Môžem na svadbu nosiť vyššie topánky?
Idem na svadbu, svadba je v maji, obrad bude v kostole, hostina bude v restauracii so zahradou. Mam uz saty ku ktorym sa pytaju lodicky na podpatku, balerinkami by som to zabila. Meriam ale 175-176 centimetrov, neviem ako by to vyzeralo, bola by som od manzela o 1-2 centimetre vyssia. Mam si ich obut aj tak? Nasla som velmi pekne lodicky, jedny maju 5 centi podpatok a druhe 8 centi.
PS: Reci rodiny aka som velkaaa a hlupe poznamky uz beriem s nadhladom, ale nevyhnem sa im ani tentokrat ak si podpatky obujem.
Maminke povedz nech sa stará do seba a keď sa nudí ,že môže ísť niečo robiť
Prepáč, ja len , že 175 je veľa? To odkedy? Normálna výška. Mám 179 a vždy som chcela byť vyššia.
@minenkak Ja som jej odpisala, ze na reci zakomplexovanych ludi nie som zvedava, nech sa pozru na seba.
@martul Ja som spokojna, len moja rodina sa ma snazi presvedcit ake je to hrozne.
daj si opätky, vychutnávaj si obdiv muža a na všetkých ostatných kašli! Dobrú zábavu!
Mna to fascinuje, ze si vraj velka. Ano, si skor vyssia, ale za vyrazne vysoku povazujem zenu tak okolo 185cm, nie 175. Tolko mam aj ja a nosim opatky ake chcem (aj ked uz sa mi casto nechce). Manzel ma 183cm, s opatkami som zhruba taka ako on. Vobec v tom nevidim problem. A ked ani tvoj muz, nikoho ineho nemusis riesit. Ano, poznamky rodiny su iste neprijemne, ale jednym uchom dnu, druhym von.

@minenkak Super, tak to ma byt. Mna dupe rodina, ale tak ja sa nedam, kaslat na nich. Akurat mi mama pisala, ze dufa, ze si nedam podpatky, pretoze budem vyzerat ako buldozer oproti ostatnym 😀