Musí sa štýl zmeniť po narodení dieťaťa?
Zdravim,
Myslite že človek by sa mal stat viacej konzervatívnym čo sa týka napr obliekania a vkusu všeobecne keď sa stane rodičom? Ja som dnes totiz videla fakt neuveriteľný nevkus (netýkalo sa to len oblecenia) a potom som si všimla že žena ma so sebou ešte aj dieťa.. prišlo mi to nefér aj voci dieťaťu - škôlka čo si myslia rodičia a tak všeobecne ma zaujima či beriete ohľad aj na toto..
Keby ti aspon tym autom vyfukla miesto na parkovanie a tym kocikom ti presla po nohe bez ospravedlnenia .. tak by si aspon mala 5% material na temu ze preco ti ta zena vadi. Takto nemas nic len seba zhadzujes.
Nehnevaj sa, no vulgárna farba auta? To je naozaj sila. Tak áno, auto je výrazne, na ulici si ho jednoducho všimneš. Asi sa tak majiteľka cíti ôk. Miluje tigrovany vzor a chce, aby to všetci vedeli a čo má byť? Ten vzor niektoré zeny pracujuce v modnom priemysle nosia tiež, nie sú žiadne ľahké ženy, ak na toto narazas. Nerozumiem tomu az extra pobúreniu z Tvojej strany. Tiež kočík- no ako nehnevaj sa, ale tak až taky hrozný vzor to isté nebol, nejaká limitka, ale tie sú tiež pre ľudí, či čo? Krídla sú na jednej značke bežné.
Zvonove nohavice a tričko? Je to teraz moderné, nešla predsa na balet. To si vo svojom voľnom čase nemôže obliecť, čo chce?
Sa trochu uvoľní. Nerieš jej spolu rodičov v škôlke, jej učiteľky, ani jej deti!!! Nemáš dosť vlastných vecí na rozmýšľanie? Ako naozaj. Už aby sa jeden bal si dat ružové nohavice, že sa o sebe dočíta na MK.
Keď ti raz vulgárne vynadá, spôsobí hlúpu nehodu tým otrasnym tigrikovym autom, alebo bude na ulici mlátiť svoje dieťa v anjelskom kočíku- potom píš tému na MK.
"preto som to napísala ze ako rodic či netreba mat určitú sebareflexiu"
Nuž milá autorka a tvoja sebareflexia je kde??
Autorka ty zjavne potrebuješ nejaké to sedenie u psychológa aby si dokázala spracovať podvedomé mindráky čo zjavne máš. 🤷 Alebo si nalej 🍷 a hneď ti bude lepšie. 🤭
@evaachesa tak toto je pecka co si pridala 👌 takto nejak sa obliekam. Ani mi nenapadlo, ze to moze niekoho pohorsovat 😅
@anonymous87 ako vieš čo, ja nič z toho nenosím, tigrované sa mi na mne nepáči, rit mam veľkú tak si nedám, len kvôli sebe!!!! ružové gate...ôk potrhané by som možno dala....ale ja napríklad tak v dobrom závidím žene v ružových zvonáčoch - som fanynka a toto ma úplne dorovnalo, že o com jedna žena má myšlienkové pochody, nerozumiem toľkej až zlobe. Strašne toto...
@adrianap83 ani ja nie…mne sa napriklad nepacia tie leginy zarezane v zadku. V zivote by som si to neobliekla, ale je mi tazko u …. ked to niekto nosi. Jeho vec… ale ono to je asi o vnutornom nastaveni… sebadovere? Neviem… ja uz som to pisala, ja si len zhodnotim mne sa paci/nepaci, alebo toto by som si ja v zivote nedala. A tym to pre mne zhaslo… nesudim, neodsudzujem, neriesim. Neviem, mozno to bude vekom
A inac, asi toto je ten kocik. Osobne sa mi nepaci, pre mna nevkus (opakujem, pre mna), ale teda neviem, zas hroza z neho nejde az taka 🤣 ani nic pohorsujuce na nom nevidim 🤷♀️
@anonymous87 je to eccentric ale nie je to vulgarne ako si autorka mysli. Versache mà tiez take gycove logo a casto aj high fashion je zvieracie skrvny.,pre mna kopec Gucci veci vzor latky hruza 😆ale niekomu sa to paci tak nech to robi inych happy .
@anonymous87 ja sa obliekam doslova konzervatívne. A hej, sú ozajstné faux paix - priesvitné legíny, že vieš diagnostikovať stupeň celulitídy, zarezáné doslova všade atď. Ale už proste aj keď niečo také vidím, nesúdím. Možno ma kus hrkne🤣 ale ved a co ma to toho. Možno ak by tak prišla dobrá, fakt dobrá kamoška, dám jej intímku nech ide riešiť, ale inak....
Možno je to vekom, možno nastavením , ved koľko starších dám má takéto starosti, ako túto autorka.
