Najkrajšie šaty na Beauty Ball 2026
@really8 podľa mňa si neuvedomila (nepochopila?), na aký bál ide. Účes má perfektný 👌 Mať rovné vlasy, tiež sa dám tak ostrihať.
@andreakotesova tiez mam ten pocit, ze ona nepochopila, ze kam ide. Je to najprestiznejsi bal momentalne na Slovensku a ona prid v smokingu a topankach jak bezne nosime do roboty.Pritom tam boli fakt krasne roby u zien, netradicne, vystajlovane neskutocne a ona modelka pride takto?
@andreakotesova tiez mam ten pocit, ze ona nepochopila, ze kam ide. Je to najprestiznejsi bal momentalne na Slovensku a ona prid v smokingu a topankach jak bezne nosime do roboty.Pritom tam boli fakt krasne roby u zien, netradicne, vystajlovane neskutocne a ona modelka pride takto?
@muchotrafka298 ako sa to da nepochopit? Ved to nie je prvy rocnik
Sklenarikova tam bola asi omylom alebo neviem lebo fakt nechapem ten outfit.
Mne sa velmi pacila gaborikova, ale aj pallova a veresova.
@muchotrafka298 ako sa to da nepochopit? Ved to nie je prvy rocnik
@really8 ona tam bola predpokladam pozvana ako celebrita na propagaciu. Ja som s nou videla viacero rozhovorov v poslednom case a mne bohuzial pride uplne mimo.
Mne prisla moznost zakupit si vstupenku, resp. poziadat o jej kupu /podla mna to posielali kazdemu, co si nieco niekedy u doktorky AP kupil alebo bol na osetreni/ a tam bolo vyslovene napisane, ze respektuje kazdy co tam ide zadany dresscode a ked ho nesplni, tak nemusi byt vpusteni na podujatie.
Sklenarikova tam bola asi omylom alebo neviem lebo fakt nechapem ten outfit.
Mne sa velmi pacila gaborikova, ale aj pallova a veresova.
@michaelam2 mne utkvela v pamati cirova. V tom dobrom zmysle
@michaelam2 mne utkvela v pamati cirova. V tom dobrom zmysle
@really8 ja neviem jednu vypichnut z tych zien, lebo mne sa pacilo mozno 10 stajlingov a siat a neviem vybrat najlepsi. Pallova, Ruman, Gaborikova, Cirova, Skamlova, Veresova, tieto minimalne boli u mna urovni top. Saty, styling, vsetko.
@really8 ja neviem jednu vypichnut z tych zien, lebo mne sa pacilo mozno 10 stajlingov a siat a neviem vybrat najlepsi. Pallova, Ruman, Gaborikova, Cirova, Skamlova, Veresova, tieto minimalne boli u mna urovni top. Saty, styling, vsetko.
@muchotrafka298 veru vela krasnych siat bolo.
Lelkes - Sklovská, Gáboriková, Verešová, Simona Leskovská - myslím že ona mala také krásne ružové šaty - písali že ako na maturitný ples - ale mne sa páčila. Pallová.
Slenaříková - otras. Na takú akciu to oblečenie nebolo.
Tak keď tam bola ,bola asi dosť vhodne oblečená
@really8 podľa mňa si neuvedomila (nepochopila?), na aký bál ide. Účes má perfektný 👌 Mať rovné vlasy, tiež sa dám tak ostrihať.
@andreakotesova ona si to celkom presne uvedomila ale keď si celebrita, musíš robiť výstrednosti, aby o tebe písali, aby si bola stále v povedomí. Lebo ľudia o tebe nerozprávajú = nie si celebrita 🙂
@muchotrafka298 ako a podľa čoho sa určuje čo je najprestížnejší bál
Ved ma asistentov, poradcov, vie preco takto prisla.. taketo akcie sa planuju dopredu..
@andreakotesova ona si to celkom presne uvedomila ale keď si celebrita, musíš robiť výstrednosti, aby o tebe písali, aby si bola stále v povedomí. Lebo ľudia o tebe nerozprávajú = nie si celebrita 🙂
@a0 tak ona by na seba upútala pozornosť aj v krásnych šatách.
@a0 tak ona by na seba upútala pozornosť aj v krásnych šatách.
