icon

Môže sa mamička obliekať ako pred tehotenstvom?

11. apr 2024

Môže sa podla vás mladá mamička obliekať ako pred tehotenstvom? Alebo ste konzervatívnejšieho názoru, že už je matka, takže by nemala nosiť výstrihy, obtiahnuté veci a pod.? Čisto len zo zvedavosti. Zaujíma ma, čo na také ženy hovoríte. Keď vidíte napr. mladučkú 25 ročnú mamičku s malým dieťatkom, dobrou postavou, dokonalým makeupom.. a nejakým vyššie spomenutým oblečením? Či je to na vás moc alebo neriešite. A tak isto opačne, pekná mladá mamička, ale celá zahalená, velké oversize veci..?

Strana
z2
jesenzima
20. apr 2024

Neriešim vôbec takéto veci ... Načo je to dobré... Oblec si čo chceš...

dory11
20. apr 2024

Obliekam sa tak aby som sa ja cítila príjemné a nezaujíma ma názor iných.
Som mladá mám 22 rokov a už mám 3 ročnú dcérku.
Záleží od aktivitu ale často vedšinu to čo som nosila pred tehotenstvom dokonca pred tehotenstvom som nenosila vôbec napríklad dako tričká z výstrihom teraz si ich dám síce do určitej mieri iba výstrih lebo potom sa necítim konfortné .a obtiahnuté veci som nosila pred tehu aj počas aj teraz po .

moneequa
21. apr 2024

@anketkarka aku pomoc musi mat upravena zena? to snad za 10-20 min stihne kazda upravit a pekne oblecenie sa oblieka rovnako dlho ako teplaky

kathhii
21. apr 2024

Prečo nie... Keď má peknú postavu kľudne... Ja keď idem bez detí tak si dám aj mini aj opätky aj obtiahnuté...
Keď som z deťmi tak sa prispôsobím aby som mohla sa k ním krčiť a behať za mini..

kathhii
21. apr 2024
kathhii
21. apr 2024

Tieto som mala včera na oslave... V realite sú o 10 CM dlhšie. Mala som aj opätky aj veľké náušnice... A cítila som sa ako sexi žena a nie vyslužilá unavená matka...

kathhii
21. apr 2024

@kathhii ale lodičky, nie také čižmy,to by bolo ' too much'

fineta
21. apr 2024

Môže sa obliekať do čoho len chce. Ale keď vidím krásne upravenú mamičku s dieťaťom, tak ma hreje pri srdci. 🤔 Vždy si tak pomyslím "aká je šikovnica, stíha všetko a ešte aj super vyzerajú." 😁

Strana
z2