A kočík by som tiež ja nekúpila, no chápem ak niekto to takto chce - Možno hormóny, spolu so zdravým a doslova vymodleným dieťatkom zariadia, že ho chceš voziť s krídlami a anjelmi 🫠 proste chceš a bodka. Máš na to a kúpiš si ho, lebo zjavne aj tak máš rada výrazne limitky. A mňa do toho nič.
Ale ze by ten kočík mal nejako strašnevplyvat na dieťa - pekný farebný. A už teda pohorsujuci...mňa pohoršujú iné veci
@anonymous87 ja si viem predstavit ako sa zakladatelka prezehnava a odvracia ak vojde do kostola s barokovou vyzdobou a tam na kazdom kroku baculati cherubinci s holymi baculatimi ritkami a pozlatenymi kridelkami...
Hahahaha 😂😂😂 ze brat ohlad na skolku,na dieta a co si ostatni pomyslia mam presne tu 🖕. Vkus je subjektivna vec,co sa mne brutalne paci ty to mozes povazovat za vrchol nevkusu. Ja si praveze ovela viac dovolim odkedy mam dieta,som viac sebavedoma. Neviem preco by sa mal clovek obmedzovat,len preto ze priniesol na svet dieta. Ale tak neviem teda,ja si ostatnych nevsimam asi tak dokladne ako ty.
No božinku, videla si pani s vkusom nouveau riche verzia rok 2024. Máš z toho teraz psychickú traumu? V tom okamihu asi každého napadne že keď sa sedlak dostane k prachom nevie čo so sebou. A život ide ďalej. Jej sa to z nejakého dôvodu páči. Teba dačo také nikto nenúti nosiť. Nerieš.
@autorka
V tvojom príspevku som spoznala moju kamarátku diskusiu som jej dala prečítať. Dúfam že ti tu odpovie 🤜
@mandarinkadarinka8 Tak to si chcem prečítať potom🤣🤣🤣Diskusia asi zachvíľu zmizne😊
@mandarinkadarinka8 jooj na to sa tešíme,pozdravujem kamošku,má vkus
Odpoved kamošky:
Ahoj anonymka, asi očakávaš spŕšku vulgarizmov podľa toho ako si ma tu popisala môžem ta však ukľudniť vôbec nemám potrebu ta urážať tak ako ty mna.. je mi ta len strašne ľúto.. to musí byt strašne mat taký prázdny život a som strašne rada ze sa ti nepáči môj vkus to aspoň ukazuje ze sme dva úplne odlišne typy ľudí a s niekym tak skazenym nechcem mat spoločne absolútne nič.
Našťastie ma nazor iných absolútne nemusí zaujímať a môžem si dovoliť doplniť svoj život tým čo sa paci mne a nie tym čo je práve v “akcii”.
😘
@mandarinkadarinka8 Ja som vedela, že sa do tejto témy musím pripnúť a nemám ísť spať 😁 super odpoveď
@mandarinkadarinka8 hah super odpoved. Kamoska je kocka v tom bude cely problem. 😉
@mandarinkadarinka8 odkaz kamoske, ze jej fandim.. a ze neskutocna odpoved 👌👌👌👌👏👏👏👏👏
Ja sa vždy len smejem ak niekto ide rozoberať takto špecifickú tému s detailami anonymne. Som si istá že táto baba vie kto sa skrýva za anonymnom. 😂
@mandarinkadarinka8 pozdravujem kamošku,má krásne kozy a audinka k nej úplne pasuje
Autorka teraz už by ale naozaj mala aj ty dať svoju fotku, nech môžme porovnať
Nikde som nepisala ze je niekto zly clovek len ze daktore veci mozu posobit na okolie vulgarne a aby sa to neodrazilo na detickach nemusim byt hned nespokojna vo svojom zivote ak som sa ta dotkla prepac bol to len moj nazor
Autorka ako sa na detitickach moze odrazit farba auta a kocika? 🤷♀️
Ale aj skola pre teba, prestrelila si, snad si vezmes ponaucenie do buducna. Niekedy je mlcat fakt zlato
Autorka - ak sa to na nejakých detickach odrazí, tak jedine kvôli ľuďom, ktorí sú plný predsudkov ako napr. ty.
Fakt tu prichádza čas na sebareflexiu...
Mila autorka, na detickach sa to iste prejavi. Na tvojich, ktore budu vychovavane v prostredi plnom predsudkov, malomestiatstva a netolerancie. Mozno aj zavisti.

@lelelienka urazat a dehonestovat cudziu osobu ktora nikomu nic neurobila len si dovoli mat svoj vlastny vkus.. nazyvat ju vulgarnou bez priciny to vobec nie je len mat svoj nazor . To uz je ohovaranie. Mat svoj nazor je pomysliet si .. nepaci sa mi jej auto nepaci sa mi tento kocik. A nie tu pisat o tom roman.