@andreakotesova ale bola by ako všetky ostatné a nepísali by o nej všetky denníky
@andreakotesova ale bola by ako všetky ostatné a nepísali by o nej všetky denníky
@a0 nebola.
Sklenaříková otras, akoby bola mimo a pritom to je taká krásna žena. Inak Gaboriková na mňa pôsobila dosť čudne na fotkách aj v rozhovore. V rozhovore povedala, že jej vizážistka ochorela a narýchlo musela nájsť inú, ten mejkap nebol ktovie aký. Ale pôsobila aj akoby sa doma strašne pohádali, pripadne zažila iný stres. Inak je to hádam najkrajšia žena slovenského šoubiznisu.
Istym sposobom dodrzala temu metamorphosa, aj ked za mna spodna cast oblecenia mne nesedela, je to krasna zena vedela by som si predstavit nejako inak spravit zenskejsie, ale tiez si myslim, ze vedela preco toto zvolila a ze si to moze dovolit.
@really8 kazdy jeden den dakujem Bohu,ze ma tieto somariny netrapia a ani nepoznam polovicu mien,co spominate.😀
@anonym_2d0049 tak na co si v tejto teme? Evidentne ta to zaujalo. Keby bola pravda co pises prevratis ocami a ides dalej alebo ani nekliknes
@really8 zo zvedavosti a uzasu ze to zeny riesia😁
@muchotrafka298 ako a podľa čoho sa určuje čo je najprestížnejší bál
@minenkaa bol tak oznaceny uz minuly rocnik v mediach. Je to podujatie, ktore je do detailu premyslene a ine ako bezne plesy. Ci uz temou, prevedenim, celkovo to je level vyssie ako ostatne. Udajne to ma byt nastupca plesu v opere, ale neviem. Ja som to sledovala, aj u nej na instagrame, od zaciatku, navrharov, koncept, mna to proste bavi.
@minenkaa bol tak oznaceny uz minuly rocnik v mediach. Je to podujatie, ktore je do detailu premyslene a ine ako bezne plesy. Ci uz temou, prevedenim, celkovo to je level vyssie ako ostatne. Udajne to ma byt nastupca plesu v opere, ale neviem. Ja som to sledovala, aj u nej na instagrame, od zaciatku, navrharov, koncept, mna to proste bavi.
@muchotrafka298 ale veru to mala krasne. Premyslene originalne, vizualne top. Ples v opere sa veru nechyta
@muchotrafka298 ale veru to mala krasne. Premyslene originalne, vizualne top. Ples v opere sa veru nechyta
@really8 a to ze si najvacsiu topku nechala za na buduci rok. Fakt mna to neskutocne bavilo, aj cely ten koncept ako je to postavene. Aj ti navrhari, styling, vsetko bolo fakt ze presne v style konceptu - metamorfozy.
No mne sa nepáčil výber influencerky,či neviem,v je-Katky Kadlecovej......má to,koľko komentuje iné,si teda nevybrala dobre....pritom som zahliadla jej rozhodovacie videá na FB a mala na výber šaty a doplnky krajšie,ako nakoniec obliekla.....veľké sklamanie.
Inak....páčili sa mi tam viaceré žienky a keď si porovnám s presporskym bálom....vaauu,aj tam boli krásne róby,Šarkoziova,atď.....ale vadil mintam výber Sklovskej...tie jej žlté šaty by sa viac hodili na beauty bál a tiez beauty bálu na prešporsjý.....stačilo ich zameniť a bola by hviezda.
róby sa mi páčili asi u všetkých
Okrem spomínanej Sklenaříkovej, ktorú nemožno hodnotiť , keďže nebola odetá , ako mala
A otras veľký bola aj Kormuthova , s tými vyvalenými prsami
róby sa mi páčili asi u všetkých
Okrem spomínanej Sklenaříkovej, ktorú nemožno hodnotiť , keďže nebola odetá , ako mala
A otras veľký bola aj Kormuthova , s tými vyvalenými prsami
@pe_mi ta bola tragicka, fakt a to sa ona oblieka vkusne. Som cakala, ze kedy jej tie prsia cele vylezu, totalny nevkus.
@really8 tak krásna žena, tu mi prišla ako transvestita 😄😄😄.... to robí s ňou asi ten starý a škaredý ujec 👎👎👎