrecka, ak mám oblečenie s vreckami dávam radšej tam. Za mňa akurát tie malé kabelky, mám prehľad kde čo je a vyzerá to lepšie. Mám túto https://gomez.eu/sk/product/calvin-klein-re-loc...
ja som minikabelkovy typ, ale ja uz nemam male deti, ze by som potrebovala vlacit vrece so sebou, mam penazenku a v nej vsetko, mobil a lesk na pery, konturku a idem, nemam rada velke kabelky, ked tak maximalne stredne velku
@marsmykkok ja som.na nervy z toho😏,lebo nosím napr.aj skl.tašku so sebou..a diopt.bryle ,ktoré potrebujem iba na čítanie..
ja ta chapem, ja by som potrebovala lodny kufor, alebo aspon ten na kolieckach.
male kabelky sa mi pacia,a le uplne bezne pouzviam stale shoperky. moje najvacsie maju sirku, ci dlzku 50cm, lebo mi je stale malo. mam rada do toho hodit aj to co kupim
do roboty mam jednu, tam mam toho najviac, natrafila som an blbu farbu. no je akoby gumenna, nepremokava, co je super - to je taka maxi puma. rovnaku, ale sustakovu ciernu mam ked idem do obchodu. to prehodim len penazenku, doklady a priapdne este pridavnu nakupnu tasku, taku textilnu.
taku lepsiu, nie sportovu som kupila taliansku kozenu hnedu, ale ked potrebujem ciernu, tak dam velku kabelu Valentino.
a teda ked nahodou fakt toho nepotrebujem tolko, tak mam taku akoby ladvinku,a le aj ta je taka vacsia, ze do nej vopcham moju obrovsku penazenku.
@janicast doklady v aute nikdy nenechávam, a kabelku mam veľkú cez plece, aby sa mi tam všetko zmestilo. (hlavne bordel) 😄😄
ja tiez nemozem mat mini kabelocku 😀 proste potrebujem zakazdym so sebou brat milion vec, neviem to inak 😀 tiez to nechapem.
@janicast ako nič 😃 peňaženku mám štvorcovú a nie obdĺžnik, čiže sa mi vojde aj do malej kabelky. V nej mám aj doklady (nikdy by som to v aute nenechávala).Kľúče mám úzke - bez zbytočných kľúčeniek a blbostí. A mobil sa tiež vojde.
A ostatné veci ako fľašku, deodorant atď nosím v aute
@janicast ešte dodám, že moja kamoška nenosí nič len mobil 😃 ma flip pudro kde má miesto na doklady, 20 eurovku pre istotu, zvyšné karty všetky má v mobile (asi ako väčšina ľudí), čiže v tom mobilnom puzdre má vlastne všetko 😃 jedine kľúče si hodi niekam do vrecka
Ja zas neviem co nosite vo velkych kabelach 😃
A doklady od auta so sebou rozhodne nenosim. Mam mobil, penazenku s dokladmi,kluce, vreckovky, krem ,balzam na pery a to mam v malej kabelke.
Ked nenapchas do malej kabelky, nos velku ako doteraz a je. Co Ta po druhych
@janicast ja nosím do prace stále väčšiu kabelu, kde mam kozmetickú taštičku, papiere, obed, vodu, atď. A na sebe mam nejakú malú crossbody s dokladmi, malou peňaženkou, okuliarmi, kľúčmi. Tá veľká ostáva cez deň v kancelárii alebo v aute a s tou malou vybehnem keď treba. Keď náhodou idem so všetkým peši, tak tu malú dám do veľkej a idem len s jednou.
@ivik4 ja tam mam aj nejake osviezujuce cukriky, neikedy aj bonpari, pmahaju mi, ked mam torchu hlad a nechcem jest. doklady, mam dvoje - v jednej kapsicke najdolezitejsie, v druhej take co potrebujem sem tam,a le musim vytriesti. mam tam taky vreckovy meter, skladdacie noznicky, stikatko an nechty, okuliare, neikeda j slnecne, tasku platenu / niektore su hrubsie ), do prace mam ajpracovne kluce, nabijacku na mobil a este v tom vrecku neico mam,a le nevspomeniem si
ozaj aj zapisnik - obcas am hodi aj nejaky papier, tiez pero.
a halvne ten priestor vyuzivam aj na prenasanie niecoho - cize ked neikam idem, stane sa, ez potrebujem preniest co kupim, priapdne si nosim vodu, ked amme skolenie aj nejaku mnamku a pod. do roboty este aj jedlo na cely den.
proste snazims a vsetko osit v tej taske, nenosit dalsiu, iba ked je to nevyhnutne. nemam rada nosit dalsiu tasku, preto to ja riesi prave takto. ked je moja obrovska soperka poloprazdna, nic sa nedeje.
@gabinkomisko a doklady od auta mám buď v aute alebo pri sebe, podľa toho ako si spomeniem.. Pri krádeži aj s dokladmi si poisťovňa môže niečo málo stiahnuť z plnenia, ale to nebude nič horibilné. Aspoň dúfam. Ešte som počula aj takú verziu, ze v aute nosiť iba kópiu TP, ze vraj radšej riskovať pokutu od fizlov ako z poisťovne, ale to neviem porovnať. Našťastie
@janicast kúp si takú aby sa ti to tam zmestilo.. Treba dbať aj na proporcie a podľa toho voliť veľkosť, lebo iné sa hodí nízkotučnej a iné žirafe...
Ja nosím menšie kabelky radšej ako väčšie( 10x20cm) Dám tam peňaženku kde mám aj doklady, mobil a kľúče, všetko ostatné mám v aute....Šoperku mám jednu...

@janicast nie doklady od autá rozhodne nemám stále v aute
Myslím že v prípade krádeže by to bol pruser čo sa poisťovne týka